Προς το περιεχόμενο

Αποχαιρετά η Samsung το brand name Galaxy για τις premium συσκευές της;

nchatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε

64% των Νοτιοκορεατών καταναλωτών ηλικίας 20-29 ετών χρησιμοποιούν iPhone........εκει σταματαμε πλεον να σχολιαζουμε... του χρονου παλι!

Και του χρόνου.

share.jpg

Επεξ/σία από gcf
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

64% των Νοτιοκορεατών καταναλωτών ηλικίας 20-29 ετών χρησιμοποιούν iPhone........εκει σταματαμε πλεον να σχολιαζουμε... του χρονου παλι!

Οτι θελουμε διαβάζουμε; 
Υπαρουν και αλλες ηλικίες. 

https://english.hani.co.kr/arti/english_edition/e_business/1148744.html

Επεξ/σία από gorge18

8 minutes ago, gorge18 said:

Οτι θελουμε διαβάζουμε; 
Υπαρουν και αλλες ηλικίες. 

https://english.hani.co.kr/arti/english_edition/e_business/1148744.html

σχολιαζουμε αυτα που διαβαζουμε στο αρθρο....φαινετε ομως το ζορι που τραβατε!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντίθετα, θα έπρεπε να κρατήσει το όνομα Galaxy για τις premium σειρές και να εισάγει ένα νέο (π.χ. Nebula - λέω εγώ..-) σε όλα τα υπόλοιπα.

Και να αλλάξει ελαφρώς - ως και βαρέως - το design της νέας mid-low end σειράς, ώστε κάπως να ξεχωρίζουν.

Επίσης να διαφοροποιήσει - όσο μπορεί - τις συσκευές της από της Apple (δηλαδή ακριβώς το αντίθετο από ό,τι φαίνεται να κάνει τα τελευταία χρόνια..)

Όσο για την προτίμηση των νέων Κορεατών στην Apple, όπως κερδήθηκε, έτσι μπορεί και να χαθεί..

Επεξ/σία από gadgetseek
  • Like 1

24 λεπτά πριν, gadgetseek είπε

Αντίθετα, θα έπρεπε να κρατήσει το όνομα Galaxy για τις premium σειρές και να εισάγει ένα νέο (π.χ. Nebula - λέω εγώ..-) σε όλα τα υπόλοιπα.

Και να αλλάξει ελαφρώς - ως και βαρέως - το design της νέας mid-low end σειράς, ώστε κάπως να ξεχωρίζουν.

Επίσης να διαφοροποιήσει - όσο μπορεί - τις συσκευές της από της Apple (δηλαδή ακριβώς το αντίθετο από ό,τι φαίνεται να κάνει τα τελευταία χρόνια..)

Όσο για την προτίμηση των νέων Κορεατών στην Apple, όπως κερδήθηκε, έτσι μπορεί και να χαθεί..

Ξέρω πολλούς που πήρανε iPhone και μετά ξαναπηρανε android, απλά στο δικό μου δείγμα μετά και αυτοί....... ξαναπηγανε πάλι σε iPhone λίγο πιο μετά........ 😄

4 ώρες πριν, Tlykog είπε

Ο περισσότερος κόσμος δεν ασχολείται με τεχνικά χαρακτηριστικά και πιστεύει, όπως και σε πολλά άλλα προϊόντα, ότι το όνομα από μόνο του εγγυάται ένα επίπεδο.

Σε αυτό δεν τους κατηγορώ. Έχουν απαιτήσεις από την κορυφαία εταιρεία σε πωλήσεις σε android.

Πχ η Apple, που αναφέρεται και στο άρθρο, έχει κάποια στανταρ και δεν δέχεται να πέσει κάτω από αυτά. Αλλά αυτό το πέτυχε έχοντας καταφέρει να φτιάξει ένα δικό της τεχνολογικό κόσμο. Στον κόσμο του android ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και είναι λίγο δύσκολο να επιβιώσει μία εταιρεία αν βγάζει μόνο premium ή μόνο high end VFM μοντέλα.

Η Samsung θα πρέπει να γίνει λίγο πιο αυστηρή και να σταματήσει να βγάζει μοντέλα κάτω από 250€. Έχει όνομα και θα πρέπει να το διατηρήσει. Θα πρέπει να αποκτήσει κάτω όριο εμπειρίας χρήσης.

Το έχει χάσει εντελώς...

1 ώρα πριν, SiLeNtOne-- είπε

Ξέρω πολλούς που πήρανε iPhone και μετά ξαναπηρανε android, απλά στο δικό μου δείγμα μετά και αυτοί....... ξαναπηγανε πάλι σε iPhone λίγο πιο μετά........ 😄

(Είναι και) μόδες φίλε μου.. Παλιά (για τους νέους Κορεάτες) ήταν η Samsung.. Τώρα η Apple.. Αύριο μπορεί να τους γυαλίσει κάτι άλλο (ή και πάλι η Samsung)

Εμένα πάλι όσοι γνωστοί έφυγαν από iphone, δε γυρίσανε ποτέ (ως τώρα τουλάχιστον..)

Περιοδικό φαινόμενο για την Samsung, έχει ξανασυζητηθεί τότε με το touchwiz, έχει συζητηθεί με το note 7, έχει συζητηθεί πριν την κυκλοφορία των πρώτων fold, τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά που πέφτουν οι πωλήσεις… 

πραγματικά έχει καταντήσει κουραστικό μιας και δεν συμφέρει την Samsung να κάνει κάποια αλλαγή μετά από τόσα χρόνια…

αν αλλάξει τώρα το όνομα στις ναυαρχίδες, αυτές θα καταποντιστούν σε πωλήσεις μέχρι ο κόσμος να τις μάθει…

αν αλλάξει το όνομα στην μεσαία και χαμηλή κατηγορία, κανένας δεν θα τα αγοράσει γιατί δεν θα είναι galaxy….

Πραγματικά πιστεύω ότι επαναφέρουν ανά πενταετία την αλλαγή ονόματος μόνο και μόνο για να μπουστάρουν τις πωλήσεις ανεξαρτήτου κατηγορίας…

• Like 1

8 ώρες πριν, b-boy_steve είπε

Αυτό κάνουν όμως και πάνε στα iphone!!! Νομίζουν ότι με 100-150€ ότι θα έχουν το απόλυτο τέρας και όταν βλέπουν ότι σέρνεται προφανώς πάνε στην apple. Κατ εμέ έπρεπε να βγάλουν δεύτερο όνομα εταιρίας για τα μικρά μοντέλα και μόνο τα s/z να λέγονται samsung! 

Όπως το είπες ανάμεσα σε ένα samsung galaxy A15 με ένα samsung galaxy s24 ultra η διαφορά είναι χαοτική σε όλα!!! Πολλοί όμως δεν μπορούν να το καταλάβουν!!!

Άνθρωπος που δίνει 150 200 ευρώ για κινητό στην αρχή δεν θα πάει σε καμία περίπτωση σε Apple των 1000 1200 ευρώ. Θα πάρει κάνα Xiaomi με 300 ευρώ. 

Εχω Samsung Lagaxy, είναι σε όλα ππππποοολλλλλυυυύ γγρργγρρήγγγοορρρρο με τον Exxxynnnoosssss και δδδεν ανννεβββάζζζει θθθερμοκρασσσσία, οοούτττε τρρρώει μμμπαττταρία. 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...