Προς το περιεχόμενο

virtulizartion σε i3-1115g4

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Son^Goku,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε σε όλους. Λόγο ενός μαθήματος στη σχολή θα να περάσω ένα λογισμικό το οποίο χρειάζεται virtulization. Έχω τον εν λόγο επεξεργαστή σε ένα lenovo idea pad 3 με win11 τα έχω ενεργοποιήσει στο bios αλλά δε μου το εγκαθιστά. Τρέχω ένα εργαλείο της ιντελ που μου το δείχνει σαν off. Τι μπορώ να κάνω;

Screenshot 2024-10-31 170652.png

IMG_20241031_171033.jpg

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το παρακάτω εάν κάποιο απο αυτά ειναι ON :

Ανοίγεις Control Panel -----> Programs and Features -----> Turn Windows features On or Off

Εάν είναι ON τα: Hyper-V ,Virtual Machine Platform, Windows Hypervisor Platform τα κάνεις και τα 3 OFF.
Κάνεις επανεκκίνηση και δοκιμάζεις ξανά.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 1/11/2024 στις 9:51 ΜΜ, labros1995 είπε

Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το παρακάτω εάν κάποιο απο αυτά ειναι ON :

Ανοίγεις Control Panel -----> Programs and Features -----> Turn Windows features On or Off

Εάν είναι ON τα: Hyper-V ,Virtual Machine Platform, Windows Hypervisor Platform τα κάνεις και τα 3 OFF.
Κάνεις επανεκκίνηση και δοκιμάζεις ξανά.

Το hyper v δεν το βρήκα κάπου, ήταν ενεργοποιημένο το Virtual machine platform και το έκλεισα αλλά πάλι δεν. Το πρόγραμμα το πέρασα στο σταθερό που έχει win10 αλλά στο φορητό μου βγάζει σφάλμα

Screenshot 2024-11-05 164546.png

Δημοσ.

αμα ανοιξεις task manager στην καρτελα performance βλεπεις το virtualization enabled?

virtual box εχεις σεταρει πριν κανεις εγκατασταση το xilinx?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, dsi44 είπε

αμα ανοιξεις task manager στην καρτελα performance βλεπεις το virtualization enabled?

virtual box εχεις σεταρει πριν κανεις εγκατασταση το xilinx?

ναι στο task manager το δείχνει ενεργοποιημένο

έχω περάσει το oracle virtual box 7.14 όπως και στα win10 που έπαιξε. στα 11 αρνείται 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Λύση
Δημοσ.

Λοιπόν τελικά βρήκα λύση στο reddit. Εγκατάσταση oracle virtual box, μετά πήγα Μηχανή->Προσθήκη και επιλογή του .ova αρχείου που υπάρχει στο φάκελο Xilinx_ISE_14.7_Win10_14.7_VM_0213_1\ova του installer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...