phanispal Δημοσ. Δευτέρα στις 04:58 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 04:58 μμ (επεξεργασμένο) Στις 3/11/2024 στις 2:28 ΜΜ, bill_zaf είπε Οταν μου ειπε ολοι, εννοούσε ολοι. Και οι ψυγείου. Και φαίνεται απο την γευση, δεν γινεται μου ειπε να αγοραζεις φυσικο χυμο κ να εχει παντα την ιδια οξυτητα και γευση. Εδω απο το ιδιο δεντρο κοβεις 2 πορτοκάλια κ το ενα ειναι πιο γλυκο απο το αλλο. Μπορει να χρησιμοποιουν εγχωριο φυσικο χυμο καποιων φρουτων αλλα για να βγει το τελικο αποτελεσμα σε γευση προσθετουν συμπυκνωμένους χυμους Πάντως Όλυμπος και Life πορτοκάλι (όχι NFC/στιμμένο αν και μερικές φορές και αυτούς) σχεδόν κάθε παρτίδα έχει άλλη γεύση. Επεξ/σία Δευτέρα στις 07:29 μμ από phanispal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beatshooter Δημοσ. Δευτέρα στις 07:24 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 07:24 μμ Αυτό που είπε το παιδί ότι ανά χώρα αλλάζει η γεύση είναι αλήθεια. Ένα καλοκαίρι στο νησί μου έφερναν παρά εισαγωγή από Δανία(νομίζω) και η γεύση ήταν νερόζουμι σκέτο. Προσωπικά πίνω Ζιρο,Pepsi Max και Green cola με αυτή την σειρά ανάλογα τις τιμές που παίζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα