Son^Goku Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Χαίρετε σε όλους. Λόγο ενός μαθήματος στη σχολή θα να περάσω ένα λογισμικό το οποίο χρειάζεται virtulization. Έχω τον εν λόγο επεξεργαστή σε ένα lenovo idea pad 3 με win11 τα έχω ενεργοποιήσει στο bios αλλά δε μου το εγκαθιστά. Τρέχω ένα εργαλείο της ιντελ που μου το δείχνει σαν off. Τι μπορώ να κάνω;
labros1995 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2024 Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το παρακάτω εάν κάποιο απο αυτά ειναι ON : Ανοίγεις Control Panel -----> Programs and Features -----> Turn Windows features On or Off Εάν είναι ON τα: Hyper-V ,Virtual Machine Platform, Windows Hypervisor Platform τα κάνεις και τα 3 OFF. Κάνεις επανεκκίνηση και δοκιμάζεις ξανά. 1
micos000 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2024 Δες αυτό που λέει ο labros για το Hyper-v. Πρέπει να είναι απενεργοποιημένο για να δουλέψουν τα vt-x. Δες στο λινκ. 2
Son^Goku Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Στις 1/11/2024 στις 9:51 ΜΜ, labros1995 είπε Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το παρακάτω εάν κάποιο απο αυτά ειναι ON : Ανοίγεις Control Panel -----> Programs and Features -----> Turn Windows features On or Off Εάν είναι ON τα: Hyper-V ,Virtual Machine Platform, Windows Hypervisor Platform τα κάνεις και τα 3 OFF. Κάνεις επανεκκίνηση και δοκιμάζεις ξανά. Το hyper v δεν το βρήκα κάπου, ήταν ενεργοποιημένο το Virtual machine platform και το έκλεισα αλλά πάλι δεν. Το πρόγραμμα το πέρασα στο σταθερό που έχει win10 αλλά στο φορητό μου βγάζει σφάλμα
dsi44 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 αμα ανοιξεις task manager στην καρτελα performance βλεπεις το virtualization enabled? virtual box εχεις σεταρει πριν κανεις εγκατασταση το xilinx?
Son^Goku Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, dsi44 είπε αμα ανοιξεις task manager στην καρτελα performance βλεπεις το virtualization enabled? virtual box εχεις σεταρει πριν κανεις εγκατασταση το xilinx? ναι στο task manager το δείχνει ενεργοποιημένο έχω περάσει το oracle virtual box 7.14 όπως και στα win10 που έπαιξε. στα 11 αρνείται
micos000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, Son^Goku είπε Το hyper v δεν το βρήκα κάπου Πλατφόρμα Υπερεπόπτη Windows.
Λύση Son^Goku Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Λύση Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2024 Λοιπόν τελικά βρήκα λύση στο reddit. Εγκατάσταση oracle virtual box, μετά πήγα Μηχανή->Προσθήκη και επιλογή του .ova αρχείου που υπάρχει στο φάκελο Xilinx_ISE_14.7_Win10_14.7_VM_0213_1\ova του installer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα