SabotazNic Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 11 ώρες πριν, poulinos είπε και αμα τους το πεις πολυ που τους νοιαζει. και στο αρθρο 11 ποσοι εχουν μπει αλλα τους καλουν. Σε ΚΑΘΕ αλλαγη που γινεται στο νουμερο (καρτα, καρτοσυμβολαιο, συμβολαιο) υπαρχει εκ νεου η επιλογη στον υπαλληλο για αλλαγη αυτης της επιλογης. Το ιδανικο ειναι να βαζουν μπλοκαρισμα πλην παροχου που ειμαστε, αλλα ισως να το βγαζουν τελειως καποιοι
polaki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, conkal said: γιατι ασχολείστε και σηκωνετε τις κλησεις αυτες ? βαλτε ενα app τυπου Truecaller και τελος. ουτε καν χτυπαει Truecaller δεν υπάρχει σε ΙΟS οπότε αναφέρεσαι σε Android μόνο. Παρ'όλα αυτά, έχεις δίκιο, ορισμένοι νομίζουν ότι είναι σπουδαίοι και ότι ενδιαφέρονται να τους μιλήσουν ποιοί ακριβώς ρε παιδιά και το απαντάτε? Δηλαδή είναι γελοίο πραγματικά! Για ποιόν ακριβώς λόγο πιστεύετε ότι θα σας καλέσει ένα ΑΣΧΕΤΟ νούμερο, να σας πει ΤΙ ΣΤΟ ***** ακριβώς? Πόσες φορές στη ζωή σας, σας έχει καλέσει άσχετο νούμερο που δεν ξέρετε, και όντως ήθελαν εσάς? Αν δεν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες που εκεί αναγκαστικά έχετε δώσει το κινητό σας παντού, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ FUCKING EVER!!!! Είναι πραγματικά τόσο απλό! 22 hours ago, donkeykong0 said: Όμως δεν καταλαβαίνω καν πώς βρήκαν τον αριθμό μου Πριν 2 μήνες πέθανε ένας μπάρμπας που είχε τον αριθμό σου απ'το 1996 στην Panafon και ελευθερώθηκε και το έδωσαν σε σένα. Μην ψάχνεις φαντάσματα. Εσύ για ποιο λόγο απάντησες σε κλήση ενώ έχεις τον αριθμό αυτό 5 μέρες. Ποιός περίμενες ότι θα είναι, ο Άγιος Βασίλης? WTF. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από polaki
StamTheMan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 58 λεπτά πριν, polaki είπε Αν δεν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες που εκεί αναγκαστικά έχετε δώσει το κινητό σας παντού, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ FUCKING EVER!!!! Είναι πραγματικά τόσο απλό! Καλα ηρεμησε. Υπαρχουν 100 λογοι να σε παρει καποιο αγνωστο τηλεφωνο. Εσυ βλεπεις μια δικη σου, ακυρη πλευρα,εγω σου λεω πως εχουν τα πραματα. 1
polaki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 6 hours ago, StamTheMan said: Καλα ηρεμησε. Υπαρχουν 100 λογοι να σε παρει καποιο αγνωστο τηλεφωνο. Εσυ βλεπεις μια δικη σου, ακυρη πλευρα,εγω σου λεω πως εχουν τα πραματα. Ε αν κάποιος λοιπόν όντως θεωρεί οτι κάποιος άγνωστος αριθμός θα τον πάρει τηλέφωνο και όντως θα χρειάζεται να απαντηθεί, ας απαντήσει. Και εμάς μας έχουν πάρει τηλέφωνο όλους σε κάποια φάση. Οταν αρχίσει να σου μιλάει για επενδυτικό πρόγραμμα ή για το καινούριο πακέτο της Vodafone, το κλείνεις και όλα καλά. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.
ThymiosPaP Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 12 ώρες πριν, conkal είπε γιατι ασχολείστε και σηκωνετε τις κλησεις αυτες ? βαλτε ενα app τυπου Truecaller και τελος. ουτε καν χτυπαει Παίρνουν τηλέφωνο απο voip με spoofed νούμερα κινητών, δεν βγάζεις άκρη
Neptu Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 8 ώρες πριν, polaki είπε Truecaller δεν υπάρχει σε ΙΟS οπότε αναφέρεσαι σε Android μόνο. Παρ'όλα αυτά, έχεις δίκιο, ορισμένοι νομίζουν ότι είναι σπουδαίοι και ότι ενδιαφέρονται να τους μιλήσουν ποιοί ακριβώς ρε παιδιά και το απαντάτε? Δηλαδή είναι γελοίο πραγματικά! Για ποιόν ακριβώς λόγο πιστεύετε ότι θα σας καλέσει ένα ΑΣΧΕΤΟ νούμερο, να σας πει ΤΙ ΣΤΟ ***** ακριβώς? Πόσες φορές στη ζωή σας, σας έχει καλέσει άσχετο νούμερο που δεν ξέρετε, και όντως ήθελαν εσάς? Αν δεν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες που εκεί αναγκαστικά έχετε δώσει το κινητό σας παντού, ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ FUCKING EVER!!!! Είναι πραγματικά τόσο απλό! μη πορώνεσαι, χαλάρωσε. Εμένα με εξοργίζει ακριβώς το αντίθετο. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ; ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ Ο Κ@ΛΟΣ; Κάθομαι με τον άλλον, χτυπάει το κινητό του, κάθεται το κοιτάει το κοιτάει και σκέφτεται. Τι το κοιτάς ρε του λέω; Σήκωσε το. Ε τ'ωρα άγνωστο νούμερο, ποιος να είναι, τι να θέλει. Άστο καλύτερα μωρέ... Δηλαδή τι θα πάθεις ρε κακομοίρη αν το σηκώσεις; Τόση ώρα που το κοιτάς θα είχες απαντήσει. Θα σου πουλήσουν κάτι; Τους το κλείνεις αν δε γουστάρεις ή τρολλάρεις την τηλεφωνήτρια-πωλήτρια αν έχεις όρεξη. Και δε μιλάω για περίπτωση που σε "ψάχνουν" και θες να αποφύγεις καταστάσεις. Ήταν να συναντηθώ με κάποιον κάποτε αλλά τελειώνει η μπαταρία του κινητού. Αναγκάζομαι να τον καλέσω από καρτοτηλέφωνο για να δω που βρίσκεται. Το ξεφτέρι βλέπει περίεργο αριθμό ή απόκρυψη και δε το σηκώνει. Γιατί ως γνωστόν αν απαντήσεις σε κλήση με απόκρυψη θα έχεις 7 χρόνια γκαντεμια και δε θα σου σηκώνεται. Φυσικά δε συναντηθήκαμε ποτέ γιατί δε καταφέραμε να μιλήσουμε. Σε άλλη περίπτωση παραγγέλνουμε φαγητό. Κάποιο μπέρδεμα έγινε και ο ντελιβεράς παίρνει τηλέφωνο. Ο ηλίθιος βλέπει άγνωστο νούμερο και δε το σηκώνει. Ο ντελιβεράς επιμένει. Κάποιος από την παρέα παίρνει χαμπάρι τις κλήσεις και του λέει ρε βλάκα μπορεί να είναι ο ντελιβεράς σήκωσε το. Και όντως ήταν. Μας έκραξε φυσικά. Δηλαδή τι θα πάθεις αν απαντήσεις; Θα χάσεις 3 sec απ΄τη ζωή σου; Ή θα βγει κανένα χέρι μέσα από το τηλέφωνο και θα σου δώσει καμια μπουνια;
polaki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2 hours ago, Neptu said: μη πορώνεσαι, χαλάρωσε. Εμένα με εξοργίζει ακριβώς το αντίθετο. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ; ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ Ο Κ@ΛΟΣ; Κάθομαι με τον άλλον, χτυπάει το κινητό του, κάθεται το κοιτάει το κοιτάει και σκέφτεται. Τι το κοιτάς ρε του λέω; Σήκωσε το. Ε τ'ωρα άγνωστο νούμερο, ποιος να είναι, τι να θέλει. Άστο καλύτερα μωρέ... Δηλαδή τι θα πάθεις ρε κακομοίρη αν το σηκώσεις; Τόση ώρα που το κοιτάς θα είχες απαντήσει. Θα σου πουλήσουν κάτι; Τους το κλείνεις αν δε γουστάρεις ή τρολλάρεις την τηλεφωνήτρια-πωλήτρια αν έχεις όρεξη. Και δε μιλάω για περίπτωση που σε "ψάχνουν" και θες να αποφύγεις καταστάσεις. Ήταν να συναντηθώ με κάποιον κάποτε αλλά τελειώνει η μπαταρία του κινητού. Αναγκάζομαι να τον καλέσω από καρτοτηλέφωνο για να δω που βρίσκεται. Το ξεφτέρι βλέπει περίεργο αριθμό ή απόκρυψη και δε το σηκώνει. Γιατί ως γνωστόν αν απαντήσεις σε κλήση με απόκρυψη θα έχεις 7 χρόνια γκαντεμια και δε θα σου σηκώνεται. Φυσικά δε συναντηθήκαμε ποτέ γιατί δε καταφέραμε να μιλήσουμε. Σε άλλη περίπτωση παραγγέλνουμε φαγητό. Κάποιο μπέρδεμα έγινε και ο ντελιβεράς παίρνει τηλέφωνο. Ο ηλίθιος βλέπει άγνωστο νούμερο και δε το σηκώνει. Ο ντελιβεράς επιμένει. Κάποιος από την παρέα παίρνει χαμπάρι τις κλήσεις και του λέει ρε βλάκα μπορεί να είναι ο ντελιβεράς σήκωσε το. Και όντως ήταν. Μας έκραξε φυσικά. Δηλαδή τι θα πάθεις αν απαντήσεις; Θα χάσεις 3 sec απ΄τη ζωή σου; Ή θα βγει κανένα χέρι μέσα από το τηλέφωνο και θα σου δώσει καμια μπουνια; Ο καθένας έχει την οπτική του, προφανώς αυτά που περιγράφεις είναι και λίγο θέμα αντίληψης. Δηλαδή έχεις παραγγείλει φαγητό, σε παίρνει ένα άγνωστο νούμερο, ΝΙΩΣΕ ότι μπορεί να είναι ο ντελιβεράς. Το ίδιο και με το ραντεβού σας. Δηλαδή οκ δε θέλει και πολύ μυαλό. Αλλά, όταν κάθομαι στη δουλειά με 100 πράγματα πάνω απ'το κεφάλι μου, όχι δεν θα απαντήσω το άκυρο νούμερο γιατί 9 στις 10 φορές θα είναι crypto trading, και τη 1 φορά θα είναι ντελιβεράς. Και αν δεν περιμένω ντελιβερά, ε, καταλαβαίνεις ότι δεν έχει καμία αξία να ρισκάρω να μου χαλάσει κάποιος έστω και 15 δευτερόλεπτα απτον ειρμό της σκέψης. Δε θα μου πέσει ο κώλος, αλλά δε θα δώσω και αξία. Τώρα όλα τα υπόλοιπα οκ ο καθένας τα σκέφτεται διαφορετικά. Οι νεαρές πάντως ηλικίες δεν έχουν καν μάθει στις τηλεφωνικές κλήσεις, όλα γίνονται με μήνυμα.
gokuthelegend Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά είχα ακούσει πριν κάποια χρόνια από άτομο που δούλευε σε τηλεφωνικό κέντρο όπου προωθούσαν διάφορες υπηρεσίες. Είχε πει πως αν τους ανέφερες ότι είσαι άνεργος (οπότε και δεν έχεις λεφτά για να πληρώνεις για τις υπηρεσίες) τότε σε έβαζαν σε black list και δεν σε ξανα ενοχλούσαν. Ποιος άλλωστε θέλει για πελάτες άτομα που δεν έχουν λεφτά να πληρώνουν. Οπότε να λέτε ότι είστε άνεργοι. Φυσικά δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, μπορεί να είναι και μπαρούφες. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από gokuthelegend
cpc464 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Δυστυχώς και το άρθρο 11 το έχουν γραμμένο και απο αριθμούς που μοιάζουν με κινητό παίρνουν και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο θα σκεφτούν ακόμα,εμένα με έπαιρνε συνεχώς ένα 2108056286, μιλάς και το κλείνουν, με έχει κόψει απο ύπνο, και απο άλλα που δεν είναι κόσμιο να πώ,δεν έχουν το θεό τους, απλά άρχισα να μπλοκάρω αριθμούς που είναι διαφημιστικές,δημοσκοπήσεις,προσφορές κτλ. Και το κακό είναι ότι σαν ελεύθερος επιγγελματίας δεν έχω την πολυτέλεια απλά να μήν απαντάω. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από cpc464
poulinos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου On 31/10/2024 at 15:43, mariosnik_ said: Αυτό λέω, και άρθρο 11 έχω μπει, και απόρρητο να μην φαίνεται στους καταλόγους. Voip νούμερο, το έχω δώσει μόνο σε 4-5 άτομα να μιλάμε από εκεί για ώρα ανάγκης επειδή το άλλο τηλέφωνο το έχω βάλει φραγή. Έχω αντίστοιχα και ένα κινητο παρόμοιο, εκεί δεν με έχουν καλέσει σχεδόν ποτέ, μόνο κάποιος άκυρος μια φορά που δεν ξέρω τι ήθελε μάλλον λάθος. γενικως οταν ο αλλος παιρνει random νουμερα θα σε καλεσει ειτε εισαι στο αρθρο 11 ειτε οχι.αλλες φορες μπορει να το εχεις δωσει καπου σε κανα promotion και απο εκει να παει παντου.και ουτε καν τους νοιαζει αν εισαι στο αρθρο 11 ή στο 111 :P. και εγω το εχω βαλει στο αρθρο 11 αλλα εχω δεχτει κλησει αν και ειναι πολυ σπανιο.αλλα δεν το δινω απο εδω και απο εκει γενικα.ουτε διαγωνισμους ουτε τιποτα On 31/10/2024 at 19:10, gokuthelegend said: Μου είχε τύχει και σε μένα. Είχα πάρει νούμερο που άνηκε σε γιατρό που βγήκε στην σύνταξη. Κάθε λίγο και λιγάκι με έπαιρναν τηλέφωνο πρώην ασθενείς του. Το έψαξα και όντως άνηκε σε γιατρό του νούμερο, είχα βρει τα πλήρη στοιχεία του. Άκρη δεν έβρισκα με τα τηλέφωνα και τελικά αναγκάστηκα να το αφήσω στην άκρη και πήρα άλλο νούμερο. πετυχες και σε γιατρο.αστα να πανε. γενικως ναι γινονται re use και ειναι λογικο.ειδικα παλια που μοιραζαν νουμερα μεχρι και σε παραλιες και δεν τα δηλωνες. On 01/11/2024 at 00:30, SabotazNic said: Σε ΚΑΘΕ αλλαγη που γινεται στο νουμερο (καρτα, καρτοσυμβολαιο, συμβολαιο) υπαρχει εκ νεου η επιλογη στον υπαλληλο για αλλαγη αυτης της επιλογης. Το ιδανικο ειναι να βαζουν μπλοκαρισμα πλην παροχου που ειμαστε, αλλα ισως να το βγαζουν τελειως καποιοι και μπορεις και μεσα απο το app του καθε παροχου να το αλλαξεις.
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Σε τετοια περιπτωση αλλαζεις νουμερο - εκτος αν γουσταρεις και θελεις να μιλας με νεα πιθανη πελατεια οποτε why not απαντα τα ολα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα