Liverpool89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Καλησπερα. Εχω ενα λαπτοπ Asus που εχω εγκατεστημενα τα win10. Εβγαλε να κανει καποια update και εχει κολλησει στο 7% και δεν κανει τιποτα. Τι μπορει να εγινε; μπορω να κανω κατι; ή παει για φορματ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Ασυο καμία ώρα και αν δεν προχωρήσει τότε σίγουρα κόλλησε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, micos000 είπε Ασυο καμία ώρα και αν δεν προχωρήσει τότε σίγουρα κόλλησε. Το χω κανενα μισαωρο ετσι. Τιποτα. Και μετα η λυση για να ξεκολλησει; Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από Liverpool89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Κλείσιμο από τον διακόπτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, micos000 είπε Κλείσιμο από τον διακόπτη. Το εκανα και μου εμφανίζει παλι 7%. Την ιδια εικονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Πάτα παρατεταμένα το power μέχρι να απενεργοποιηθεί. Άστο 1 λεπτό και ξεκίνησε πάλι το laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 53 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Το εκανα και μου εμφανίζει παλι 7%. Την ιδια εικονα. Το λαμπάκι του δίσκου δείχνει να δουλεύει ή μόνο το power είναι αναμμένο; Αν το κλείσεις δύο φορές χωρίς να ολοκληρώσει την εκκίνηση θα σε πάει σε recovery. Εκεί προσπάθησε να καταργήσεις το τελευταίο update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aris_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μερικές φορές θέλει ώρες ειδικά αν έχει μηχανικό δίσκο, αδύναμη cpu η και τα δύο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Καλημέρα. Το αφησα ανοιχτο ολο το βραδυ, ημουν κουρασμενος και δεν μπορουσα να περιμενω. Τωρα λεει restarting. Θα το αφησω να δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μου εβγαλε αυτο τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Άλλη μια μέρα θα γυρνάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:37 μμ Μέλος Share Δημοσ. Παρασκευή στις 09:37 μμ Ανοιξε. Αλλα δεν ξερω αν πρεπει να ρυθμισω κατι. Και τι μπορει να πηγε στραβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:57 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 09:57 μμ Δες στο ιστορικό ενημερώσεων τι λέει και σε ποια απέτυχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. Παρασκευή στις 10:38 μμ Μέλος Share Δημοσ. Παρασκευή στις 10:38 μμ Αυτο βγαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:52 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 11:52 μμ Δηλαδή απέτυχε στους drivers της nvidia; Ποια κάρτα γραφικών έχεις; Κάνε το update κατεβάζοντας τους drivers απευθείας από την nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα