Moderators stormrain Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Moderators Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δεν υπαρχει περιπτωση, θα στο φανε. Αυτος που θα μπει στη διαδικασια να κλεψει πατινι (ή ό,τι τελος παντων) ξερει τι κανει, ειναι η δουλεια του αυτη και θα την κανει γρηγορα και με θρασος. Το θεμα με τους περαστικους κλπ ειναι το εξης. Η πλειοψηφια δεν εχει πατινι. Ως εκ τουτου, το να δει καποιον να σκαλιζει την αλυσιδα απο ενα πατινι δεμενο, κατα πασα πιθανοτητα δεν θα του τραβηξει καν το βλεμμα. Εγω πχ δεν θα το σκεφτομουν καν, θα υπεθετα (και μαλλον οχι συνειδητα κιολας) οτι ειναι το πατινι του τυπου και απλα προσπαθει να ξεκλειδωσει το λουκετο. Θελω να πω, μην βασιζεσαι εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xsterg Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, geomrk είπε Ειμαι ενημερος για το ρισκο εξου και ο προβληματισμος μου,σαν καινουριος κατοχος ζητησα μια γνωμη μηπως υπαρχον κατοχος κανει κατι που δεν εχω σκεφτει. Προς τι η ειρωνεια; ναι υπαρχει κατι που δεν εχεις σκεφτει. αγκυρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου στην δουλεια παω με πατινι το διπλωνω και το κουβαλάω μεσα το ιδιο και σπιτι το ιδιο οπου παω ...... αν το αφισεις μονο του ακομη και με αλυσίδα θεμα λπτων ειναι να το παρουν μην πω δευτερολεπτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SteliosTh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου On 31/10/2024 at 20:58, geomrk said: Πήρα ένα ηλ. πατίνι για να πηγαίνω στις κοντινές,απτό σπίτι,αποστάσεις.Το πατίνι είναι 25 κιλά να το πάρεις να το σηκώσεις και να το βάλεις κάπου εσωτερικά π.χ Το γυμναστήριο μου είναι στο μετρό του κορυδαλλού. Είναι καλή ιδέα να το βάζω με αλυσίδα στα κολωνάκια που έχει για το πάρκινγκ των μοτοσικλετών ή είναι και πάλι αρκετά επικίνδυνο να παρθεί; Δηλαδή σε αυτή τη περίπτωση πρέπει με φουλ κόσμο μέρα μεσημέρι,ο άλλος να έρθει και να κόψει την αλυσίδα για να πάρει ένα πατίνι,δηλαδή τι πιθανότητες έχει να γίνει αυτό; Ιδέες για μονόωρο parking του πατινιού; Η έσχατη λύση είναι να ζητήσω άδεια να το βάζω κάπου μέσα στο γυμναστήριο αλλά 1)είναι μεγάλο,χωρίς ωστόσο να πιστεύω ότι αποτελεί πρόβλημα και 2)δεν θέλω να υποχρεώνομαι. Ρώτησε στα δυο περίπτερα στην πλατεία ή σε αυτό στη Διαμαντίδη αν μπορείς να το αφήνεις στην πίσω πλευρά . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα