Προς το περιεχόμενο

Vag MFD

liopyr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχει κάποιος μοντέλο vag με MFD στο οποίο να μην υπάρχουν ούτε στο τιμόνι ούτε στο λεβιεδακι των υαλοκαθαριστήρων κουμπιά για να του αλλάξει το display?

Δοκίμασα και στο μενού του multimedia, δεν υπάρχει κάτι. Σε golf 7 αυτή την στιγμή δείχνει μόνιμα θερμοκρασία εξωτερικού περιβάλλοντος, θέλω να το ρυθμίσω να δείχνει θερμοκρασία νερού, γιατί εκεί που έχει κανονικά την ένδειξη με την βελόνα, σε εμένα δείχνει το ρεζερβουάρ του φυσικού αερίου, οπότε δεν έχω τρόπο να ξέρω αν τυχόν ανεβάσει θερμοκρασία ο κινητήρας.

Έχει κάποιος καμία ιδέα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικα, οταν δεν υπαρχει οργανο θερμοκρασιας, υπαρχει μονο λαμπακι. Δεν νομιζω οτι μπορεις να κανεις καποια αλλαγη…

Εκτος, αν υπαρχει δυνατοτητα σκαλισματος μεσω VCDS…

Είναι βέβαιο πως στο mfd μπορείς να ορίσεις να σου δείχνει θερμοκρασία νερού (ή και άλλες πληροφορίες) στο συγκεκριμένο μοντέλο, το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να το αλλάξω γιατί δεν έχω κουμπιά στο τιμόνι ή στον λεβιέ, απ'όπου αλλάζουν συνήθως...

Προς το παρόν χρησιμοποιώ torque στο κινητό, αλλά δεν είναι πρακτικό για καθημερινή χρήση.

Είχα πάρει παλιά ένα κινέζικο vag com καλώδιο για να βλέπω σφάλματα σε ένα 4ρι golf που είχα παλιά, θα δω μήπως βρω κάνα vcds σπαμένο να το δοκιμάσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...