JcD Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Καλημέρα μηλόπαιδα, έχω ένα Macbook Air του 2015 και σκέφτομαι να αναβαθμίσω από τις αγγελίες εδώ μέσα, βλέπω στα ίδια χρήματα τα Air M2 με τα Pro M1 των 13 ιντσών, τώρα εμένα μου αρέσει να παίζω και κάνα παιχνιδάκι που και που, τι θα ήταν καλύτερο να πάρω κατά την άποψη σας?
aces Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2024 Στις 31/10/2024 στις 12:04 ΜΜ, JcD είπε Καλημέρα μηλόπαιδα, έχω ένα Macbook Air του 2015 και σκέφτομαι να αναβαθμίσω από τις αγγελίες εδώ μέσα, βλέπω στα ίδια χρήματα τα Air M2 με τα Pro M1 των 13 ιντσών, τώρα εμένα μου αρέσει να παίζω και κάνα παιχνιδάκι που και που, τι θα ήταν καλύτερο να πάρω κατά την άποψη σας? Θεωρητικά το Μ2 θα παρει 1-2 χρονια παραπανω ενημερωσεις λογισμικου απο το Μ1 αλλα εχουν πολυ δρομο/χρόνια ακομα. Και τα 2 τρεχουν απροβληματιστα εφοσον ειναι σε καλη κατασταση κατι που διαφερει σε used αφου εξαρταται τη χρηση εχει ηδη γινει στο καθενα..... 1
zourman1981 Δημοσ. Κυριακή στις 08:47 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:47 μμ Μερικούς μήνες μετά η ιστορία δείχνει ότι το πρόβλημα δεν θα είναι ο m1 ή m2 αλλά τα 8 ή 16 μνήμης ότι πάρεις αν πάρεις πάρε με 16 μνήμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα