splash18 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Καλημέρα παιδιά ! είχα πριν χρονια ( 2014 νομιζω - μεχρι το 2016) το iphone 5 και ειχα φτιαξει apple id.....απο εκει κ περα δεν το χρησιμοποιουσα και πηγα σε αλλη μαρκα. προχθες πηρα το iphone 15 plus και βαζω τη διευθυνση gmail που ειχα πριν χρονια ενεργοποιησει στην apple και μου γραφει οτι ο λογαριασμος ειναι κλειδωμενος κ ανενεργος...εκανα καποια πραγματα που διαβασα στο ιντερνετ αλλα δεν κανει κατι συνεχιζει να μην το δεχεται... τι μπορω να κανω για να το φτιαξω? (το gmail το εχω ακομα και το λειτουργο σαν κυριο mail address)
arxontas2323 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 και εγω ειχα το ιδιο προβλημα...προσπαθεις νε το ξεκλειδωσεις μεσα απο το site της apple..θελει συνηθως 1 μερα...
splash18 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 11 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε και εγω ειχα το ιδιο προβλημα...προσπαθεις νε το ξεκλειδωσεις μεσα απο το site της apple..θελει συνηθως 1 μερα... προσπαθω απο χθες αλλα δεν το δεχεται ουτε οταν βαλω τον αλφαριθμητικο κωδικο Μόλις τώρα, splash18 είπε προσπαθω απο χθες αλλα δεν το δεχεται ουτε οταν βαλω τον αλφαριθμητικο κωδικο λεει ειναι κλειδωμενος κ δεν μπορει να χρησιμοποιηθει
Λύση enlightened Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 9 minutes ago, splash18 said: προσπαθω απο χθες αλλα δεν το δεχεται ουτε οταν βαλω τον αλφαριθμητικο κωδικο λεει ειναι κλειδωμενος κ δεν μπορει να χρησιμοποιηθει Παρε τηλεφωνο την Apple 2103009960
splash18 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 2 λεπτά πριν, enlightened είπε Παρε τηλεφωνο την Apple 2103009960 σε ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα