Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους,ο αδερφος μου αλλαξε επαγγελματικο χωρο ,και μεχρι να του συνδεθει η τηλεφωνικη γραμμη εχει αναγκη να χρησιμοποιησει το pos και την ταμιακη μηχανη.Αυτα ομως ειναι συνδεδεμενα μεσω καλωδιου ethernet στο zyxel .Μια σκεψη που ειχα ηταν να δωσει ιντερνετ απο το κινητο του στο zyxel.Γινεται να δουλεψει ετσι?Αν ναι τι ρυθμισεις πρεπει να κανω?

Επεξ/σία από IKARIWTHS
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Ερωτηση για zyxel
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 30/10/2024 at 23:26, IKARIWTHS said:

Καλησπερα σε ολους,ο αδερφος μου αλλαξε επαγγελματικο χωρο ,και μεχρι να του συνδεθει η τηλεφωνικη γραμμη εχει αναγκη να χρησιμοποιησει το pos και την ταμιακη μηχανη.Αυτα ομως ειναι συνδεδεμενα μεσω καλωδιου ethernet στο zyxel .Μια σκεψη που ειχα ηταν να δωσει ιντερνετ απο το κινητο του στο zyxel.Γινεται να δουλεψει ετσι?Αν ναι τι ρυθμισεις πρεπει να κανω?

για να γινει αυτο θα πρεπει να βγαλει ethernet απο το κινητο και να το δωσει στην wan του zyxel. αραθελει usb type c σε ethernet.

• Like 1
Δημοσ.

Τουλάχιστον το Zyxel που έχω εγώ, δεν χρησιμοποιεί σύνδεση usb tethering, θέλει να υπάρχει ένα usb modem για να κάνει κλήση στον πάροχο και να ανοίξει σύνδεση δικτύου. Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις, είναι να κάνεις usb tethering στον υπολογιστή και να κάνεις αυτή τη σύνδεση κοινόχρηστη μέσω ethernet, παίρνοντας δηλαδή ένα καλώδιο και συνδέοντάς το μεταξύ του υπολογιστή και του POS.

• Like 1
Δημοσ.
On 11/11/2024 at 10:59, uniquegr said:

Τουλάχιστον το Zyxel που έχω εγώ, δεν χρησιμοποιεί σύνδεση usb tethering, θέλει να υπάρχει ένα usb modem για να κάνει κλήση στον πάροχο και να ανοίξει σύνδεση δικτύου. Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις, είναι να κάνεις usb tethering στον υπολογιστή και να κάνεις αυτή τη σύνδεση κοινόχρηστη μέσω ethernet, παίρνοντας δηλαδή ένα καλώδιο και συνδέοντάς το μεταξύ του υπολογιστή και του POS.

εν τω μεταξυ δεν παιζει να εχω δει κανενα router να μπορει να παιξει usb tethering.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...