panos spain Δημοσ. Τρίτη στις 10:17 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:17 πμ Στις 17/11/2024 στις 10:29 ΠΜ, dtk-386 είπε Εχεις δει τι βγάζει η Huyndai ή έχεις μείνει στο Accent? Έχω δει, εχω οδηγήσει, εχω συνοδηγήσει. Σύγχρονοι κουβάδες. Στις 17/11/2024 στις 6:11 ΜΜ, mp123 είπε 2024 έχουμε φίλε. Με 45κ τι πριμιουμ συζητάμε ; Το ίδιο λέμε αρχηγέ. Θα πάρεις αμάξι που έκανε το 2019 45k, που τότε με 45k έπαιρνες premium όχημα, το οποίο τώρα θα πωλείται για 30k. Με 30k πλέον παίρνεις ξέρεις τι παίρνεις...
mp123 Δημοσ. Τρίτη στις 02:00 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:00 μμ 3 ώρες πριν, panos spain είπε Έχω δει, εχω οδηγήσει, εχω συνοδηγήσει. Σύγχρονοι κουβάδες. Το ίδιο λέμε αρχηγέ. Θα πάρεις αμάξι που έκανε το 2019 45k, που τότε με 45k έπαιρνες premium όχημα, το οποίο τώρα θα πωλείται για 30k. Με 30k πλέον παίρνεις ξέρεις τι παίρνεις... Τουλάχιστον θα κλασω πρώτος. Κάτι είναι και αυτό. Με την λογική σας πρέπει να μην πουλάνε καθόλου τα καινούρια των 30κ και να παίρνει ο κόσμος μτχ 5ετιας πριμιουμ.Άραγε τόσος κόσμος είναι χαζός που πάει σε καινούριο. Ανυγουει εγώ 30κ για μτχ δεν δίνω. Βασικά ούτε 20 μην σου πω και 15 . Όπως το βλέπει κανείς. 1
Noobios Δημοσ. Τρίτη στις 02:14 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 02:14 μμ Για να μείνουμε και on topic. Το Χ1 αγοράστηκε ήδη. Πολυ ικανοποιημένος. Σα καινούριο. Πάμε για άλλα. Ευχαριστώ για την κουβέντα και τις απόψεις παιδιά. 5
panos spain Δημοσ. Τρίτη στις 02:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:22 μμ Στις 17/11/2024 στις 10:29 ΠΜ, dtk-386 είπε Εχεις δει τι βγάζει η Huyndai ή έχεις μείνει στο Accent? Έχω οδηγήσει (μέχρι και το i20 N). Όλα τα rent a car με τέτοια κυκλοφορούν. Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Βγάλαμε και την Hyundai premium.
Papakaliati Δημοσ. Τρίτη στις 05:57 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:57 μμ 3 hours ago, mp123 said: Με την λογική σας πρέπει να μην πουλάνε καθόλου τα καινούρια των 30κ και να παίρνει ο κόσμος μτχ 5ετιας πριμιουμ.Άραγε τόσος κόσμος είναι χαζός που πάει σε καινούριο. Ανυγουει εγώ 30κ για μτχ δεν δίνω. Βασικά ούτε 20 μην σου πω και 15 . Όπως το βλέπει κανείς. Ο καθένας κρίνει σύμφωνα με τις εμπειριες και την τσέπη ούτε. Ούτε ο ένας χαζός είναι, ούτε ο άλλος. Απλά κάποιος θέλει δε και καλά καινούργιο (ενδεχομένως να την έχει πάει κιόλας από μεταχειρισμένο), και κάποιος άλλος να το θεωρεί ίδιο καινούργιο και μεταχειρισμένο! 1
mp123 Δημοσ. Τρίτη στις 10:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:20 μμ 7 ώρες πριν, panos spain είπε Έχω οδηγήσει (μέχρι και το i20 N). Όλα τα rent a car με τέτοια κυκλοφορούν. Ευχαριστώ δεν θα πάρω. Βγάλαμε και την Hyundai premium. Ενταξη εδώ μέσα έχουν βγάλει την σκοντα πριμιουμ , η χιουνται σε πείραξε;
panos spain Δημοσ. χθες στις 01:04 πμ Δημοσ. χθες στις 01:04 πμ 2 ώρες πριν, mp123 είπε Ενταξη εδώ μέσα έχουν βγάλει την σκοντα πριμιουμ , η χιουνται σε πείραξε; Έλα ντε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα