colombiano747 Δημοσ. Σάββατο στις 11:42 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:42 πμ Η light με διαφορά η καλύτερη, νομίζω νιώθεις πιο πολύ το ανθρακικό. Και για καλοκαίρι η zero lemon έχει ωραια γεύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. Σάββατο στις 11:44 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:44 πμ 16 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε freeway? 14 ώρες πριν, poulinos είπε σωστα. οσες εχω δοκιμασει third party οι περισσοτερες ηταν χαλια. η freeway εχει πολυ ωραια γευση. και του βικου δεν ειναι ασχημη επισης. την cola του lidl (freeway) την φτιάχνει η green colla. Το λεει και στην ετικέτα. Εχω απορία αν έχουν διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. Σάββατο στις 11:45 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:45 πμ 25 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Η βασικη και μυστικη συνταγη της κοκακολας ειναι ιδια παντου, αλλαζουν τα γλυκαντικα. Απο εποχη σε εποχη και απο χωρα σε χωρα. Γιατι πχ. καποιο γλυκαντικο που θεωρειται ανθυγιεινο σε μια χωρα, σε καποια αλλη μπορει να θεωρειται αποδεκτο. Κάπως έτσι ξέρω κι εγώ... μάλιστα ότι σε άλλες περιοχές την κάνουν πιο γλυκιά σε άλλες λιγότερο κλπ. Κάποτε έκαναν έρευνα αγοράς και στη Μακεδονία που είναι Πολίτες Πόντιοι κλπ και τους αρέσουν τα σιροπιαστά, την έκαναν τίγκα σιρόπι...ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα πιο νορμάλ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. Σάββατο στις 11:52 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:52 πμ 5 λεπτά πριν, mechpanos είπε Κάπως έτσι ξέρω κι εγώ... μάλιστα ότι σε άλλες περιοχές την κάνουν πιο γλυκιά σε άλλες λιγότερο κλπ. Κάποτε έκαναν έρευνα αγοράς και στη Μακεδονία που είναι Πολίτες Πόντιοι κλπ και τους αρέσουν τα σιροπιαστά, την έκαναν τίγκα σιρόπι...ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα πιο νορμάλ... Και έχουν τόση γνώση που θα πουληθούν οι κάθε παρτίδες;Το κόβω απίθανο. Πχ τα ΣΜ έχουν κεντρικές αποθήκες,πως θα είναι σιγουρη η 3Ε που θα πάει τη κάθε παρτίδα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. Σάββατο στις 11:59 πμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 11:59 πμ 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και έχουν τόση γνώση που θα πουληθούν οι κάθε παρτίδες;Το κόβω απίθανο. Πχ τα ΣΜ έχουν κεντρικές αποθήκες,πως θα είναι σιγουρη η 3Ε που θα πάει τη κάθε παρτίδα; Τα logistics τα ξέρουν όλα, προκειμένου να πουλήσουν υπάρχει τεράστια οργάνωση από πίσω. Αν θέλουν, μπορούν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. Σάββατο στις 12:28 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 12:28 μμ 7 ώρες πριν, papoys1 είπε Μάγγας γιαυτό είναι 40 χρονών και παίζει σαν 20χρονος.Ο ΠΟΥ θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο;; Λάθος εκανα πριν 41 είναι 🤣 Πάλι λάθος έκανες, 39 είναι και σε 4 μήνες κλείνει τα 40 😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpTrios Δημοσ. Σάββατο στις 12:40 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 12:40 μμ απο αυτά δε πίνω τίποτα μόνο νερό και από ποτά μόνο chivas 18αρι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. Σάββατο στις 01:25 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 01:25 μμ Οι παραλαγές με λεμόνι για μένα είναι οι καλύτερες. Είτε pepsi (twist, lime) είτε coca cola (zero lemon). επειδή όμως για την απλή δε καταλαβαίνω διαφορά, επιλέγω Freeway ξεκάθαρα λόγω κόστους. 45cents η freeway 330ml, ~80cent η "γνήσια". Χώρια που συχνά πετυχαίνεις προσφορές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. Σάββατο στις 02:36 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 02:36 μμ 1 ώρα πριν, mpTrios είπε απο αυτά δε πίνω τίποτα μόνο νερό και από ποτά μόνο chivas 18αρι απο χυμους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpTrios Δημοσ. Σάββατο στις 02:39 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 02:39 μμ 2 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε απο χυμους? κυριολεκτώ μόνο νερό αντε να στύψω μισό λεμόνι το πρωί τπτ άλλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. Σάββατο στις 03:29 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 03:29 μμ 3 ώρες πριν, mechpanos είπε Τα logistics τα ξέρουν όλα, προκειμένου να πουλήσουν υπάρχει τεράστια οργάνωση από πίσω. Αν θέλουν, μπορούν! Ρε σεις τι ειναι αυτα που λετε? Εχετε εργαστει στην εταιρεια κ το ξερετε? Ή απλα το ακουσατε σε καποιο καφενειο? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. Σάββατο στις 03:36 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 03:36 μμ (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, poulinos είπε σωστα. οσες εχω δοκιμασει third party οι περισσοτερες ηταν χαλια. η freeway εχει πολυ ωραια γευση. και του βικου δεν ειναι ασχημη επισης. 3 ώρες πριν, smpt είπε την cola του lidl (freeway) την φτιάχνει η green colla. Το λεει και στην ετικέτα. Εχω απορία αν έχουν διαφορά Τα αναψυκτικά και νερά του lidl είναι Βίκος και έχουν συγχωνευτεί με την green cola Θα έβαζα στοίχημα ότι αλλάζεις μόνο η ετικέτα. Πάντως μιλάμε για το πιο επιτυχημένο προϊόν στην ιστορία πιστεύω. Επεξ/σία Σάββατο στις 03:37 μμ από zio10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. Σάββατο στις 04:14 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 04:14 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Nabuko είπε Πάλι λάθος έκανες, 39 είναι και σε 4 μήνες κλείνει τα 40 😂 Και συ αμέσως να με καρφώσεις. 🤣Δικαιούμαι ενα λαθάκι λογω ηλικίας 😛 Επεξ/σία Σάββατο στις 04:15 μμ από papoys1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. Σάββατο στις 04:38 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 04:38 μμ 1 ώρα πριν, ma3stros είπε Εχετε εργαστει στην εταιρεια κ το ξερετε? Ξέρω εταιρεία που κάνει μελέτες logistics, και ο ιδρυτής της θεωρείται ο γκουρού του logistics στην Ελλάδα. Planning. Για πες εσύ που ξέρεις καλύτερα, δουλεύεις στην εταιρεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ma3stros Δημοσ. Σάββατο στις 04:44 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 04:44 μμ 5 λεπτά πριν, mechpanos είπε Για πες εσύ που ξέρεις καλύτερα, δουλεύεις στην εταιρεία; Ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα