Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα . γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να επισκευάζω το Nintendo 2ds xl μου , ? με εφαγε  η νοσταλγια και επειδη μου το εσπασε καταλαθοσ η μητερα μου θα ηθελα να το φτιαξω . επσασε to hinge , ευχαριστώ  πολύ 

Δημοσ.
Στις 31/10/2024 στις 12:03 ΠΜ, Jmanol000 είπε

Καλησπέρα . γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να επισκευάζω το Nintendo 2ds xl μου , ? με εφαγε  η νοσταλγια και επειδη μου το εσπασε καταλαθοσ η μητερα μου θα ηθελα να το φτιαξω . επσασε to hinge , ευχαριστώ  πολύ 

Καλυτερα να βρεις εναν ιδιωτη,ειτε απο εδω μεσα,σε αναλογες συζητησεις,ειτε απο καμια ομαδα στο facebook.
Αν δε βιαζεσαι,μπορεις να παραγγειλεις ανταλλακτικο και να μου το στειλεις Καλαματα με box,να το φτιαξουμε στο μαγαζι,που παιζουμε σε πολυ "λαικες" τιμες, σε αντιθεση με τα πιο πολλα μαγαζια,που πανε να κανουν αρπαχτες σε τετοια θεματα.

Η αληθεια παντως ειναι οτι τα hinges σε ολα τα DS ειναι μεγαλος πονοκεφαλος.

Δημοσ.
11 minutes ago, StamTheMan said:

Yep, αυτό μπήκα να γράψω... Παίζει να είναι το πιο δύσκολο part να αλαχθει.. Αλλά και εγώ στη θέση σου θα ήθελα να το φτιάξω. Το δικό το έχω πόσα χρόνια, και είναι ακόμα σαν καινούργιο..!

Δημοσ.
On 31/10/2024 at 17:47, Jmanol000 said:

για ποιο λόγο ? ευχαριστώ πολύ 

Απο προσωπική εμπειρία εχω μείνει ευχαριστημένος με όσα τους εχω δώσει.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, JohnHacked είπε

Απο προσωπική εμπειρία εχω μείνει ευχαριστημένος με όσα τους εχω δώσει.

ευχαριστω πολύ 

Στις 2/11/2024 στις 6:42 ΜΜ, StamTheMan είπε

Καλυτερα να βρεις εναν ιδιωτη,ειτε απο εδω μεσα,σε αναλογες συζητησεις,ειτε απο καμια ομαδα στο facebook.
Αν δε βιαζεσαι,μπορεις να παραγγειλεις ανταλλακτικο και να μου το στειλεις Καλαματα με box,να το φτιαξουμε στο μαγαζι,που παιζουμε σε πολυ "λαικες" τιμες, σε αντιθεση με τα πιο πολλα μαγαζια,που πανε να κανουν αρπαχτες σε τετοια θεματα.

έχετε μαγαζί με επισκευές ? δεν υπάρχει πιθανότητα να φθαρεί περισσότερο στη μεταφορά ? το λέω γιατί δεν μπορεί να κλείσει οπότε είναι κάπως εκτεθειμένο ευχαριστώ πολύ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jmanol000 είπε

έχετε μαγαζί με επισκευές ? δεν υπάρχει πιθανότητα να φθαρεί περισσότερο στη μεταφορά ? το λέω γιατί δεν μπορεί να κλείσει οπότε είναι κάπως εκτεθειμένο ευχαριστώ πολύ 

Ειμαι ηλεκτρονικος και συνεργαζομαι με μαγαζι στην Καλαματα με μεγαλη εμπειρια σε κονσολες.

Αν γινει σωστο πακεταρισμα,δεν εχεις κανενα φοβο.

Οταν λεμε σωστο ομως,εννοουμε αρκετο bubble wrap , οχι 2 στρωσεις και κουτι αναλογο, ωστε να μην εχει κενα μεσα. 

Θα προτεινα μεσαιο δεμα ΒΟΧ ωστε να εχεις περιθωριο με το bubble wrap.

Εγω ειμαι παντα ξεκαθαρος στις επισκευες μου, αλλος θα σου παραγγειλει το χειροτερο ανταλλακτικο , θα στο χρεωσει για γνησιο και θα βγαλει και απο εκει.

Αν μου το στειλεις μαζι  με το ανταλλακτικο,δεδομενου οτι ειναι καλο και ΣΩΣΤΟ , το κοστος επισκευης θα ειναι τιμιο και μακραν πιο χαμηλο  απο οτι μαγαζι αναφερθηκε παραπανω. 

Δημοσ.

σασ ευχαριστώ για την απάντηση , δυστηχωσ όμως δεν μπορεί να κλείσει , δοκίμασα να τον τυλίξω και είδα ότι ο μηχανισμός πάει να σπάσει τα δυο hinge βγαίνουν από τη θέση τουσ , δεννξερω αν το τυλίγω λάθος παρολαυτα 

Δημοσ.

Βρες ένα κουτάκι που το χωράει όπως είναι τώρα και τύλιξε το με τις φουσκάλες. Και βάλτο μέσα σε ένα άλλο κουτάκι που θα το χωράει.Ετσι το προστατευεις καλά και μπορείς να το στείλεις για επισκευή.

Δημοσ.

επίσης τι ανταλακτικο θα πρέπει να στείλω για το χαλασμένο hinge και τη ανταλακτικο για τη θυρα φορτησησ 

Δημοσ.
Στις 4/11/2024 στις 1:12 ΜΜ, Jmanol000 είπε

επίσης τι ανταλακτικο θα πρέπει να στείλω για το χαλασμένο hinge και τη ανταλακτικο για τη θυρα φορτησησ 

Aρχικα,οταν θες να απευθυνεις σε καποιον,πατας "παραθεση" στο σχολιο του,αλλιως δε θα το δει ποτε.

Μαλλον ειναι καλυτερα να μιλησουμε για να τα παραγγειλουμε εμεις τα ανταλλακτικα.

Υπολογισε οτι ερχονται απο εξωτερικο, συνηθως γαλλια γερμανια ισπανια,για πιο γρηγορα αλλα λιγο πιο ακριβα.
Μετα παμε σε παραγγελια απο κινα ( ιδια ανταλλακτικα ) για πιο φθηνα,αλλα υπολογισε μηνα ανετα.

Σκεψου,διαλεξε και αν θες να προχωρησουμε στειλε μου προσωπικο μηνυμα για να δουμε κοστος.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Επισκευή Nintendo 2DS XL

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...