alefther Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Γράφει στο κουτάκι 10,6 γρ ανά 100 ml. Άρα στα 330 είναι 35 γρ, το οποίο σημαίνει γύρω στα 7-9 κουταλάκια ζάχαρης λιγοτερα, ενα κουταλι ζαχαρη (5ml... κουταλι του γλυκου) ειναι 10 γραμμαρια. Νομιζω αν καταλαβαινω καλα τα κυριλικα της φωτογραφιας αυτη η ποσοτητα αντιστοιχει σε ενα λιτρο coca cola, γιατι βαλανε κουτακι εν ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, alefther είπε λιγοτερα, ενα κουταλι ζαχαρη (5ml... κουταλι του γλυκου) ειναι 10 γραμμαρια. Η ζάχαρη δεν μετριέται σε ml αλλά σε gr. Ένα tablespoon ζάχαρης είναι 4γρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Nabuko είπε Η ζάχαρη δεν μετριέται σε ml αλλά σε gr. Ένα tablespoon ζάχαρης είναι 4γρ tablespoon ειναι το κουταλι της σουπας. 15 ml. Εβαλα τα ml για να καταλαβεις για πιο κουταλι μιλαω. Το μικρο κουταλι του γλυκου λεγεται teaspoon στα αγγλικα, χωραει 5 ml ογκο (γιατι δε μετριεται η ζαχαρη σε ογκο δε καταλαβα) και λεει ζυγιζει 10 γραμμαρια https://tapandabamboo.gr/πώς-να-μετατρέψεις-ένα-φλιτζάνι-ή-μια-κ/#:~:text=Τα πιο συχνά παραδείγματα για,αυτό ισοδυναμεί με 10 γρ. τωρα να λεει μακακιες προβλημα του βαριεμαι να γκουγκλαρω παραπανω Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από alefther Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 34 λεπτά πριν, Nabuko είπε Γράφει στο κουτάκι 10,6 γρ ανά 100 ml. Άρα στα 330 είναι 35 γρ, το οποίο σημαίνει γύρω στα 7-9 κουταλάκια ζάχαρης Άρα όχι όσο δείχνουν.Παντως είναι απίστευτα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Niko Bellic Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Πλεον καμία...Εχω να πιω βέβαια πανω απο 2 χρόνια λόγω του οτι διαγνώστηκα με διαβήτη και δε μου λείπει καθόλου.Κατα καιρούς έπινα Pepsi χωρίς ζάχαρη,τίμια μου είχε φανεί. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από Niko Bellic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 43 λεπτά πριν, alefther είπε tablespoon ειναι το κουταλι της σουπας. 15 ml. Εβαλα τα ml για να καταλαβεις για πιο κουταλι μιλαω. Το μικρο κουταλι του γλυκου λεγεται teaspoon στα αγγλικα, Από λάθος, δεν ξέρω γιατί κόλλησα έτσι. Teaspoon ήθελα να γράψω. 44 λεπτά πριν, alefther είπε χωραει 5 ml ογκο (γιατι δε μετριεται η ζαχαρη σε ογκο δε καταλαβα) Νόμιζα ότι σε ml μετράμε μόνο τα υγρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, alefther είπε γιατι δε μετριεται η ζαχαρη σε ογκο δε καταλαβα Ιδέα για το επόμενο σκετσάκι του SNL 23 λεπτά πριν, Nabuko είπε Νόμιζα ότι σε ml μετράμε μόνο τα υγρά Πήγαινε στο σούπερ μάρκετ και ζητά 2 λίτρα ζάχαρη και 1 λίτρο αλεύρι. Ξέρουν αυτοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Zero χωρίς καφεΐνη (η χρυσή), παρόμοια γεύση με τη zero και πίνεται όταν δεν θες καθόλου καφεΐνη γιατί η απλή zero έχει περίπου τη μισή καφεΐνη ενός μικρού hell, δεν είναι αμελητέα. Η κανονική δεν μου άρεσε ποτέ, είναι πάρα πολύ γλυκιά (λογικό με τόσο ζάχαρη) και η light έχει απλά άσχημη γεύση. Έχω δοκιμάσει cola άλλες (Βίκος, green, lidl κάτι τσεχογερμανικές δεν ξέρω τι, κτλ) και δεν συγκρίνονται καν σε γεύση. Μια πολύ ωραία ήταν η Coca Cola βανίλια πριν 15-20 χρόνια αλλά έχω δυστυχώς να την δω από τότε Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από Hacker?pcs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Sinalco cola. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 22 hours ago, paoke9 said: Ποια θεωρείτε την καλύτερη/χειρότερη γεύση της; Νομίζω χειρότερη η spiced και καλύτερη η Oreo. Δε ξέρω βέβαια αν όντως δεν έχει ζάχαρη. zero kai light απλα να ειναι πολυ παγωμενη.τωρα εχω παρει την oreo αλλα δεν την εχω δοκιμασει ακομα. εναλλακτικα pepsi max. επισηε οσο και αν ακουγεται παραξενο των lidl η cola(δεν θυμαμαι μαρκα) ειναι πολυ καλη Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από poulinos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 14 λεπτά πριν, poulinos είπε zero kai light απλα να ειναι πολυ παγωμενη.τωρα εχω παρει την oreo αλλα δεν την εχω δοκιμασει ακομα. εναλλακτικα pepsi max. επισηε οσο και αν ακουγεται παραξενο των lidl η cola(δεν θυμαμαι μαρκα) ειναι πολυ καλη freeway? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papoys1 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 9 ώρες πριν, witty είπε Off topic. Ωστόσο, επειδή το μάρκετινγκ νοιάζεται για τα χρήματα και όχι για την Υγεία, ίσως αξίζει να θυμόμαστε και τα ευρήματα μελέτων που δημοσιεύονται σε διάφορα επιστημονικά περιοδικά ανά τον κόσμο. Ενδεικτικά: "Τα άτομα που κατανάλωναν ≥2 αναψυκτικά ανά εβδομάδα παρουσίασαν στατιστικά σημαντικό αυξημένο κίνδυνο καρκίνου του παγκρέατος κατά 87%" (1). Ο καρκίνος του παγκρέατος είναι από τους χειρότερους καρκίνους διότι μόνο το 8,5% των ασθενών ζει 5 χρόνια μετά την διάγνωση. Αυτό είναι ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά επιβίωσης για οποιοδήποτε είδος καρκίνου (2). Παραπομπές : 1. Mueller NT, Odegaard A, Anderson K, Yuan JM, Gross M, Koh WP, Pereira MA. Soft drink and juice consumption and risk of pancreatic cancer: the Singapore Chinese Health Study. Cancer Epidemiol Biomarkers Prev. 2010 Feb;19(2):447-55. doi: 10.1158/1055-9965.EPI-09-0862. PMID: 20142243; PMCID: PMC3404432. https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC3404432/ 2. Why Is Pancreatic Cancer So Deadly? Mar 07, 2019, University of Utah Health https://healthcare.utah.edu/healthfeed/2019/03/why-pancreatic-cancer-so-deadly Εχασα τους δύο γονείς από τον καρκίνο που αναφέρεις. Έκοψα μαχαίρι τα αναψυκτικά τα οποία κατανάλωναν δυστυχώς σε μεγάλες ποσότητες ειδικά το καλοκαίρι και πιστεύω ότι ήταν η κύρια αιτία. 7 ώρες πριν, The_Judas είπε Η ασπαρτάμη σύμφωνα με τον ΠΟΥ έχει καταταγεί στα πιθανώς καρκινογόνα. Επίσης ο ΠΟΥ αναφέρει ότι η ποσότητα πρέπει να είναι >2400mg -δηλαδή 12 κουτιά κοκα κόλας- την μέρα για να προκαλέσει πιθανό ρίσκο στην υγεία. Τους πιστεύεις;;;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, papoys1 είπε Εχασα τους δύο γονείς από τον καρκίνο που αναφέρεις. Έκοψα μαχαίρι τα αναψυκτικά τα οποία κατανάλωναν δυστυχώς σε μεγάλες ποσότητες ειδικά το καλοκαίρι και πιστεύω ότι ήταν η κύρια αιτία. Τους πιστεύεις;;;; Ρε συ παππού οι γονείς σού μόνο αναψυκτικά έπιναν; Κάπνιζαν; Έτρωγαν παγωτά; Τηγανητά; Ο καρκίνος είναι μια πολύ άσχημη ασθένεια έτσι κ αλλιώς και κάθε τύπος μπορεί να οφείλεται σε κάτι συγκεκριμένο ( όπως HPV) και άλλοι τύποι μπορούν να οφείλονται σε πολλούς παράγοντες (κληρονομικότητα) ή και σε κανέναν συγκεκριμένα. Ναι ίσως κάποιες μορφές να οφείλονται και στα αναψυκτικά. Αυτό δεν σημαίνει πως αν πίνεις ένα αναψυκτικό σε κανονική βάση θα σου κάνει κακο. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από bill999r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 38 minutes ago, papoys1 said: Τους πιστεύεις;;;; Σε αυτό μόνο? Ή σε όλα? Και ποιους πιστεύεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Ukforthemoment said: freeway? σωστα. οσες εχω δοκιμασει third party οι περισσοτερες ηταν χαλια. η freeway εχει πολυ ωραια γευση. και του βικου δεν ειναι ασχημη επισης. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από poulinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα