Προς το περιεχόμενο

Coca cola

paoke9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το αν πιστεύουμε η όχι θεωρώντας ότι υπάρχουν κέρδη στη μέση που πιέζουν είναι ένα θέμα.

Βέβαια οι καπνοβιομηχανίες που αποτελούσαν τις πλέον κερδοφόρες επιχειρήσεις, καταπολεμηθηκαν με τόσο λυσαλαλαιο τρόπο στη Δύση που το κάπνισμα πλέον δεν είναι τόσο σύνηθες όσο παλιά 

Προφανώς αυτό έγινε λόγω του καρκίνου και αντιλήφθηκαν ότι δε συμφέρει οικονομικά να καπνίζει όλος ο κόσμος και να παθαίνουν όλοι ασθένειες που σχετίζονται με τους πνεύμονες. 

Αν άραγε τα αναψυκτικά έκαναν τόσο τρομερό κακό δε θα είχαν καταπολεμηθεί ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοψίδια και πίτσες μόνο με coca cola αλλιώς δεν. Σε γεύση πρώτα Light και μετά αν δεν βρίσκω Zero. Φυσικά αυτό που λέτε με το ανθρακικό έχω παρατηρήσει ότι όταν οι συσκευασίες είναι στο τέλος της ημερομηνίας λήξεως 2 με 3 μήνες απλά δεν πίνονται γιατί προφανώς έχει εξασθενίσει και το ανθρακικό και η γεύση, πάντα κοιτάω να παίρνω φρέσκες σχετικά.

Επίσης πολύ καλή είναι και του Lidl η freeway cola zero όσον αφορά το ανθρακικό.  Εννοείται πίνεται μόνο με πάγο είτε κρύα σε σημείο που είναι κοντά να παγώσει, συνήθως τις βάζω στο ενδιάμεσο της κατάψυξης και της συντήρησης, αλλιώς δεν μπορώ να πιω καμιά. 

1 ώρα πριν, poulinos είπε

σωστα. οσες εχω δοκιμασει third party οι περισσοτερες ηταν χαλια. η freeway  εχει πολυ ωραια γευση. και του βικου δεν ειναι ασχημη επισης.

Η freeway με stevia είναι και οικονομική!

Πριν από 30 χρόνια περίπου θυμάμαι τα γυάλινα μπουκάλια της cola ήταν δύναμη,σου έκαιγε τα σωθικά το ανθρακικό ,τώρα θεωρώ πως έχει γίνει ξέπλυμα.Απο το 2017 πίνω μόνο green αλλά και αυτή μετά το 24ωρο νιώθω πως ξεθυμενει.

• Like 1

5 ώρες πριν, SabotazNic είπε

zero ftw

Μονο κουτακι και τουλαχιστον 20 λεπτα στην καταψυξη.
Πινεις χωρις αυριο και τιμωρεισαι,σου καιει το ειναι.

Αντιθετως,αν μου δωσεις να πιω μπουκαλι η μπουκαλακι,παιζει και να μου χαλασεις τη μερα.

Μπορει να λενε οτι το γυαλι ειναι κορυφη,αλλα αν ειναι,ειναι ελαχιστα καλυτερο απο το κουτακι,σε αντιθεση με τα πλαστικα που ειναι 2/10.

• Like 1

Δεν πίνω αλκοόλ, δεν καπνίζω, αθλούμαι, έχω φυσιολογικό βάρος.

Αν είναι να ψοφήσω επειδή πίνω coca cola, ας είναι.

Εγώ περισσότερο της Pepsi Max και πλέον την έχουν κάνει νεροζούμι. Το γύρισα σε Zero.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, bill999r είπε

Ρε συ παππού οι γονείς σού μόνο αναψυκτικά έπιναν;

Κάπνιζαν; Έτρωγαν παγωτά; Τηγανητά;

Ο καρκίνος είναι μια πολύ άσχημη ασθένεια έτσι κ αλλιώς και κάθε τύπος μπορεί να οφείλεται σε κάτι συγκεκριμένο ( όπως HPV) και άλλοι τύποι μπορούν να οφείλονται σε πολλούς παράγοντες (κληρονομικότητα) ή και σε κανέναν συγκεκριμένα.

Ναι ίσως κάποιες μορφές να οφείλονται και στα αναψυκτικά. Αυτό δεν σημαίνει πως αν πίνεις ένα αναψυκτικό σε κανονική βάση θα σου κάνει κακο.

Δεν καπνιζαν δεν έπιναν εκτός από καμιά μπύρα που και που ο πατέρας μου . Σε ορεινό χωριό έμεναν έτρωγαν φυσιολογικά και υγιεινά μπορώ να πω,κάτι που δεν κάνω εγώ που μένω στην  Αθήνα.

Ναι θυμάμαι πως έπιναν αναψυκτικά σε κατάχρηση μερικές φορές αντικαταστώντας με αυτά μέχρι και το νερό όταν γύριζαν διψασμένοι από κάποια δουλειά. coca δεν την είχαν στο ρεπερτόριο αλλά πορτοκαλάδες - λεμονάδες τύπου fanta οι οποίες δεν περιέχουν τίποτε φυσιολογικό πέραν του νερού αλλά  χημική σύνθεση γεύσης και ζάχαρη.Κληρονομικότητα δεν υπήρχε , ο καρκίνος σχεδόν άγνωστος στις οικογένειας,εκτός από έναν αδελφό της μητέρας μου που πήγε από καρκίνο πνεύμονα γιατί κάπνιζε υπερβολικά και έκανε δουλειά με βαριά  αναπνευστική επιβάρυνση (πτηνοτροφείο)

Αστα ρε φίλε ναι κάποιες φορές θεωρείς άδικη τη ζωή και σου καρφώνεται κάπου το μυαλό αλλά τόσο μαμημένη σύμπτωση να πάνε και οι δύο όχι σε μεγάλη ηλικία από την ίδια αιτία;; Γιαυτό λέω όταν έχω κρύο νερό από το ψυγείο γιατί να καταφύγω σε κάτι που τίποτε δεν μου προσφέρει απεναντίας μπορεί να με βλάψει;;Ναι και γω πίνω καμιά φορά ένα ποτήρι coca αλλά προσπαθώ να την αποφεύγω σαν το διάολο το λιβάνι πίνοντας κυρίως σόδα που περιέχει μόνο ανθρακικό.Σόρυ κούρασα , δεν λέω μπορεί να κάνω και λάθος , αλλά είναι κάτι που με βαραίνει και ήθελα να το βγάλω.

8 ώρες πριν, NickTG είπε

Σε αυτό μόνο? Ή σε όλα? 

Και ποιους πιστεύεις? 

Εσύ πιστεύεις ότι θα πάνε κόντρα και θα πουν κάτι σε βάρος αυτών που τους χρηματοδοτεί και όλοι ξέρουμε ποιος κυρίως χρηματοδοτεί όλες αυτές τις οργανώσεις;;;

Μάγγας γιαυτό είναι 40 χρονών και παίζει σαν 20χρονος.Ο ΠΟΥ θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο;;

Λάθος εκανα πριν 41 είναι 🤣

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 1
  • Thanks 1

13 ώρες πριν, kajwbtfe είπε

Αν μπαίνει τόση ποσότητα όσο στο σακουλάκι και αναμιγνύεται με τα άλλα συστατικά θα έβγαινε κάτι σα σιρόπι πιχτο.

ποσο θα ειχε να λες το κουτακι η κοκα κολα! η ζαχαρη που βλεπω στο σακουλακι, κοστιζει χωρις συζητηση παραπανω απο την λιανικη τιμη που εχει το κουτακι της κοκα κολα.

• Like 1

3 ώρες πριν, papoys1 είπε

κάποιες φορές θεωρείς άδικη τη ζωή

Πολύ σωστή κουβέντα.

Δυστυχώς παππού ο καρκίνος είναι η μάστιγα της εποχής μας κ είναι πολυπαραγοντική ασθένεια.

Σεβαστή η άποψη σου, άλλωστε κανένας δεν μπορεί να ξέρει με απόλυτη σιγουριά.

Το ξέρετε ότι η ΚοκαΚόλα αλλάζει συνταγή από χώρα σε χώρα και από περιοχή σε περιοχή ακόμα και εντός της ίδιας χώρας, έτσι; Οπότε αν λέει πχ ένας Σαλονικιός η τάδε Κόλα είναι η καλύτερη σε έναν Αθηναίο, μπορεί και να κουβεντιάζουν για διαφορετικό προϊόν...

• Like 1

59 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Το ξέρετε ότι η ΚοκαΚόλα αλλάζει συνταγή από χώρα σε χώρα και από περιοχή σε περιοχή ακόμα και εντός της ίδιας χώρας, έτσι; Οπότε αν λέει πχ ένας Σαλονικιός η τάδε Κόλα είναι η καλύτερη σε έναν Αθηναίο, μπορεί και να κουβεντιάζουν για διαφορετικό προϊόν...

Καλα η Coca cola δεν αλλαζει τπτ ανα περιοχη οσον αφορα παντα την ιδια συσκευασια πχ 330ml κουτακι.

1 ώρα πριν, mechpanos είπε

Η βασικη και μυστικη συνταγη της κοκακολας ειναι ιδια παντου, αλλαζουν τα γλυκαντικα. Απο εποχη σε εποχη και απο χωρα σε χωρα. Γιατι πχ. καποιο γλυκαντικο που θεωρειται ανθυγιεινο σε μια χωρα, σε καποια αλλη μπορει να θεωρειται αποδεκτο.

7 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Δεν πίνω αλκοόλ, δεν καπνίζω, αθλούμαι, έχω φυσιολογικό βάρος.

Αν είναι να ψοφήσω επειδή πίνω coca cola, ας είναι.

Τι τρως, δε μας ειπες. Ειναι πολυ σημαντικο.

Επεξ/σία από fitsoulas2024

6 hours ago, papoys1 said:

Εσύ πιστεύεις ότι θα πάνε κόντρα και θα πουν κάτι σε βάρος αυτών που τους χρηματοδοτεί και όλοι ξέρουμε ποιος κυρίως χρηματοδοτεί όλες αυτές τις οργανώσεις;;;

Μάγγας γιαυτό είναι 40 χρονών και παίζει σαν 20χρονος.Ο ΠΟΥ θα τολμούσε να κάνει κάτι τέτοιο;;

Λάθος εκανα πριν 41 είναι 🤣

Δεν απάντησες σε καμία ερώτησή μου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...