Προς το περιεχόμενο

Το Deadpool & Wolverine έρχεται στις 12 Νοεμβρίου στο Disney+

Axlmon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Marvel Studios γνωστοποίησε ότι η ταινία "Deadpool & Wolverine" θα κάνει την πρεμιέρα της στην πλατφόρμα Disney+ στις 12 Νοεμβρίου 2024.

Μετά από μια εντυπωσιακή πορεία στις κινηματογραφικές αίθουσες, η πολυαναμενόμενη ταινία της Marvel έρχεται να κατακτήσει και τις οθόνες streaming. Η ταινία, που σημείωσε ιστορικό ρεκόρ εισπράξεων για R-rated παραγωγή, αποτελεί την πρώτη επίσημη είσοδο του χαρακτήρα του Deadpool στο Marvel Cinematic Universe.

Η πλοκή ακολουθεί τον Wade Wilson, τον οποίο υποδύεται ο Ryan Reynolds, σε μια εντελώς διαφορετική φάση της ζωής του. Έχοντας εγκαταλείψει τη δράση, εργάζεται ως πωλητής μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, μέχρι που η Time Variance Authority τον απάγει κατά τη διάρκεια του πάρτι γενεθλίων του.

Η ιστορία παίρνει δραματική τροπή όταν ο πρωταγωνιστής μαθαίνει ότι το σύμπαν του βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής. Αρνούμενος να συμβιβαστεί με την πρόταση του Mr. Paradox, τον οποίο ενσαρκώνει ο Matthew Macfadyen, ο Wade αποφασίζει να αναλάβει δράση για να σώσει τους φίλους του.

Η αναζήτηση του Logan, τον οποίο υποδύεται ο Hugh Jackman, αποτελεί κεντρικό άξονα της πλοκής. Ο Wolverine αναδεικνύεται ως το κλειδί για τη σωτηρία του σύμπαντος, αν και η εκδοχή που τελικά βρίσκει ο Wade θεωρείται η χειρότερη σε όλο το πολυσύμπαν.

Το εξαιρετικό καστ συμπληρώνουν η Emma Corrin ως Cassandra Nova, η Morena Baccarin ως Vanessa Carlysle, και ο Rob Delaney ως Peter Wisdom. Υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Shawn Levy, η ταινία κατάφερε να συγκεντρώσει $211.4 εκατομμύρια μόνο το πρώτο τριήμερο προβολής της στις ΗΠΑ.

Η επιτυχία της ταινίας αποδεικνύεται από τις συνολικές εισπράξεις των $1.3 δισεκατομμυρίων παγκοσμίως, κατατάσσοντάς την ως τη δεύτερη πιο επιτυχημένη ταινία του 2024. Το σενάριο, που υπογράφουν οι Reynolds, Reese, Wernick και Wells, κατάφερε να συνδυάσει το χιούμορ με τη δράση, διατηρώντας παράλληλα την ιδιαίτερη ταυτότητα του χαρακτήρα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η ταινία γυρίστηκε με προϋπολογισμό $270 εκατομμυρίων, καθιστώντας την την ακριβότερη R-rated παραγωγή στην ιστορία του κινηματογράφου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Το σενάριο", που υπογράφουν οι Reynolds, Reese, Wernick και Wells...

LOL...

(Παίζει να είναι μια σελίδα με μόνο τις υπογραφές τους):P

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 5

Γιατι αρεσε η ταινια? ενα οτι να'ναι σεναριο, με απιστευτη χαζο φλυαρια και βρισιδι. Οσο το εβλεπα τοσο απορουσα ποτε θα γινοταν κατι συνταρακτικο που να δικαιολογει εστω και στο ελαχιστο το 7.8 που εχει στο imdb.

• Like 12
  • Sad 1
  • Haha 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το είδα χθες σε 4Κ μαζί με τα έξτρα του bluray (που αξίζουν περισσότερο από το έργο το ίδιο)
Δεν λέω ότι είναι κακό, αλλά σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν δικαιολογεί το 7.8 στο imdb!
Αμέτρητοι διάλογοι με χιούμορ Σεφερλή απλά με βρισιές μέσα, εφέ πολύ καρτουνίστικα ψηφιακά, πλακίτσες κοιτώντας την κάμερα και σπόντες για τις κινηματογραφικές εταιρείες (μου φάνηκε πολύ γελοίο αυτό) το μόνο που μου άρεσε ήταν οι cameo εμφανίσεις διαφόρων ηθοποιών και ο Χιου Τζάκμαν που μπορεί να έφτασε τα 56 αλλά είναι .... υπερήρωας ακόμα! Ένα χαλαρό 6/10 και πολύ του είναι, ίσως εκτιμήσουν περισσότερο το έργο ηλικίες γυμνασίου-λυκείου!
Τα προηγούμενα Deadpool πολύ καλύτερα.

Επεξ/σία από hasiotis_john
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 1

25 minutes ago, murcielago580 said:

Γιατι αρεσε η ταινια? ενα οτι να'ναι σεναριο, με απιστευτη χαζο φλυαρια και βρισιδι. Οσο το εβλεπα τοσο απορουσα ποτε θα γινοταν κατι συνταρακτικο που να δικαιολογει εστω και στο ελαχιστο το 7.8 που εχει στο imdb.

Είδα μέχρι την μέση....απαράδεκτη ταινία και ειδικά που απευθύνεται και σε παιδιά (όσα απαγορευμένα rating και να έχει).

Τώρα για το σενάριο, είναι για κλάματα.

• Like 2

Άμα θεωρείτε την ταινία (όχι αστεία και βαρετή) 2 σενάρια παίζουν

• Ή δεν έχετε ιδέα από Comics/Marvel/DC κλπ και απλά βγάλατε μια υποχρέωση να ακολουθήσετε κάποιον
  • Ή απλά έχετε χάσει την αίσθηση του αστείου

Δεν γίνεται να μην γελάσεις! Εννοείται θα την ξανά δούμε, και κινηματογράφο άνετα την ξανά έβλεπα

• Like 2
  • Thanks 3
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Haha 1

23 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

• Ή δεν έχετε ιδέα από Comics/Marvel/DC κλπ και απλά βγάλατε μια υποχρέωση να ακολουθήσετε κάποιον

Δεν γίνεται να μην γελάσεις! Εννοείται θα την ξανά δούμε, και κινηματογράφο άνετα την ξανά έβλεπα

Το αστείο είναι υποκειμενικό φίλε μου. Με κάτι που θα γελάσεις εσύ μπορεί να μην γελάσω εγώ και αντίστροφα. Δικαίωμα σου να γελάσεις με την ταινία και δικαίωμα μου να μην γελάσω. Το βγάλαμε υποχρεώση ή ακολουθήσαμε κάποιον κάτι είναι λίγο σενάρια επιστημονικής φαντασίας όπως τα κόμικς και οι ταινίες της marvel DC κλπ που λες☺️

• Like 5

40 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Αν είσαι πάνω απο 15 χρονών μια χαρά τη θεωρείς μέτρια και μη αστεία!

• Like 2

57 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Εγώ πάλι που έχω ιδέα από κόμικς έχω βαρεθεί να βλέπω ταινίες με υπερήρωες . Επίσης έχω βαρεθεί αυτό το μια σοβαρό μια αστειο δηθεν έξυπνο στυλακι . Και τέλος όπως είπαν και άλλοι το αστείο είναι σχετική  έννοια . Εγώ πχ δεν έχω δει ούτε μια ταινια με slapstick   εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια , αντίθετα τρώω στη μαπα τον Χίου Τζάκμαν εδώ και 25 χρόνια ως wolverine .

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, murcielago580 said:

Η Ταινια οριακά άρεσε μη σου πω ξεπερασε και τη πρωτη , υποκειμενικο ειναι το χιουμορ της καθε ταινίας, κρίνοντας απο τα σχόλια της μάζας την βρήκε εκπληκτική (μαζί και εγω)

Επεξ/σία από spykapo21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...