Προς το περιεχόμενο

Parking ηλεκτρικού πατινιού σε εξωτερικό χώρο

geomrk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πήρα ένα ηλ. πατίνι για να πηγαίνω στις κοντινές,απτό σπίτι,αποστάσεις.Το πατίνι είναι 25 κιλά να το πάρεις να το σηκώσεις και να το βάλεις κάπου εσωτερικά π.χ Το γυμναστήριο μου είναι στο μετρό του κορυδαλλού. Είναι καλή ιδέα να το βάζω με αλυσίδα στα κολωνάκια που έχει για το πάρκινγκ των μοτοσικλετών ή είναι και πάλι αρκετά επικίνδυνο να παρθεί; Δηλαδή σε αυτή τη περίπτωση πρέπει με φουλ κόσμο μέρα μεσημέρι,ο άλλος να έρθει και να κόψει την αλυσίδα για να πάρει ένα πατίνι,δηλαδή τι πιθανότητες έχει να γίνει αυτό; Ιδέες για μονόωρο parking του πατινιού; Η έσχατη λύση είναι να ζητήσω άδεια να το βάζω κάπου μέσα στο γυμναστήριο αλλά 1)είναι μεγάλο,χωρίς ωστόσο να πιστεύω ότι αποτελεί πρόβλημα  και 2)δεν θέλω να υποχρεώνομαι.

• Haha 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 hours ago, geomrk said:

Πήρα ένα ηλ. πατίνι για να πηγαίνω στις κοντινές,απτό σπίτι,αποστάσεις.Το πατίνι είναι 25 κιλά να το πάρεις να το σηκώσεις και να το βάλεις κάπου εσωτερικά π.χ Το γυμναστήριο μου είναι στο μετρό του κορυδαλλού. Είναι καλή ιδέα να το βάζω με αλυσίδα στα κολωνάκια που έχει για το πάρκινγκ των μοτοσικλετών ή είναι και πάλι αρκετά επικίνδυνο να παρθεί; Δηλαδή σε αυτή τη περίπτωση πρέπει με φουλ κόσμο μέρα μεσημέρι,ο άλλος να έρθει και να κόψει την αλυσίδα για να πάρει ένα πατίνι,δηλαδή τι πιθανότητες έχει να γίνει αυτό; Ιδέες για μονόωρο parking του πατινιού; Η έσχατη λύση είναι να ζητήσω άδεια να το βάζω κάπου μέσα στο γυμναστήριο αλλά 1)είναι μεγάλο,χωρίς ωστόσο να πιστεύω ότι αποτελεί πρόβλημα  και 2)δεν θέλω να υποχρεώνομαι.

Κρίμα που δεν το πόσταρες 3 ώρες μετά, ώστε να το προσπεράσουμε ως Παρασκευιάτικο post! Επειδή λοιπόν το πόσταρες Πέμπτη, το μόνο που θα σου απαντήσω και εγώ είναι αυτό που έγραψε ο @basilis_k6

Διάβασε το 17 φορές, μπας και γλιτώσεις τα λεφτά που έδωσες. 

Sorry για την ειρωνία, αλλά ρε μάγκα... seriously? Δηλαδή τί περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος σε ένα forum...

1 hour ago, basilis_k6 said:

αν εισαι τυχερος θα στο παρουν στον πρωτο μηνα. αν εισαι ατυχος σε δεκα λεπτα.

Ίσως αν του το πάρουν στο 9λεπτο την επόμενη φορά να μην ψάχνει απαντήσεις σε forum αλλά να χρησιμοποιήσει την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ! :D

Βάλε μια μεγάλη χοντρή αλυσίδα και ένα καλό λουκέτο. Από την στιγμή που όπως λες θα μείνει για λίγο μόνο και ώρες που είναι μέρα και πολυσύχναστες τότε είναι αρκετά δύσκολο να στο πάρουν.

Προφανώς αδύνατο δεν είναι τίποτα αλλά δεν επηρεάζουμε τις επιλογές μας από τις πολύ μικρές πιθανότητες αλλιώς δεν θα κάναμε τίποτα σε αυτήν τη ζωή από τον φόβο

• Moderators

Αν το πατίνι δεν έχει κάποιο κρίκο η κάτι παρόμοιο για να δέσει κάπου σταθερά όπως και να βάλεις αλυσίδα θα στο σηκώσουν πριν μπεις στο γυμναστήριο

17 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Αν το πατίνι δεν έχει κάποιο κρίκο η κάτι παρόμοιο για να δέσει κάπου σταθερά όπως και να βάλεις αλυσίδα θα στο σηκώσουν πριν μπεις στο γυμναστήριο

7 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Απο που θα το δεσεις; 

Θα φέρει την αλυσίδα 2-3 στροφές από την κολόνα του τιμονιού και δεν θα της αφήσει καθόλου μπόσικα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ts

Το γεγονός ότι έχεις συγκεκριμένη "ρουτίνα" (πάω καθημερινά, κάθε 2 μέρες ή ότι άλλο σχετικό και το αφήνω για μία ώρα) θα "βοηθήσει" τον όποιο "ενδιαφερόμενο" της περιοχής αφού ξέρει πόσο χρόνο έχει να "δουλέψει" (όχι τον περιστασιακό)

Τώρα αυτό το "φουλ κόσμο" μπορεί σαν πρώτη σκέψη να το θεωρεί κάποιος ασφάλεια αλλά πραγματικά πόσοι από εσάς (εμάς όλους) θα ασχοληθούμε και θα ρισκάρουμε μία αντιπαράθεση με έναν που έχει σκύψει σε ένα πατίνι/μηχανάκι/ποδήλατο και "κάτι κάνει"; Ειδικά αν δεν καρφώνεται άσχημα βγάζοντας ένα κόφτη του μέτρου;

Σκέψου εσύ (ο ts) αν πηγαίνοντας να πάρεις το πατίνι σου δεις άλλον να σκαλίζει ένα άλλο πατίνι. Θα ασχοληθείς; Αν η απάντηση είναι όχι, τότε πως θεωρείς στοιχείο ασφάλειας εμάς τους υπόλοιπους για το δικό σου μηχάνημα/περιουσία

ΥΓ. Θα έχετε πάρει χαμπάρι φαντάζομαι ότι το θράσος εκεί έξω περισσεύει, ακόμα και αν όχι μόνο κυκλοφορεί κόσμος αλλά υπάρχουν και αρκετές κάμερες

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 2

8 ώρες πριν, polaki είπε

Sorry για την ειρωνία, αλλά ρε μάγκα... seriously? Δηλαδή τί περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος σε ένα forum...

Ηλπιζα μιας και πλεον εχουν αρκετοι πατινια,μηπως καποιος εχει καποια ιδεα ή λυση πανω σε αυτο

8 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Θα φέρει την αλυσίδα 2-3 στροφές από την κολόνα του τιμονιού και δεν θα της αφήσει καθόλου μπόσικα

ετσι ναι σκεφτομουν

1 ώρα πριν, haris_216 είπε

@ts

Το γεγονός ότι έχεις συγκεκριμένη "ρουτίνα" (πάω καθημερινά, κάθε 2 μέρες ή ότι άλλο σχετικό και το αφήνω για μία ώρα) θα "βοηθήσει" τον όποιο "ενδιαφερόμενο" της περιοχής αφού ξέρει πόσο χρόνο έχει να "δουλέψει" (όχι τον περιστασιακό)

Τώρα αυτό το "φουλ κόσμο" μπορεί σαν πρώτη σκέψη να το θεωρεί κάποιος ασφάλεια αλλά πραγματικά πόσοι από εσάς (εμάς όλους) θα ασχοληθούμε και θα ρισκάρουμε μία αντιπαράθεση με έναν που έχει σκύψει σε ένα πατίνι/μηχανάκι/ποδήλατο και "κάτι κάνει"; Ειδικά αν δεν καρφώνεται άσχημα βγάζοντας ένα κόφτη του μέτρου;

Σκέψου εσύ (ο ts) αν πηγαίνοντας να πάρεις το πατίνι σου δεις άλλον να σκαλίζει ένα άλλο πατίνι. Θα ασχοληθείς; Αν η απάντηση είναι όχι, τότε πως θεωρείς στοιχείο ασφάλειας εμάς τους υπόλοιπους για το δικό σου μηχάνημα/περιουσία

ΥΓ. Θα έχετε πάρει χαμπάρι φαντάζομαι ότι το θράσος εκεί έξω περισσεύει, ακόμα και αν όχι μόνο κυκλοφορεί κόσμος αλλά υπάρχουν και αρκετές κάμερες

αυτο ειναι μεγαλη αληθεια οντως,τον κοσμο δεν τον ενδιαφερει τιποτα περα απο τον εαυτο του χωρις να ειναι απραιτητα κακο,παει ο καθενας να κανει την δουλεια του και σιγα μη κατσει να ασχοληθει με εναν  που εχει σκυψει και δεν πολυφαινεται τι κανει με την αλυσιδα

Καλα μαλλον θα ζητησω να το βαζω μεσα και τελειωνει η ιστορια 

• Moderators
12 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Και πάλι η αλυσίδα επειδή δεν μπορεί να  σφίξει ποτέ τελείως με λίγο παίδεμα δεν θέλει ούτε τροχό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βαλε κλειδαρια στο δισκοφρενο, κρυψε κι ενα ερταγκ η τεσπα οτι χρησιμοποιει το κινητο  σου να  μπορεις να το βρεις/ισως παρεις πισω οταν στο κλεψουνε

εχω δει σε ακυρη φαση  πιτσιρικα να κλεβει σκουτερ κηφισια, εγω παρκαρα, μεχρι να σβυσω/βγω  απο το αυτοκινητο  ειχε βγαλει αλυσιδα και εφευγε. Κοσμος περατζαδα φουλ, ψωνιζαν κλπ, δε καταλαβε κανεις τιποτα. Κι εγω να σου πω την αληθεια οταν ειδα οτι αφησε την αλυσιδα πισω το καταλαβα

Επεξ/σία από alefther

ποσο μυαλο κουβαλανε μερικοι. απο που θα το δεσεις? εχει σταθερο σημειο οπως το ποδηλατο? οχι. οποτε ειναι θεμα λεπτων για να κλαπει. 

η προσωπική μου άποψη:

τα πατίνια προσελκύουν καποιες πολυπληθείς κατηγορίες μικροαπατεώνων που ενδιαφέρονται μόνο για αυτά, όπως πιτσιρικάδες που τους γυαλίζουν κτλ

Ενα ποσοστό απο αυτούς εχει κυριολεκτικά ατιμωρησία αν διαπράξει τέτοια μικροεγκλήματα όπως κλοπή πατινιού. Οπότε οι πιθανότητες με τόσο πολλούς ριψοκίνδυνους ενδιαφερόμενους να τριγυρνούν δεν ειναι υπέρ!

Εχω πατίνι που το κυκλοφορώ σπάνια - έχω αλλο μέσο. Εξω το αφήνω μόνο για λίγο (πχ έξω απο μαγαζί για λίγα ψώνια) δεμένο με μια αλυσίδα ποδηλάτου. 

Περισσότερο δεν το εμπιστεύμαι!

Ελπίζω να βοήθησα λίγο!

• Like 1

41 λεπτά πριν, xsterg είπε

ποσο μυαλο κουβαλανε μερικοι

Ειμαι ενημερος για το ρισκο εξου και ο προβληματισμος μου,σαν καινουριος κατοχος ζητησα μια γνωμη μηπως υπαρχον κατοχος κανει κατι που δεν εχω σκεφτει. Προς τι η ειρωνεια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...