Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα την προηγούμενη εβδομάδα στην Vodafone να κάνω επιβεβαίωση του αριθμού τηλεφώνου μου και έπρεπε να σημειώσω κάτι στοιχεία όπως το ονοματεπώνυμο, και κάποια πράγματα από την ταυτότητά μου. Όλα καλά μέχρι που πέρασαν λίγες ώρες στο σπίτι μου και με πήρε ένα άγνωστο νούμερο. Ισχυριζόταν ότι ήταν ένας υπάλληλος της Vodafone και ότι έχει να μου κάνει μια δωρεάν μηνιαία προσφορά. Ζητούσε επίσης το όνομα των γονιών μου, τα e-mail και τους αριθμούς τους. Αυτός στο κινητό μιλούσε γρήγορα, πράγμα που υποψιάστικα ότι διάβαζε ένα script. Και τέλος παντων αυτός με έπερνε από την Κρίτη ενώ εγώ μένω στον Πειραιά. Καλά ευτυχώς όμως που δεν τους έδωσα κανένα στοιχείο γιατί οι γονείς μου θα έπεφταν 100% θύματα τέτοιων είδους scammers. 

Όμως δεν καταλαβαίνω καν πώς βρήκαν τον αριθμό μου, τον έχω 100% private. Τα μόνα πράγματα που μου έρχονται στο νου είναι πως μάλλον το κατάστημα της Vodafone που πήγα έχει πάθει ένα data breach ή αυτοί πουλάνε τα προσωπικά μου δεδομένα σε 3rd party.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παίζει ρόλο αν είναι private. Σε δικό μου ν σταθερό νούμερο που το έχω 3 χρόνια έχουν καλέσει 2-3 φορές για διαφήμιση, τους την είπα κιόλας διότι ο αριθμός είναι απορρητος να μην καλέσουν ξανά. Με έχουν καλέσει κάποιοι από λάθος, καθώς και δύο φορές απατεώνες του στυλ άουτς το ποδι μου, έγινε τρακάρισμα και σκοτώθηκα βοήθεια κτλ. 

Επεξ/σία από mariosnik_
Δημοσ.
9 hours ago, mariosnik_ said:

Δεν παίζει ρόλο αν είναι private. Σε δικό μου ν σταθερό νούμερο που το έχω 3 χρόνια έχουν καλέσει 2-3 φορές για διαφήμιση, τους την είπα κιόλας διότι ο αριθμός είναι απορρητος να μην καλέσουν ξανά. Με έχουν καλέσει κάποιοι από λάθος, καθώς και δύο φορές απατεώνες του στυλ άουτς το ποδι μου, έγινε τρακάρισμα και σκοτώθηκα βοήθεια κτλ. 

και αμα τους το πεις πολυ που τους νοιαζει. και στο αρθρο 11 ποσοι εχουν μπει αλλα τους καλουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

και αμα τους το πεις πολυ που τους νοιαζει. και στο αρθρο 11 ποσοι εχουν μπει αλλα τους καλουν.

Θυμαμαι μια συναδελφο που την επαιρναν μερα παρα μερα τηλ για διαφορα ακυρα και τους ελεγε μην με ξαναπαρετε ειμαι στο αρθρο 11. Τωρα λεω τους εκανες τη μουρη κρεας χαχα! συνεχιζαν κανονικα εννοειται.

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Θυμαμαι μια συναδελφο που την επαιρναν μερα παρα μερα τηλ για διαφορα ακυρα και τους ελεγε μην με ξαναπαρετε ειμαι στο αρθρο 11. Τωρα λεω τους εκανες τη μουρη κρεας χαχα! συνεχιζαν κανονικα εννοειται.

και θα σου πουν το κλασσικο.θα ενημερωσω. ειναι τυχαια τα νουμερα.ειναι αναδρομος ο αρης σε συνδυασμο με την τροχια του φεγγαριου. εκει μονο με καταγγελια αν γινει τιποτα που κλασσικα θα πουν προστιμο μετα απο 2-3-4 χρονια

Δημοσ.

τι ακριβώς δε καταλαβαίνεις;  δε κολλάει κάπου το ότι είναι απόρρητο. Είναι τελείως άσχετο. Παίρνουν τυχαία νούμερα,

Είχα αγοράσει sim που δεν την είχα χρησιμοποιήσει ποτέ, Ούτε κλήση δεν είχα κάνει, είχα σκοπό να την χρησιμοποιήσω αργότερα και δέχτηκα κλήση σε αυτό τον αριθμό. Αριθμός που δε τον ήξερε κανείς, Ούτε εγώ τον θυμόμουν απ έξω.

Απλά παίρνουν τυχαία και ό,τι βγει.

• Like 1
Δημοσ.
21 minutes ago, Neptu said:

τι ακριβώς δε καταλαβαίνεις;  δε κολλάει κάπου το ότι είναι απόρρητο. Είναι τελείως άσχετο. Παίρνουν τυχαία νούμερα,

Είχα αγοράσει sim που δεν την είχα χρησιμοποιήσει ποτέ, Ούτε κλήση δεν είχα κάνει, είχα σκοπό να την χρησιμοποιήσω αργότερα και δέχτηκα κλήση σε αυτό τον αριθμό. Αριθμός που δε τον ήξερε κανείς, Ούτε εγώ τον θυμόμουν απ έξω.

Επιβεβαιώνω κι εγώ καθώς με πήραν στο direct μου στο γραφείο για να μου πουλήσουν Vodafone TV που δεν το ξέρει κυριολεκτικά κανένας καθώς δεν κάνω κλήσεις απ' αυτό εκτός γραφείου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, poulinos είπε

Αυτό λέω, και άρθρο 11 έχω μπει, και απόρρητο να μην φαίνεται στους καταλόγους. Voip νούμερο, το έχω δώσει μόνο σε 4-5 άτομα να μιλάμε από εκεί για ώρα ανάγκης επειδή το άλλο τηλέφωνο το έχω βάλει φραγή. Έχω αντίστοιχα και ένα κινητο παρόμοιο, εκεί δεν με έχουν καλέσει σχεδόν ποτέ, μόνο κάποιος άκυρος μια φορά που δεν ξέρω τι ήθελε μάλλον λάθος. 

Επεξ/σία από mariosnik_
Δημοσ.
1 hour ago, Neptu said:

και πολλες sim ειναι Re use. οτι εχει διακοπει μετα απο λιγο καιρο ξαναβγαινει ως νεο νουμερο. για αυτο ξαφνικα βλεπεις   να υπαρχουν viber accounts κτλ ενεργοποιημενα με αυτο το νουμερο :P

Δημοσ.
15 ώρες πριν, donkeykong0 είπε

Αυτός στο κινητό μιλούσε γρήγορα, πράγμα που υποψιάστικα ότι διάβαζε ένα script.

μου εχει τυχει και μενα αυτο με την γρηγορη ομιλια...η χροια της φωνης ηταν αδελφιστικη;

• Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, poulinos είπε

και πολλες sim ειναι Re use. οτι εχει διακοπει μετα απο λιγο καιρο ξαναβγαινει ως νεο νουμερο. για αυτο ξαφνικα βλεπεις   να υπαρχουν viber accounts κτλ ενεργοποιημενα με αυτο το νουμερο :P

Μου είχε τύχει και σε μένα. Είχα πάρει νούμερο που άνηκε σε γιατρό που βγήκε στην σύνταξη. Κάθε λίγο και λιγάκι με έπαιρναν τηλέφωνο πρώην ασθενείς του. Το έψαξα και όντως άνηκε σε γιατρό του νούμερο, είχα βρει τα πλήρη στοιχεία του. Άκρη δεν έβρισκα με τα τηλέφωνα και τελικά αναγκάστηκα να το αφήσω στην άκρη και πήρα άλλο νούμερο.

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
5 ώρες πριν, poulinos είπε

καλά ισχύει αυτό. Αλλά πρέπει να περάσει και αρκετός χρόνος, 18+ μήνες; Δε ξέρω αν υπάρχει κάποιος κανόνας.

Θυμάμαι παλιά είχα έναν φίλο που για διάφορους λόγους χαθήκαμε. Μετά από κάποια χρόνια δοκίμασα να τον πάρω τηλέφωνο και το σήκωσε μια γυναίκα σε άσχετη πολή η οποία είχε πει ότι είχε πολύ καιρό το νούμερο

Δημοσ.
1 hour ago, Neptu said:

καλά ισχύει αυτό. Αλλά πρέπει να περάσει και αρκετός χρόνος, 18+ μήνες; Δε ξέρω αν υπάρχει κάποιος κανόνας.

Θυμάμαι παλιά είχα έναν φίλο που για διάφορους λόγους χαθήκαμε. Μετά από κάποια χρόνια δοκίμασα να τον πάρω τηλέφωνο και το σήκωσε μια γυναίκα σε άσχετη πολή η οποία είχε πει ότι είχε πολύ καιρό το νούμερο

ναι περναει καποιος καιρος.αυτο που επαθες ειναι το λιγοτερο.ο αλλος πεθανε και μετα απο χ καιρο πηρε αλλος το νουμερο.και ξαφνικα οι φιλοι του βλεπουν τον πεθαμενο να μπαινει viber.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...