Vstromrider Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Να το κανω και πιο κινκι ? Μαθαινεις για την γυναικα , κολλητού σου φίλου επι 30ετιας, ότι είχε νταραβερι με το αφεντικο της και μαλιστα ότι είχε τσιμπηθει καλα μαζι του. Το λες στον φιλο σου ? ή οχι ? Αποδειξεις δεν εχεις -αν σας ενδιαφερει αυτο- αλλα απαξ και το είχε μαθει ο αντρας της, ήταν εύκολο να βρεθουν. Εγω παντως δεν το ειπα. Ούτε τότε, ούτε πιο μετά. Συνεχίζουν και έχουν τα δυο παιδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου αν εχεις αντερα τους φωναζεις και τους δυο και τους εκθετεις face to face. Αλλιως το βουλωνεις, και αν δεν αντεχεις την σιωπη, αλλαζεις παρεα. 1 hour ago, Vstromrider said: Συνεχίζουν και έχουν τα δυο παιδια. Αν χωριζαν τα παιδια θα τα στελναν στην ανακυκλωση; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Δεν το διαλαλείς δημόσια, αλλά το αναφέρεις διακριτικά στον φίλο σου για να το ψάξει και ο ίδιος. Αν σου πει ότι η αδερφή του έχει ελεύθερη σχέση ή κάτι άλλο δικό τους θέμα. Εσύ όμως έκανες την υποχρεώσή σου προς τον φίλο σου. Αν δεν σε πιστεύει, τότε μάλλον δεν είναι φίλος σου. Σκέψου και εσύ τι θα ήθελες να γίνει αν σε απατούσε η γυναίκα σου.... δεν θα ήθελες να σε ενημερώσουν οι φίλοι; θα ήταν καλύτερα να το ξέρουν όλοι και σε λυπούνται πίσω από την πλάτη σου ή να είσαι ο περίγελος της γειτονιάς; Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από The_Judas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 hours ago, Havik said: , να βγαίνει από ξενοδοχείο wtv. μπορει να ειχε παει για να δοκιμασει το κρεβατι.αμεσως εσυ το μυαλο στο πονηρο 14 hours ago, Havik said: Λοιπόν, έχετε έναν φίλο (όχι γνωστό, γείτονα κτλ, φίλο), τον ξέρετε χρόνια και είσαστε φίλοι, ξέρετε τους γονείς και την αδερφή του, η αδερφή του είναι παντρεμένη και βλέπετε τον σύζυγο της με άλλη, δεν ξέρετε αν είναι one time ή όχι (για όσους τους ενδιαφέρει και θέλουν διευκρίνιση). plot twist. θα της το λεγα και μετα θα της την επεφτα. 2 hours ago, Vstromrider said: Να το κανω και πιο κινκι ? Μαθαινεις για την γυναικα , κολλητού σου φίλου επι 30ετιας, ότι είχε νταραβερι με το αφεντικο της και μαλιστα ότι είχε τσιμπηθει καλα μαζι του. Το λες στον φιλο σου ? ή οχι ? Αποδειξεις δεν εχεις -αν σας ενδιαφερει αυτο- αλλα απαξ και το είχε μαθει ο αντρας της, ήταν εύκολο να βρεθουν. Εγω παντως δεν το ειπα. Ούτε τότε, ούτε πιο μετά. Συνεχίζουν και έχουν τα δυο παιδια. για να παρει αυξηση το εκανε.αμεσως εσυ οτι ηταν πονηρο 😛 58 minutes ago, tzotzo said: αν εχεις αντερα τους φωναζεις και τους δυο και τους εκθετεις face to face. 5 hours ago, ZoReN said: Αρχικά όπως ρωτήθηκε και παραπάνω εσύ τι δουλειά έχεις σε αυτά τα ξενοδοχεία? Είσαι παντρεμένος? 😛 Μπορεί να ήταν κάτι της μιας φοράς ή να έχουν συμφωνήσει σε μια πιο ανοιχτή σχέση βλέπε swinging για παράδειγμα. swinging? πεστο στα ελληνικα. αλλαξοκωλιες 14 hours ago, Havik said: Έχω μια διαφωνία με έναν συνάδελφο, στην ερώτηση θεωρώ ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, απλά ο καθένας έχει την «προτίμηση» του, η δημοσκόπηση έχει σκοπό να δούμε ποιανού η γνώμη ταυτίζεται με τις πολυψήφιας. Λοιπόν, έχετε έναν φίλο (όχι γνωστό, γείτονα κτλ, φίλο), τον ξέρετε χρόνια και είσαστε φίλοι, ξέρετε τους γονείς και την αδερφή του, η αδερφή του είναι παντρεμένη και βλέπετε τον σύζυγο της με άλλη, δεν ξέρετε αν είναι one time ή όχι (για όσους τους ενδιαφέρει και θέλουν διευκρίνιση). Το ερώτημα είναι τι κάνετε; Μιλάτε ή σιωπάτε; Εγώ θα μίλαγα, αν όχι στην ίδια, σίγουρα στον φίλο μου. Ήθελα να βάλω yes or no αλλά δυστηχώς δεν υπάρχει επιλογή για τέτοιου είδους θέμα. υπαρχει poll.b.plot twist. βγαινει απο το ξενοδοχειο με μια φιλη της. τι κανεις? το λες?ζητας να παρεις μερος? Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από poulinos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Κοίτα μην την πατήσεις σαν την άλλη: https://www.google.com/amp/s/www.enikos.gr/timeout/i-kouniada-tou-apokalypse-tin-apistia-tou-sta-petherika-tou-telika-tis-gyrise-boumerangk/2089992/amp/ Ποτέ δεν ξέρεις τι παίζει από πίσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 13 hours ago, Ukforthemoment said: Εσύ τι έκανες στο ξενοδοχείο; Υποθέτουμε ότι ζήτησε υποτιθέμενη εργασία εκεί, γιατί υπέθεσε ότι θα τους πετύχει σε υποτιθέμενες περιπτύξεις για να μπορέσει να εκφράσει την υπόθεσή του στο insomnia. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Στην σημερινή εποχή, δεν υπάρχει κοινή αποδοχή για το τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, πέραν των ακραίων παρεκκλίσεων που στηλιτεύονται από την συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων. ΄Οταν λοιπόν δεν υπάρχει κοινή αποδοχή για ένα θέμα, ο καθένας πράττει σύμφωνα με το δικό του σκεπτικό, αύμφωνα δηλαδή με τον τρόπο που αυτός το καταλαβαίνει. Το σωστό του ενός, μπορεί κάλλιστα να είναι το λάθος για κάποιον άλλον. Γι΄αυτό δεν πρέπει ούτε να τίθενται ούτε να δίνονται απαντήσεις σε τέτοιου είδους ερωτήσεις. Δεν υπάρχει κοινός τόπος σύγκλισης των απόψεων οπότε δεν θα βγει άκρη. Ας λειτουργήσει ο καθένας με τον τρόπο που θεωρεί σωστό. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxkar Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Στις 31/10/2024 στις 6:35 ΜΜ, Havik είπε Έχω μια διαφωνία με έναν συνάδελφο, στην ερώτηση θεωρώ ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, απλά ο καθένας έχει την «προτίμηση» του, η δημοσκόπηση έχει σκοπό να δούμε ποιανού η γνώμη ταυτίζεται με τις πολυψήφιας. Λοιπόν, έχετε έναν φίλο (όχι γνωστό, γείτονα κτλ, φίλο), τον ξέρετε χρόνια και είσαστε φίλοι, ξέρετε τους γονείς και την αδερφή του, η αδερφή του είναι παντρεμένη και βλέπετε τον σύζυγο της με άλλη, δεν ξέρετε αν είναι one time ή όχι (για όσους τους ενδιαφέρει και θέλουν διευκρίνιση). Το ερώτημα είναι τι κάνετε; Μιλάτε ή σιωπάτε; Εγώ θα μίλαγα, αν όχι στην ίδια, σίγουρα στον φίλο μου. Ήθελα να βάλω yes or no αλλά δυστηχώς δεν υπάρχει επιλογή για τέτοιου είδους θέμα. Ξεκάθαρα το λέω,αλλά στον φίλο όχι σε αυτήν γιατί θα έχει το περιθώριο να ψαρέψει και να πει τι και πώς. Στις 31/10/2024 στις 7:16 ΜΜ, panosntok είπε Δεν λες τίποτα, αυτός ο γάμος έχει προοπτική 30-40 χρόνια γιατί να τους το διαλύσεις; Μπορεί να είναι είναι κάτι περαστικό, μπορεί να το ξέρει και ο/η αλλά δεν μιλάει, αν το ξέρουν όμως και άλλοι θα σκεφτεί τον περίγυρό του. Υπάρχουν πολλές παράμετροι που αν μιλήσεις μόνο κακό θα κάνεις. Απλά το ξεχνάς. Εσυ αν ο σύντροφος/συζηγος σε απατούσε θα ήθελες οι γύρω σου να έκαναν μόκο?Πρώτα από όλα από την στιγμή που την απατάει τελείωσε έτσι και αλλιώς τα υπόλοιπα είναι διαδικαστικά(αν θα είναι μαζι πρακτικά για τα παιδιά εάν υπάρχουν κτλ). Στις 1/11/2024 στις 5:57 ΠΜ, Vstromrider είπε Να το κανω και πιο κινκι ? Μαθαινεις για την γυναικα , κολλητού σου φίλου επι 30ετιας, ότι είχε νταραβερι με το αφεντικο της και μαλιστα ότι είχε τσιμπηθει καλα μαζι του. Το λες στον φιλο σου ? ή οχι ? Αποδειξεις δεν εχεις -αν σας ενδιαφερει αυτο- αλλα απαξ και το είχε μαθει ο αντρας της, ήταν εύκολο να βρεθουν. Εγω παντως δεν το ειπα. Ούτε τότε, ούτε πιο μετά. Συνεχίζουν και έχουν τα δυο παιδια. προφανώς εγώ το θεωρώ υποχρέωση σου να το πεις τώρα το τι θα κάνει ο φίλος σου είναι άλλο θέμα Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ξέρω και εννοείται πως αν μάθαινα πως ο χ ψ το ήξερε και δεν είπε κουβέντα θα ήταν κομμένες οι επαφές 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlade Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δεν με απασχολεί το τι κάνουν. Άρα δεν θα έλεγα τίποτα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2 hours ago, chrisxkar said: Ειναι αδερφη φίλου μου τέλος εσυ να μην εμπλεκες οταν τον έβαζες αλλού. plot twist μπορει να τον εβαζε μπορει να του το βαζαν. 😆 εχει διαφορα? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δεν θα έλεγα τίποτα, και θα είχα το κεφάλι μου ήσυχο. Και εγώ κρατάω μυστικά, για να του τα βάζω και να μου τα βάζουν. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα 🎵 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, BlueBlade είπε Δεν με απασχολεί το τι κάνουν. Άρα δεν θα έλεγα τίποτα. το ερωτημα δεν ειναι αν σε απασχολει εσενα. εδω μιλαει για εναν πραγματικο του φιλο οχι για καποιον αγνωστο περαστικο στον δρομο που απατα την γυναικα του... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μην εμπλέκεστε στη ζωή των άλλων, ειδικά αν δε σας το έχουν ζητήσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magictoboggan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Αφού ο φίλος μου είναι αυτός που συναναστρέφομαι και κάνω παρέα, τι με νοιάζει τι κάνει η αδελφή του; Πόσο μάλλον να με νοιάζει τι κάνει ο άντρας της αδελφής του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μάλλον δεν θα έλεγα τίποτα σε κανέναν. Αλλά θα μπορούσα να πιάσω τον τύπο και να του έλεγα ότι δεν αξίζει να χαλάσει τον γάμο του για ένα πήδημα και αυτός ας αποφασίσει μόνος τι θα κάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα