Προς το περιεχόμενο

Παραβατικότητα στα καύσιμα: Γιατί δεν έχει αντιμετωπιστεί ακόμα;

kostasgr78

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 ώρες πριν, Black Demis είπε

αντλιες δεν θα κλεβουν αλλαη η ελλαδα θα βαρέσει μια χρεοκοπία ολη δικιά μας θα είναι.... Ζούμε σε μια χώρα η  οποία είναι σαν τον γερο που ζει με οξυγόνο και ο όρος είναι φόροι.... με το που κοπεί ενας από τους πολλούς είναι σαν να κλείνει παροχή

ανοίγουμε μεγάλη κουβέντα τώρα αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. 

Ναι μεν οι φόροι είναι σημαντικοί, το οξυγόνο όπως λες αλλά δε θα χρεωκοπήσουμε αν μειωθούν.

Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις όμως. Το πρόβλημα είναι η κακοδιαχείριση. Χρειάζονται όλοι αυτοί οι φόροι διότι σκορπάμε λεφτά. Αν σταματήσουμε να σκορπάμε λεφτά τη βγάζουμε και με λιγότερους φόρους. (είναι και οι μίζες μέσα). Τελευταία χρόνια έχει γίνει μια προσπάθεια διάφορες υπηρεσίες να μετακινηθούνε σε κρατικά κτήρια και να μη πληρώνουν ενοίκια. Τόσο καιρό γιατί δε γινόταν αυτό; Έπρεπε να έρθουν οι κακοί ξένοι να μας αναγκάσουν;

Επίσης ενώ το κράτος μπορεί να πιάσει τον κλέφτη δε το κάνει διότι..αν ο κλέφτης είναι ο γιος μου ή ο κολλητός μου μάλλον θα κάνω τον χαζό.

Έτσι λοιπόν ενώ ξέρουμε ότι κάποιοι κλέβουν τι κάνουμε; Πολύ απλή λύση, που να τρέχουμε τώρα, βάλτε πχ τεκμήρια σε όλους, βάλτε φόρους σε όλους να καλύψουμε τα σπασμένα. Κι ενώ ο μπάμπης είναι να πληρώσει 100, θα πληρώσει 10 και τα υπόλοιπα 90 θα τα πληρώσουν τα θύματα. Άρα εγώ που είναι να πληρώσω 10, θα πληρώσω 20

Έχουμε υψηλούς φόρους επειδή έχουμε κακοδιαχείριση και κλέψιμο.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 1/11/2024 στις 7:45 ΠΜ, tzotzo είπε

ας βγαλει το κρατους τους δασμους, να παει η βενζινη 1 ευρω να δειτε αν θα κλεβουν οι αντλιες.

Ναί αυτό φταίει που κλέβουν τα πρατήρια…

Κατά τα λοιπά πόσο δύσκολο είναι να υπάρχει ροόμετρο στο ρεζερβουάρ αντί για φλοτέρ;

Επεξ/σία από agnostos13

54 minutes ago, agnostos13 said:

Ναί αυτό φταίει που κλέβουν τα πρατήρια…

τι φταιει;

54 minutes ago, agnostos13 said:

Κατά τα λοιπά πόσο δύσκολο είναι να υπάρχει ροόμετρο στο ρεζερβουάρ αντί για φλοτέρ;

γνωριζεις πως λειτουργει η ολη διαδικασια του να βαλεις βενζινη;

1 ώρα πριν, tzotzo είπε

τι φταιει;

γνωριζεις πως λειτουργει η ολη διαδικασια του να βαλεις βενζινη;

Το οτι δεν ελέγχεται σχεδόν κανένας (πραγματικά) και οι ποινές είναι χάδια…

Η εμπιστοσύνη του πελάτη βασίζεται στην ελπίδα για αίσθημα ηθικής (εδώ γελάμε) του κάθε τυχάρπαστου!

Χωρίς να είμαι ειδικός θα πω οτι το να αντλήσεις ένα υγρό από ένα δοχείο και να το εκχύσεις σε ένα άλλο δεν μου φαντάζει ιδιαίτερα πολύπλοκο ωστέ να χρήζει ανάλυσης.

Επεξ/σία από agnostos13

1 hour ago, agnostos13 said:

Χωρίς να είμαι ειδικός θα πω οτι το να αντλήσεις ένα υγρό από ένα δοχείο και να το εκχύσεις σε ένα άλλο δεν μου φαντάζει ιδιαίτερα πολύπλοκο ωστέ να χρήζει ανάλυσης.

δεν χρειαζεται να εισαι ειδικος. μπορεις απλα να γκουγκλαρεις ποσο κοστιζει μια αντλια βενζινης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν θελουμε να βαλουμε βενζινη , υπολογιζουμε περιπου οτι θελουμε να βαλουμε 30 ευρω για παραδειγμα . δηλαδη περιπου 17 λιτρα . 

πηγαινουμε με μπιτονι καυσιμου 20 λιτρο με μετρητη στο πλαι και του λεμε γεμισε το . ( 20 λιτρα παιρνει) και μετα παμε λιγο παρακατω και το αδειαζουμε στο αμαξι μας . ( ισως ετσι χασουμε κατι ελαχιστα ml καυσιμου που καπου θα εχουνε εγκλωβιστει .. 

Τουλαχιστον ετσι δεν θα σκεφτεί να σε κλέψει κατα 99% .. 

Επεξ/σία από NeCrOmAnCeR19
  • Haha 1

20 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

οταν θελουμε να βαλουμε βενζινη , υπολογιζουμε περιπου οτι θελουμε να βαλουμε 30 ευρω για παραδειγμα . δηλαδη περιπου 17 λιτρα . 

πηγαινουμε με μπιτονι καυσιμου 20 λιτρο με μετρητη στο πλαι και του λεμε γεμισε το . ( 20 λιτρα παιρνει) και μετα παμε λιγο παρακατω και το αδειαζουμε στο αμαξι μας . ( ισως ετσι χασουμε κατι ελαχιστα ml καυσιμου που καπου θα εχουνε εγκλωβιστει .. 

Τουλαχιστον ετσι δεν θα σκεφτεί να σε κλέψει κατα 99% .. 

Το εχω κανει πολλες φορες αυτο για να δω αν κλεβει καποιος.

Οχι για να βαλω τη βενζινη στο αμαξι, αλλα για αλλη χρηση.

Εχω το ντεποζιτο στο πορτ παγκαζ, και το ανοιγω αφου πιασει τη μανικα και του λεω βαλε 20 λιτρα.

• Like 1

Παιδιά εγώ δούλευα 3 φεγγάρια στην Avin σε εταιρικό, τα ονομάζουν "Μακραίων" όσα είναι εταιρικά σε σχέση με ιδιώτη.
Δεν γινόταν να κλέψεις κάπως σε αυτά, όχι ότι θα το έκανα ποτέ, υπάλληλος ήμουν άλλωστε. Μας κάνανε ελέγχους κάθε βδομάδα και κάναμε και εμείς ελέγχους μετά τις παραλαβές για να δούμε αν μετράμε σωστά. Όχι μόνο για το τι θα πάρει ο πελάτης που είναι σημαντικό αλλά και για το τι έχει η δεξαμενή, αν αυτό που βλέπει ο αισθητήρας έχει αντίκρισμα με αυτό που έχει καταγράψει η αντλία.
Από τότε κοιτάω και βάζω πάντα σε εταιρικά πρατήρια, όχι απαραίτητα Avin και ως τώρα δεν είχα ποτέ θέμα να πάρω άλλη ποσότητα από όση πληρώνω.
Πιο παλιά είχα 11L ρεζερβουάρ στο scooter σαν γέμισμα και τώρα που πήρα νέα μηχανή με 20.5L και της έκανα γέμισμα με 100άρα, πήρε όσο υπολόγιζα ότι θα πάρει με όσο είχε μέσα από το κατάστημα αγοράς.
Οκ κλέβουν, οκ το κράτος τους κάνει πλάτες κτλ, μήπως και εμείς να κοιτάμε από που αγοράζουμε και τι;

• Like 2

On 31/10/2024 at 20:03, kostasgr78 said:

Κούβεντα να γίνεται, ξέρουμε σε ποιό Κράτος ζούμε.

Αδυνατώ να πιστέψω, όμως, πώς γίνεται να μην έχουν πιάσει ακόμα την παραβατικότητα στη διανομή καυσίμων, τόσο τη νοθεία με άλλες ουσίες όσο και την κλοπή στη μέτρηση της αντλίας.

Υπάρχουν εργαλεία και τρόποι να γίνει πιο σφιχτή η διαδικασία. Γιατί δεν προχωρούν;

Διοτι ελεγχετε απο την Μαφια, η οποια ελεγχει τμηματα τις πολιτικης, δικαστικης και αστυνομιας.....

7 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Διοτι ελεγχετε απο την Μαφια, η οποια ελεγχει τμηματα τις πολιτικης, δικαστικης και αστυνομιας.....

Δεν τα ελέγχει, είναι τα τμήματα αυτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tελικά μάθαμε σε ποιόν ανήκε εκείνο το βυτίο που ανατράπηκε κάτω από την γέφυρα στην ΕΟ στον Ισθμό και μετά που κάηκε πήρε και την γέφυρα μαζί του;;
Γιατί υποτίθεται Σαββατόβραδο απαγορεύονται να κυκλοφορούν βυτιoφόρα με καύσιμα.

Δεν ρωτάω για μένα, για ένα φίλο από το χωριό, δεν τον ξέρετε. 😛 

Επεξ/σία από dpolal
  • Haha 1

11 minutes ago, dpolal said:

Γιατί υποτίθεται Σαββατόβραδο απαγορεύονται να κυκλοφορούν βυτιoφόρα με καύσιμα.

Σύμφωνα με αυτό απαγορεύεται να κυκλοφορούν έως τις 22:00

16 λεπτά πριν, dpolal είπε

Tελικά μάθαμε σε ποιόν ανήκε εκείνο το βυτίο που ανατράπηκε κάτω από την γέφυρα στην ΕΟ στον Ισθμό και μετά που κάηκε πήρε και την γέφυρα μαζί του;;

Δεν ρωτάω για μένα, για ένα φίλο από το χωριό, δεν τον ξέρετε. 😛 

Λογικα στον ιδιο που ανηκε και το φορτιο στα τεμπη που εκαψε 57 ατομα.

• Like 2
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Sablj είπε

Σύμφωνα με αυτό απαγορεύεται να κυκλοφορούν έως τις 22:00

Παρασκευή, 21:00 έγινε το ατύχημα, όχι Σάββατο όπως λανθασμένα ανέφερα. Το σουκού είχαμε φάει τρελή κίνηση προσπαθώντας να περάσουμε από το σημείο.
https://www.gocar.gr/news/feed/47083,Is8mos_Gkremisan_gefyra_8a_anoixei_e8nik.html

Επεξ/σία από dpolal

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...