killbillkill Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Καλησπέρα παιδιά... Για δώστε τα φώτα σας παρακαλώ για εάν δωρεάν VPN είτε σε browser είτε ως πρόγραμμα . με ενδιαφέρει να μπω από τουρκικη ip. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στο παρελθόν.
ZoReN Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2024 8 hours ago, killbillkill said: Καλησπέρα παιδιά... Για δώστε τα φώτα σας παρακαλώ για εάν δωρεάν VPN είτε σε browser είτε ως πρόγραμμα . με ενδιαφέρει να μπω από τουρκικη ip. Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ στο παρελθόν. Για τι χρήση το θέλεις δεν μας είπες. Το vpn.lat έχει 4 servers στην Τουρκία λογικά θα σου κάνει την δουλειά που θες 1
walex Δημοσ. Δευτέρα στις 01:24 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:24 μμ Ψάχνω για δωρεάν VPN που να υποστηρίζει streaming. Με ενδιαφέρει να το χρησιμοποιήσω για το stremio. Δεν ξέρω εάν χρειάζεται καν να βάλω vpn για το stremio, άκουσα ότι είναι νόμιμη εφαρμογή.
micos000 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:40 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:40 μμ (επεξεργασμένο) Πάμε από την αρχή και ένα-ένα. 16 λεπτά πριν, walex είπε Ψάχνω για δωρεάν VPN που να υποστηρίζει streaming. Δε θέλει να υποστηρίζει streaming αλλά torrenting και δε νομίζω να υπάρχει κάτι αξιόλογο και δωρεάν που να το κάνει. 16 λεπτά πριν, walex είπε [...]το stremio, άκουσα ότι είναι νόμιμη εφαρμογή. Η εφαρμογή είναι νόμιμη αλλά το torrenting ταινιών και μουσικής δεν είναι και το stremio αυτά που δείχνει τα κατεβάζει από torrent. 16 λεπτά πριν, walex είπε Με ενδιαφέρει να το χρησιμοποιήσω για το stremio. Δεν ξέρω εάν χρειάζεται καν να βάλω vpn Αυτό είναι μια περίεργη ιστορία για την χώρα μας καθώς οι χρήστες δεν έχουν σταθερή ip και είναι πολύ δύσκολο να διασταυρώσεις πότε κατέβασε ποιος και από που, δεν είναι όμως αδύνατο. Ακόμα δεν έχει ακουστεί κάτι στη χώρα μας για κυνήγι χρηστών torrent αλλά πάντα μπορεί να υπάρξει μια αρχή. Τώρα, όσον αφορά το δωρεάν vpn, αν δεν πληρώσεις δεν κάνεις τίποτα καθώς ή δε θα μπορεί να συνδεθεί το stremio με τις πηγές ή ακόμα και να τα καταφέρει θα έχεις χαμηλές ταχύτητες και αποσυνδέσεις συνέχεια. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:41 μμ από micos000
walex Δημοσ. Δευτέρα στις 01:44 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:44 μμ 3 minutes ago, micos000 said: Πάμε από την αρχή και ένα-ένα. Δε θέλει να υποστηρίζει streaming αλλά torrenting και δε νομίζω να υπάρχει κάτι αξιόλογο και δωρεάν που να το κάνει. Η εφαρμογή είναι νόμιμη αλλά το torrenting ταινιών και μουσικής δεν είναι και το stremio αυτά που δείχνει τα κατεβάζει από torrent. Άρα θα θεωρηθείς παράνομος βλέποντας την νόμιμη εφαρμογή stremio? Εάν ναι, τι επιπτώσεις μπορεί να έχει. Μπορεί να έρθει κάποιο γράμμα από τον πάροχό σου? Μπορεί κάποιος να σου χτυπήσει το κουδούνι?
micos000 Δημοσ. Δευτέρα στις 04:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 04:36 μμ Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν επιπτώσεις στον τελικό χρήστη. Μέχρι τώρα όμως, για μετά από ένα μήνα, ένα χρόνο κτλ κανείς δεν ξέρει. Επίσης δεν ξέρω αν στο ftth η ip είναι σταθερή ή όχι γιατί αν είναι σταθερή τότε θα υπάρξει θέμα. Τώρα, για σένα, αν θέλεις να είσαι σίγουρος πλήρωσε για vpn. Κάτι άλλο δεν μπορεί να σου πει κανένας.
aypnia Δημοσ. Τρίτη στις 01:22 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:22 πμ (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, walex είπε Ψάχνω για δωρεάν VPN που να υποστηρίζει streaming. Με ενδιαφέρει να το χρησιμοποιήσω για το stremio. Δεν ξέρω εάν χρειάζεται καν να βάλω vpn για το stremio, άκουσα ότι είναι νόμιμη εφαρμογή. Δεν υπάρχει. Βασικά αν το θες για το Stremio δεν το θες για streaming, το θες για torrenting. Δωρεάν VPN που να υποστηρίζει torrenting δεν υπάρχει κι αν το λέει κάποιο τυχάρπαστο, λέει ψέματα και δεν θα το εμπιστευόμουν. Δεν υπάρχει γιατί είναι πολύ κοστοβόρο για να το δίνει κανένας δωρεάν για τη ψυχή της μάνας του. 11 ώρες πριν, walex είπε Άρα θα θεωρηθείς παράνομος βλέποντας την νόμιμη εφαρμογή stremio? Εάν ναι, τι επιπτώσεις μπορεί να έχει. Μπορεί να έρθει κάποιο γράμμα από τον πάροχό σου? Μπορεί κάποιος να σου χτυπήσει το κουδούνι? Επιπτώσεις για την ώρα δεν έχουν νομοθετηθεί. Αλλά αν νομίζουμε ότι οι πάροχοι δεν κρατούν ιστορικό, αυταπατόμεθα. Όταν κι αν νομοθετήσουν κάτι τέτοιο δεν θα χτυπήσει κανένας το κουδούνι σε κανένα. Ούτε θα συλλάβουν κανένα. Θα μπαίνει απευθείας χρηματικό πρόστιμο στην ΑΑΔΕ με βάση το ιστορικό της σύνδεσης (πολλαπλές "παραβάσεις") για τον κάτοχο της σύνδεσης. Θα βρεθεί με χρέη στην εφορία. Επεξ/σία Τρίτη στις 01:29 πμ από aypnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα