Havik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Έχω μια διαφωνία με έναν συνάδελφο, στην ερώτηση θεωρώ ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, απλά ο καθένας έχει την «προτίμηση» του, η δημοσκόπηση έχει σκοπό να δούμε ποιανού η γνώμη ταυτίζεται με τις πολυψήφιας. Λοιπόν, έχετε έναν φίλο (όχι γνωστό, γείτονα κτλ, φίλο), τον ξέρετε χρόνια και είσαστε φίλοι, ξέρετε τους γονείς και την αδερφή του, η αδερφή του είναι παντρεμένη και βλέπετε τον σύζυγο της με άλλη, δεν ξέρετε αν είναι one time ή όχι (για όσους τους ενδιαφέρει και θέλουν διευκρίνιση). Το ερώτημα είναι τι κάνετε; Μιλάτε ή σιωπάτε; Εγώ θα μίλαγα, αν όχι στην ίδια, σίγουρα στον φίλο μου. Ήθελα να βάλω yes or no αλλά δυστηχώς δεν υπάρχει επιλογή για τέτοιου είδους θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Define το "βλέπετε τον σύζυγό της με άλλη" . Να κάνει; Τι;; Να πίνουν μπίρες, να παίζουν lol, να βλέπουν Netflix? 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2 minutes ago, filip123go said: Define το "βλέπετε τον σύζυγό της με άλλη" . Να κάνει; Τι;; Να πίνουν μπίρες, να παίζουν lol, να βλέπουν Netflix? Για απιστία μιλάμε, όχι για "ίσως", οπότε να χαμουρεύεται, να βγαίνει από ξενοδοχείο wtv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Το λέω στον φίλο μου που τον ξέρω καλύτερα από ό,τι την αδερφή του και κρίνει εκείνος πώς θα το πει στην αδερφή του. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από Sherlock_7 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση filip123go Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 3 minutes ago, Havik said: Για απιστία μιλάμε, όχι για "ίσως", οπότε να χαμουρεύεται, να βγαίνει από ξενοδοχείο wtv. Εγώ θα τους καλούσα όλους για φαγητό, και θα πετούσα το ένα καρφί μετά το άλλο, σαν τη Μαρκορά στους 2 ξένους. 31 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosntok Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δεν λες τίποτα, αυτός ο γάμος έχει προοπτική 30-40 χρόνια γιατί να τους το διαλύσεις; Μπορεί να είναι είναι κάτι περαστικό, μπορεί να το ξέρει και ο/η αλλά δεν μιλάει, αν το ξέρουν όμως και άλλοι θα σκεφτεί τον περίγυρό του. Υπάρχουν πολλές παράμετροι που αν μιλήσεις μόνο κακό θα κάνεις. Απλά το ξεχνάς. 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Ukforthemoment Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 20 λεπτά πριν, Havik είπε Για απιστία μιλάμε, όχι για "ίσως", οπότε να χαμουρεύεται, να βγαίνει από ξενοδοχείο wtv. Εσύ τι έκανες στο ξενοδοχείο; 42 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου μαν ειναι πεμπτη....ας κλειδωθει! 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Neptu Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου δεν είναι εύκολο να δοθεί απάντηση. Το τι θα έκανα θα εξαρτώταν από αρκετούς παράγοντες. Μη ξεχνάμε ότι μια κίνηση που μπορεί να τη θεωρούμε σωστή θα μπορούσε να δημιουργήσει μεγαλύτερα προβλήματα. Αν υπάρχουν ήδη θέματα στο ζευγάρι, είναι θέμα χρόνου να το λήξουν. Στην αδελφή δε θα έλεγα τίποτα πάντως και πιθανόν δε θα έλεγα τίποτα γενικά. Εξαρτάται και τι σχέση θα είχα με την αδελφή και τι τύπος θα ήταν. Ειδικά αν ήταν χυμαριό και ό,τι να ναι δε θα έλεγα τίποτα Σε γενικές γραμμές προσπαθώ να μην ανακατεύομαι και να μη μπλέκω σε διάφορες ιστορίες που δε με αφορούν. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Havik είπε η αδερφή του είναι παντρεμένη και βλέπετε τον σύζυγο της με άλλον, δεν ξέρετε αν είναι one time ή όχι Έβαλα ένα twist που ίσως το κάνει πιο ενδιαφέρον 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Uptheirons Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δεν λεω τιποτα. Εννοειται οτι αν μαθευτει δεν ομολογω οτι το ηξερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polaki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 4 hours ago, panagiotis54 said: μαν ειναι πεμπτη....ας κλειδωθει! Αδερφέ είναι ήδη Παρασκευή εδώ και 1.5 ώρα, όλα κομπλέ! 6 hours ago, Havik said: Έχω μια διαφωνία με έναν συνάδελφο, στην ερώτηση θεωρώ ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, απλά ο καθένας έχει την «προτίμηση» του, η δημοσκόπηση έχει σκοπό να δούμε ποιανού η γνώμη ταυτίζεται με τις πολυψήφιας. Λοιπόν, έχετε έναν φίλο (όχι γνωστό, γείτονα κτλ, φίλο), τον ξέρετε χρόνια και είσαστε φίλοι, ξέρετε τους γονείς και την αδερφή του, η αδερφή του είναι παντρεμένη και βλέπετε τον σύζυγο της με άλλη, δεν ξέρετε αν είναι one time ή όχι (για όσους τους ενδιαφέρει και θέλουν διευκρίνιση). Το ερώτημα είναι τι κάνετε; Μιλάτε ή σιωπάτε; Εγώ θα μίλαγα, αν όχι στην ίδια, σίγουρα στον φίλο μου. Ήθελα να βάλω yes or no αλλά δυστηχώς δεν υπάρχει επιλογή για τέτοιου είδους θέμα. Και μιας και όντως είναι Παρασκευή, θα απαντήσω. Εδώ ρε μάγκα δεν έχω λύσει τα δικά μου προβλήματα... θα πάω να λύσω των άλλων? Live and let them fucking die. Αν ήταν γυναίκα φίλου μου, θα του το έλεγα. Η αδερφή του τώρα αν ζει και αν πεθαίνει, εμένα τί σε κόφτει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Νομιζω οτι εισαι αρκετα μακρια απο το να σε ενδιαφερει. Απο την αλλη,βλεπω κατι κ****ς που το μονο τους ενδιαφερον ειναι νυχια,μαλλια και κουτσομπολιο,να λενε οτι τους εστειλε ενας να τους την πεσει και στειλαν τα screenshots στην κοπελα του,χωρις καν να την ξερουν. Το πιο πιθανο παντως ειναι να βρεθεις μπλεγμενος σε καταστασεις,στην καλυτερη θα σε καριολεψουν και θα σε πουν ψευτη ή οτι δεν ειδες καλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZoReN Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Αρχικά όπως ρωτήθηκε και παραπάνω εσύ τι δουλειά έχεις σε αυτά τα ξενοδοχεία? Είσαι παντρεμένος? 😛 Για να απαντήσω και πιο σοβαρά, εγώ δεν θα το έλεγα. Είναι αδερφή του άρα δεν μου πέφτει λόγος και στην τελική δεν πέφτει λόγος και στον ίδιο τον φίλο σου το τι κάνει. Από την άλλη δεν ξέρεις τι προβλήματα ή τι είδους σχέση έχουν αποφασίσει να έχουν με τον άντρα της. Μπορεί να ήταν κάτι της μιας φοράς ή να έχουν συμφωνήσει σε μια πιο ανοιχτή σχέση βλέπε swinging για παράδειγμα. Το τραβάω? Μπορεί αλλά μην νομίζεις ότι είναι και λίγοι αυτοί που το δοκιμάζουν. Βλέπουμε πόσα αντίστοιχα μπαρ υπάρχουν στην Αθήνα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν ξέρεις τι γίνεται στο σπίτι του καθενός. Μπορεί να παίζουν διάφοροι λόγοι που πήγε εκεί η κοπέλα, ίσως και ο άντρας της δε το ξέρουμε, αλλά γιατί να γίνει "οικεγενειακό" θέμα αυτό που υποτίθεται είναι πιο "ιδιωτικό". Συν ότι όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες, γιατί να θες να σε φάνε οι κότες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosnik_ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Ξεκάθαρα όχι, δεν μπλέκω με τίποτα. Διότι δεν μπορείς να ξέρεις αν ο φίλος σου δεν το ομολογήσει μετά στον αδερφό/αδερφή πως ο κολλητός μου σας είδε μπλα μπλα. Και μετά φυσικά δεν παίζει να το παραδεχτούν, όλοι θα στραφούν εναντίον σου, θα σε συκοφαντήσουν θα σε πουν τρελό, αν είσαι απο χωριό κλαφτα. Δεν μπλέκεις με τίποτα, είναι δικό τους θέμα. Τώρα, αν σε κόφτει τόσο μα τόσο πολύ να το μάθει ο φίλος σου για να πάρει τα μέτρα του. Πηγαίνεις σε ένα net cafe, φτιάχνεις νέο email η προφίλ στα social, και του στέλνεις ένα ανώνυμο μήνυμα στο email του η fb για το τι συμβαίνει, με τρόπο που δεν θα καταλάβει ότι είσαι εσύ και δεν θα ξαναπας να μπεις πάλι, ένα μήνυμα και τέλος, το τι θα πράξει αυτός δικό του θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα