war10ck85 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγο καιρό έχασα τον πατέρα μ. Κ κληρονόμησε ένα nissan micra k12 1.4cc.το πήγα σε μηχανικό άλλαξα αναρτήσεις έκανα service άλλαξα βάση μηχανής ζαμφορ ότι μ είπε ο μηχανικός δλδ. Έχω ένα θέμα κ θα το εκτιμούσα εάν μπορούσε καποιος να βοηθήσει. Όταν είναι το αμάξι στο ρελαντί εινσι μια χαρά. Όταν αναψω φώτα η aircondition. Ακούω την μηχανή να αγριεύει κ έχω ένα ελαφρύ τρέμουλο στην καμπίνα. Κ στο τιμόνι. όταν τα σβήσω όλα οκ. Πήγα σε ηλεκτρολόγο τα μέτρησε όλα μ είπε όλα εινσι οκ. Μπαταρία δυναμό κτλπ. Το έχει ακούσει ξανά κάποιος αυτό;; ευχαριστώ για τον χρόνο σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, war10ck85 είπε Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγο καιρό έχασα τον πατέρα μ. Κ κληρονόμησε ένα nissan micra k12 1.4cc.το πήγα σε μηχανικό άλλαξα αναρτήσεις έκανα service άλλαξα βάση μηχανής ζαμφορ ότι μ είπε ο μηχανικός δλδ. Έχω ένα θέμα κ θα το εκτιμούσα εάν μπορούσε καποιος να βοηθήσει. Όταν είναι το αμάξι στο ρελαντί εινσι μια χαρά. Όταν αναψω φώτα η aircondition. Ακούω την μηχανή να αγριεύει κ έχω ένα ελαφρύ τρέμουλο στην καμπίνα. Κ στο τιμόνι. όταν τα σβήσω όλα οκ. Πήγα σε ηλεκτρολόγο τα μέτρησε όλα μ είπε όλα εινσι οκ. Μπαταρία δυναμό κτλπ. Το έχει ακούσει ξανά κάποιος αυτό;; ευχαριστώ για τον χρόνο σας Όταν ανάβεις a/c λογικό είναι γιατί δουλεύει και ο συμπιεστής + βεντιλατερ . Το τρέμουλο στη καμπίνα μπορεί να οφείλεται και σε καμία βάση μηχανής να έχει κοπεί ή να είναι έτοιμη . Γενικά να ξανά δεις το σύστημα διεύθυνσης όλο σε ράμπα συνεργείου. Εφόσον το δυναμό βγάζει τη σωστή τάση , δε έχεις θέμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, war10ck85 είπε Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγο καιρό έχασα τον πατέρα μ. Κ κληρονόμησε ένα nissan micra k12 1.4cc.το πήγα σε μηχανικό άλλαξα αναρτήσεις έκανα service άλλαξα βάση μηχανής ζαμφορ ότι μ είπε ο μηχανικός δλδ. Έχω ένα θέμα κ θα το εκτιμούσα εάν μπορούσε καποιος να βοηθήσει. Όταν είναι το αμάξι στο ρελαντί εινσι μια χαρά. Όταν αναψω φώτα η aircondition. Ακούω την μηχανή να αγριεύει κ έχω ένα ελαφρύ τρέμουλο στην καμπίνα. Κ στο τιμόνι. όταν τα σβήσω όλα οκ. Πήγα σε ηλεκτρολόγο τα μέτρησε όλα μ είπε όλα εινσι οκ. Μπαταρία δυναμό κτλπ. Το έχει ακούσει ξανά κάποιος αυτό;; ευχαριστώ για τον χρόνο σας Oι στροφές της μηχανής πέφτουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
war10ck85 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Όσο αφορά τον φίλο που είπε για βάση μηχανής. Στο συνεργείο πριν έναν μήνα μ είπαν πως μ άλλαξαν βάση μηχανης(ρακέτα) γτ ήθελε αλλαγή. Τώρα για τις στροφές δν νομίζω αλλά θα το δω Σήμερα. Το είδα αυτό με τις στροφές ναι μ ρίχνει κ λίγο τις στροφές. Αν ξέρει κάποιος γτ.. Ευχαριστώ Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από war10ck85 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PLACEBO_89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 15 ώρες πριν, war10ck85 είπε Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγο καιρό έχασα τον πατέρα μ. Κ κληρονόμησε ένα nissan micra k12 1.4cc.το πήγα σε μηχανικό άλλαξα αναρτήσεις έκανα service άλλαξα βάση μηχανής ζαμφορ ότι μ είπε ο μηχανικός δλδ. Έχω ένα θέμα κ θα το εκτιμούσα εάν μπορούσε καποιος να βοηθήσει. Όταν είναι το αμάξι στο ρελαντί εινσι μια χαρά. Όταν αναψω φώτα η aircondition. Ακούω την μηχανή να αγριεύει κ έχω ένα ελαφρύ τρέμουλο στην καμπίνα. Κ στο τιμόνι. όταν τα σβήσω όλα οκ. Πήγα σε ηλεκτρολόγο τα μέτρησε όλα μ είπε όλα εινσι οκ. Μπαταρία δυναμό κτλπ. Το έχει ακούσει ξανά κάποιος αυτό;; ευχαριστώ για τον χρόνο σας Κανονικα οταν αναβεις φωτα ή το φαν του καλοριφερ θα πρεπει να ανεβαινουν οι στροφες. Στο a/c ειναι φυσιολογικο να αγριευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. Σάββατο στις 03:05 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 03:05 μμ Στις 31/10/2024 στις 8:13 ΜΜ, war10ck85 είπε Καλησπέρα σε όλους. Πριν λίγο καιρό έχασα τον πατέρα μ. Κ κληρονόμησε ένα nissan micra k12 1.4cc.το πήγα σε μηχανικό άλλαξα αναρτήσεις έκανα service άλλαξα βάση μηχανής ζαμφορ ότι μ είπε ο μηχανικός δλδ. Έχω ένα θέμα κ θα το εκτιμούσα εάν μπορούσε καποιος να βοηθήσει. Όταν είναι το αμάξι στο ρελαντί εινσι μια χαρά. Όταν αναψω φώτα η aircondition. Ακούω την μηχανή να αγριεύει κ έχω ένα ελαφρύ τρέμουλο στην καμπίνα. Κ στο τιμόνι. όταν τα σβήσω όλα οκ. Πήγα σε ηλεκτρολόγο τα μέτρησε όλα μ είπε όλα εινσι οκ. Μπαταρία δυναμό κτλπ. Το έχει ακούσει ξανά κάποιος αυτό;; ευχαριστώ για τον χρόνο σας Μαλλον εχει προβλημα η βαλβιδα που δινει εξτρα αερα στην εισαγωγη οταν αυξανεται το φορτιο του ρελαντι. Ειναι πανω στη throttle body αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα