Liverpool89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Καλησπερα. Εχω ενα λαπτοπ Asus που εχω εγκατεστημενα τα win10. Εβγαλε να κανει καποια update και εχει κολλησει στο 7% και δεν κανει τιποτα. Τι μπορει να εγινε; μπορω να κανω κατι; ή παει για φορματ;
micos000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Ασυο καμία ώρα και αν δεν προχωρήσει τότε σίγουρα κόλλησε.
Liverpool89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, micos000 είπε Ασυο καμία ώρα και αν δεν προχωρήσει τότε σίγουρα κόλλησε. Το χω κανενα μισαωρο ετσι. Τιποτα. Και μετα η λυση για να ξεκολλησει; Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από Liverpool89
Liverpool89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, micos000 είπε Κλείσιμο από τον διακόπτη. Το εκανα και μου εμφανίζει παλι 7%. Την ιδια εικονα.
nickol-us Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Πάτα παρατεταμένα το power μέχρι να απενεργοποιηθεί. Άστο 1 λεπτό και ξεκίνησε πάλι το laptop.
micos000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 53 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Το εκανα και μου εμφανίζει παλι 7%. Την ιδια εικονα. Το λαμπάκι του δίσκου δείχνει να δουλεύει ή μόνο το power είναι αναμμένο; Αν το κλείσεις δύο φορές χωρίς να ολοκληρώσει την εκκίνηση θα σε πάει σε recovery. Εκεί προσπάθησε να καταργήσεις το τελευταίο update.
Aris_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μερικές φορές θέλει ώρες ειδικά αν έχει μηχανικό δίσκο, αδύναμη cpu η και τα δύο 1
Liverpool89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Καλημέρα. Το αφησα ανοιχτο ολο το βραδυ, ημουν κουρασμενος και δεν μπορουσα να περιμενω. Τωρα λεει restarting. Θα το αφησω να δω.
Liverpool89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Ανοιξε. Αλλα δεν ξερω αν πρεπει να ρυθμισω κατι. Και τι μπορει να πηγε στραβα.
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δες στο ιστορικό ενημερώσεων τι λέει και σε ποια απέτυχε.
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δηλαδή απέτυχε στους drivers της nvidia; Ποια κάρτα γραφικών έχεις; Κάνε το update κατεβάζοντας τους drivers απευθείας από την nvidia.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα