Προς το περιεχόμενο

Coca cola

paoke9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 2/11/2024 στις 11:44 ΠΜ, smpt είπε

την cola του lidl (freeway) την φτιάχνει η green colla. Το λεει και στην ετικέτα.
Εχω απορία αν έχουν διαφορά

Επειδή πινω πολλα χρόνια >5,  green cola, η οποια τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει γεύση βεβαια  δεν εχει την ιδια γευση με την αντίστοιχη gmfreeway stevia 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

Kαι ουισκι, οπως ειπες. Θα σου συνιστουσα να το αντικαταστησεις με χυμους.

Λεμονι σκετο, πως τα καταφερνεις, ειναι ξινο. Με ζαχαρη?

το ουισκι δεν αντικαθίσταται μμε χυμους

για αλλη δουλεια είναι το ένα για άλλη το άλλο

το χυμο λεμονιου τον πίνω με ένα ποτηρι νερό

μισο λεμονι σε ενα ποτηρι νερό

συνηθίζεται μετά από λίγο καιρό 

On 02/11/2024 at 11:44, smpt said:

την cola του lidl (freeway) την φτιάχνει η green colla. Το λεει και στην ετικέτα.
Εχω απορία αν έχουν διαφορά

δεν το εχω προσεξει.οσο μπορω να καταλαβω νομιζω υπαρχει λιγη διαφορα σαν να ειναι πιο γλυκια η  green.μπορει να ειναι και ιδεα μου βεβαια

6 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

Οτι οι χυμοι της αγορας(οι εκτος ψυγειου με ζαχαρη και συντηρητικα) ειναι παγοκολωνες προερχομενες απο τη Βραζιλια το ξερουμε απο τοτε που το ειχε αποκαλυψει ο Ευαγγελατος στην εκπομπη "Αποκαλυψεις".

Οταν μου ειπε ολοι, εννοούσε ολοι. Και οι ψυγείου. Και φαίνεται απο την γευση, δεν γινεται μου ειπε να αγοραζεις φυσικο χυμο κ να εχει παντα την ιδια οξυτητα και γευση. Εδω απο το ιδιο δεντρο κοβεις 2 πορτοκάλια  κ το ενα ειναι πιο γλυκο απο το αλλο. Μπορει να χρησιμοποιουν εγχωριο φυσικο χυμο καποιων φρουτων αλλα για να βγει το τελικο αποτελεσμα σε γευση προσθετουν συμπυκνωμένους χυμους

άτομο που δούλευε ένα διάστημα σε εργοστάσιο που φτιάχνει χυμούς με είχε δει που έπινα συχνά χυμό και μου λέει, αν ήξερες πως φτιάχνονται δε θα έπινες ξανά. Δε πετούσαμε τίποτα, σάπια φρούτα, φρούτα που πέφτανε κάτω, τα μαζεύαμε και τα ρίχναμε μέσα.

Επίσης ένα άλλο άτομο που δούλευε σε κατάστημα γρήγορου φαγητού με αυτά που έβλεπε μου έλεγε ότι σιχαινόταν να φάει το οτιδήποτε εκεί μέσα. Και όχι ελλάδα αυτό.

Σε άλλη περίπτωση κυριλε ταβέρνας (ελλάδα) με τιμές €€€, εννοείται ότι δε πετούσαν τίποτα

Γενικά αν βλέπαμε τι συνθήκες επικρατούν σε διάφορες κουζίνες, παρασκευαστήρια φαγητού... δε ξέρω τι θα τρώγαμε

1 ώρα πριν, bill_zaf είπε

Οταν μου ειπε ολοι, εννοούσε ολοι. Και οι ψυγείου. Και φαίνεται απο την γευση, δεν γινεται μου ειπε να αγοραζεις φυσικο χυμο κ να εχει παντα την ιδια οξυτητα και γευση. Εδω απο το ιδιο δεντρο κοβεις 2 πορτοκάλια  κ το ενα ειναι πιο γλυκο απο το αλλο. Μπορει να χρησιμοποιουν εγχωριο φυσικο χυμο καποιων φρουτων αλλα για να βγει το τελικο αποτελεσμα σε γευση προσθετουν συμπυκνωμένους χυμους

καλα, δε σημαινει οτι ειναι ευαγγελιο οτι σου ειπε. Ή μπορει να μη διευκρινησε καπου, ή να μη καταλαβες. Οι ψυγειου εχουν περιορισμενη ημερομηνια ληξεως, ειναι μονο παστεριωμενοι. Αυτοι που εχουν πανω ελληνικο σημα ειναι δυνατον να ειναι απο τη Βραζιλια? Και οταν λενε "μη συμπυκνωμενος χυμος" θεωρεις οτι μπορει να εχουν κανει προσμιξη  με συμπυκνωμενο?

3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Τροπος αποθήκευσης και μεταφορας "φρέσκου" χυμού. 

Ο εισαγομενος χυμος δε μπορει να ειναι φρεσκος, ουτε ισχυριζεται οτι ειναι. Ειναι αποστειρωμενος με μακρα περιοδο ζωης.

3 ώρες πριν, mpTrios είπε

το ουισκι δεν αντικαθίσταται μμε χυμους

για αλλη δουλεια είναι το ένα για άλλη το άλλο

Δεν ειπα οτι ειναι το ιδιο, ειπα οτι πρεπει να κανεις αυτη την αντικατασταση εαν σε ενδιαφερει η υγεια σου.

55 λεπτά πριν, Neptu είπε

άτομο που δούλευε ένα διάστημα σε εργοστάσιο που φτιάχνει χυμούς με είχε δει που έπινα συχνά χυμό και μου λέει, αν ήξερες πως φτιάχνονται δε θα έπινες ξανά. Δε πετούσαμε τίποτα, σάπια φρούτα, φρούτα που πέφτανε κάτω, τα μαζεύαμε και τα ρίχναμε μέσα.

Σωστο. Και στην εκπομπη που ανεφερα εδειχναν τους παραγωγους που πηγαιναν τα φρουτα στην εταιρια να τα κανει χυμο και υπηχαν καποια σαπια, χτυπημενα κλπ.  Οπως ελεγαν οι ιδιοι, η φιλοσοφια ηταν(και ειναι ακομα, προφανως) "δεν πετιεται τιποτα". Ωστοσο γινεται παστεριωση.

Επεξ/σία από fitsoulas2024

8 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

? Και οταν λενε "μη συμπυκνωμενος χυμος" θεωρεις οτι μπορει να εχουν κανει προσμιξη  με συμπυκνωμενο?

Γιατι σου φαίνεται περίεργο να γίνεται κάτι τέτοιο στην χώρα που φούρνοι πουλάνε λευκό ψωμί ως "μαύρο" βάζοντας χρώμα (αν θυμάμαι σωστά).

Επεξ/σία από Bourdoulas

10 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Γιατι σου φαίνεται περίεργο να γίνεται κάτι τέτοιο στην χώρα που φούρνοι πουλάνε λευκό ψωμί ως "μαύρο" βάζοντας χρώμα (αν θυμάμαι σωστά).

Τωρα μιλας για απατες. Ο φουρνος ειναι υποπτος ετσι κι αλλιως, και στο ψωμι που δινει δεν αναγραφονται καπου τα συστατικα. Οταν ομως πχ. αυτος ο χυμος λεει οτι γινεται απο 26 ελληνικα μανταρινια, ποσο πιθανο θεωρεις να νοθευει απο εισαγομενη  παγοκολωνα, δλδ να ρισκαρει το ονομα της η εταιρια σε περιπτωση ελεγχου?

xios.png

14 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

Τωρα μιλας για απατες. Ο φουρνος ειναι υποπτος ετσι κι αλλιως, και στο ψωμι που δινει δεν αναγραφονται καπου τα συστατικα. Οταν ομως πχ. αυτος ο χυμος λεει οτι γινεται απο 26 ελληνικα μανταρινια, ποσο πιθανο θεωρεις να νοθευει απο εισαγομενη  παγοκολωνα, δλδ να ρισκαρει το ονομα της η εταιρια σε περιπτωση ελεγχου?

xios.png

Συνηθως στιβω πορτοκαλια η μανταρινια, αλλα αραια και που πινω και τα προιοντα του καμπου χιου οπως αυτο.Νομιζω οτι ειναι απο τα καλα προιοντα του ειδους που κυκλοφορουν και αποσο ξερω δεν φερνει εισαγομενη παγοκωλονα. Ελπιζω να μην πεφτω εξω.

16 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε

Συνηθως στιβω πορτοκαλια η μανταρινια, αλλα αραια και που πινω και τα προιοντα του καμπου χιου οπως αυτο.Νομιζω οτι ειναι απο τα καλα προιοντα του ειδους που κυκλοφορουν και αποσο ξερω δεν φερνει εισαγομενη παγοκωλονα. Ελπιζω να μην πεφτω εξω.

Το καλυτερο ειναι να στιβεις ο ιδιος. Τον Καμπο πλεον τον αγοραζω μονο οταν τον βρω σε εκπτωση, γιατι μετα και τις τελευταιες αυξησεις οι χυμοι αυτου του τυπου  εχουν απογειωθει στα 3,70€😄

Επεξ/σία από fitsoulas2024
  • Like 1

25 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε

Το καλυτερο ειναι να στιβεις ο ιδιος. Τον Καμπο πλεον τον αγοραζω μονο οταν τον βρω σε εκπτωση, γιατι μετα και τις τελευταιες αυξησεις οι χυμοι αυτου του τυπου  εχουν απογειωθει στα 3,70€😄

9/10 στιβω ο ιδιος αλλα αν στο σουπερ ειναι χαλια τα φρουτα τσιμπαω καμπο.Δυστυχως ναι εχει φτασει στο θεο η τιμη του.

Η Coca Cola έχει αλλάξει πολλές φορές γεύσεις.

θυμάμαι mid 00’s. Που δεν μπορούσες να την κατεβάσεις σε έκαιγε το ανθρακικό, αυτή ήταν γεύση…

Επεξ/σία από Raylan
  • Like 1

On 02/11/2024 at 15:36, zio10 said:

Τα αναψυκτικά και νερά του lidl είναι Βίκος και έχουν συγχωνευτεί με την green cola

Θα έβαζα στοίχημα ότι αλλάζεις μόνο η ετικέτα.

Πάντως μιλάμε για το πιο επιτυχημένο προϊόν στην ιστορία πιστεύω.

νομιζω οπως ανεφερα οτι ειδα διαφορα στην γευση.η green σαν λιγο πιο γλυκια και πιο νερουλη απο την Freeway πως λεγεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...