mp123 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:31 μμ (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, majunior είπε Αυτά τα νούμερα είναι εκτός πραγματικότητας για Mini με φυσιολογική φθορά. Νιάου. Μινι κουπερ 2ο σέρβις ( 2ετιας) αποκλειστική χρήση γυνσικα με μόνο πόλη 16000χλμ κσι ούτε. Είπες κάτι; Φίλε δεν λέω μαλακιες. .ειδικά εγώ. Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:32 μμ από mp123 4
Zan_gachette Δημοσ. Παρασκευή στις 10:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:42 μμ 1 ώρα πριν, mp123 είπε Νιάου. Μινι κουπερ 2ο σέρβις ( 2ετιας) αποκλειστική χρήση γυνσικα με μόνο πόλη 16000χλμ κσι ούτε. Είπες κάτι; Φίλε δεν λέω μαλακιες. .ειδικά εγώ. Πήραν 50 ευρώ για τους υαλοκαθαριστήρες και πήραν άλλο ένα 10αρικο για να τους περάσουν. Καλά κάνανε αφού βρήκανε... 4
Noobios Δημοσ. Παρασκευή στις 10:46 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 10:46 μμ (επεξεργασμένο) Βασικά ούτε Porsche τέτοια νούμερα για απλά service. Επεξ/σία Σάββατο στις 06:55 μμ από Noobios
mp123 Δημοσ. Σάββατο στις 07:17 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:17 πμ 8 ώρες πριν, Zan_gachette είπε Πήραν 50 ευρώ για τους υαλοκαθαριστήρες και πήραν άλλο ένα 10αρικο για να τους περάσουν. Καλά κάνανε αφού βρήκανε... Δεν βρήκανε φίλε. Απλώς ήξερα τι πήρα και που το πηγα .Δεν ειμαι γύφτος να πέσω στα παζάρια εκεί για ένα 10ρικο. Ο καθένας φυσικά όπως το βλέπει. 8 ώρες πριν, Noobios είπε Βασικά ούτε Porsche τέτοια νούμερα για απλά service. Βασικά ούτε Porsche τέτοια νούμερα για απλά service. Βασικά ούτε Porsche τέτοια νούμερα για απλά service. Βασικά ούτε Porsche τέτοια νούμερα για απλά service. Τα ίδια παντελακη μου τα ίδια παντελή μου. Έχεις πάει Πόρσε; εγώ όχι . Μην λέμε ότι θέλουμε. Εγώ έδωσα τιμολόγιο να δείτε. Φέρε μου τιμολόγιο απο Πόρσε 2ετιας με τα ίδια σε επίσημο. 2 1
dtk-386 Δημοσ. Σάββατο στις 08:27 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:27 πμ 1 ώρα πριν, mp123 είπε Δεν βρήκανε φίλε. Απλώς ήξερα τι πήρα και που το πηγα .Δεν ειμαι γύφτος να πέσω στα παζάρια εκεί για ένα 10ρικο. Ο καθένας φυσικά όπως το βλέπει. Για μένα λάθος το σκεπτικό σου. Εδώ μιλάμε για κλεψιά. 10 ευρώ εργατικά για να βάλουν δύο υαλοκαθαριστήρες!!!! Απίστευτο. 1
mp123 Δημοσ. Σάββατο στις 08:57 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:57 πμ 26 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Για μένα λάθος το σκεπτικό σου. Εδώ μιλάμε για κλεψιά. 10 ευρώ εργατικά για να βάλουν δύο υαλοκαθαριστήρες!!!! Απίστευτο. Φίλε μου τι ψάχνεις να βρεις τώρα. Όσο είσαι στην εγγύηση το πας εκεί ξέροντας ότι θα σου πιάσουν τον κολο. Εγώ οκ το χάρηκα κοντα 3 χρόνια το πήρα 24.5 το πούλησα 22 5 γιατί πήραν αύξηση τα αυτοκίνητα. Μια η άλλη. Δεν θα χαλάστουμε τώρα για ένα 10ρικο . Έδωσα 19.5 πήρα στην γυνσικα ένα 1000ρακι κσι τέλος η υπόθεση. Κερδισμένος βγήκα. Πέρασα και από κουπερ κσι δεν έχασα σχεδόν τίποτα. 2 1
dtk-386 Δημοσ. Σάββατο στις 09:05 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:05 πμ Κατανοητό το σκεπτικό σου και δυστυχώς η εγγύηση είναι η μαύρη τρύπα που μας ρίχνουν μέσα και μας εγκλωβίζουν αλλά προφανώς και δεν αναφέρομαι ειδικά στο 10ρικο μόνο αλλά σε όλη την λογική του επειδή αγόρασες και καλά πρίμιουμ φάσιον μοντέλο θα σας τον πιάνουμε και θα το αποδέχεστε. Ειδικά στην Ελλαδίτσα της χαμηλής αγοραστικής δύναμης. Εάν αντιδρούσαμε δεν θα γίνονταν αποδεκτές τέτοιες τακτικές. Και με την αντίδραση εννοώ να μην αγοράζουμε τέτοια μοντέλα. 2
NickTG Δημοσ. Σάββατο στις 01:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:21 μμ Βέβαια δεν είναι μόνο το 10αρικο για τους υαλοκαθαριστηρες αλλά και τα σχεδόν 50€ για το ανταλλακτικό. Αν βάζουν τόσο χάλια που σε 2 χρόνια θέλουν αλλαγή τότε δεν αξίζουν τόσα. Το ίδιο και με τα τακάκια σε αμάξι με 16000 χιλιόμετρα. 1
Noobios Δημοσ. Σάββατο στις 07:00 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 07:00 μμ 11 hours ago, mp123 said: Δεν βρήκανε φίλε. Απλώς ήξερα τι πήρα και που το πηγα .Δεν ειμαι γύφτος να πέσω στα παζάρια εκεί για ένα 10ρικο. Ο καθένας φυσικά όπως το βλέπει. Τα ίδια παντελακη μου τα ίδια παντελή μου. Έχεις πάει Πόρσε; εγώ όχι . Μην λέμε ότι θέλουμε. Εγώ έδωσα τιμολόγιο να δείτε. Φέρε μου τιμολόγιο απο Πόρσε 2ετιας με τα ίδια σε επίσημο. Εχει ο ξάδερφος μου ένα cayenne του 2020. Θα ρωτήσω. Αλλά τακάκια ρε φίλε στα 16000 χλμ και εσύ είπες ναι αλλάξτε τα; Προφανώς είναι θέμα για εγγύηση το συγκεκριμένο δεν είναι νορμαλ είναι ελάττωμα. Αν βάλεις και τα γύρω γύρω που είναι αχρείαστες εργασίες παράπλευρες σέρβις μάλλον κάπου πάσχει η φάση. Είναι κλέφτες οι αντιπρόσωποι όλοι το ξέρουμε. Αλλά βγες και εσύ και πάρε καμιά προσφορουλα από 2-3 και μάθε και ποιες είναι εργασίες σέρβις και ποιες στις φορτωσανε. Ενταξει δεν κρίνω βέβαια έκανες το γούστο σου το πούλησες μια χαρά και προχωράς. Κάθε άποψη δεκτή αλλά δεν είναι και όλες οι περιπτώσεις ίδιες. 1
mp123 Δημοσ. Σάββατο στις 10:08 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:08 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Noobios είπε Εχει ο ξάδερφος μου ένα cayenne του 2020. Θα ρωτήσω. Αλλά τακάκια ρε φίλε στα 16000 χλμ και εσύ είπες ναι αλλάξτε τα; Προφανώς είναι θέμα για εγγύηση το συγκεκριμένο δεν είναι νορμαλ είναι ελάττωμα. Αν βάλεις και τα γύρω γύρω που είναι αχρείαστες εργασίες παράπλευρες σέρβις μάλλον κάπου πάσχει η φάση. Είναι κλέφτες οι αντιπρόσωποι όλοι το ξέρουμε. Αλλά βγες και εσύ και πάρε καμιά προσφορουλα από 2-3 και μάθε και ποιες είναι εργασίες σέρβις και ποιες στις φορτωσανε. Ενταξει δεν κρίνω βέβαια έκανες το γούστο σου το πούλησες μια χαρά και προχωράς. Κάθε άποψη δεκτή αλλά δεν είναι και όλες οι περιπτώσεις ίδιες. Δεν καταλαβες . Αποκλειστικη χρηση η γυναικα το ειχε καταλαβσινεις τωρα ολο φρενο πατανε.Τα τακάκια στα μίνι έχουν λιμιτ ( σενσορα) και βγάζει αλαρμ όταν φαγωθούν. Ήταν στο όριο και για να μην τρέχει η γυναικα οσο εγώ έλειπα τα άλλαξα. Ένταξη κλαιν μαιν τώρα. Έχω ένα αυγό χ στην γυναικα και 2 μηχανες εγώ. Επεξ/σία Σάββατο στις 10:10 μμ από mp123 1
panos spain Δημοσ. Κυριακή στις 12:20 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:20 μμ Στις 8/11/2024 στις 8:17 ΠΜ, mp123 είπε Πριμιουμ ( για εμένα 60κ τουλαχιστον ) κσι μτχ δεν. Φυσικά merc , bmw μονο αντε και κανα audi) Έχεις τα balls , παρτο κούτα. Τώρα τι καθόμαστε και συζητάμε........ πριμιουμ μτχ κσι σέρβις στον μπάρμπα Μήτσο στα άσπρα χώματα που θα πάρει και λίγα χρήματα στο σέρβις. Σοβαρά τρελενομε στην ιδέα 30κ μτχ 5ετιας .με 30 παίρνεις αμαξάκι καλό κούτα με εγγύηση. Με 25k πλέον παίρνεις καινούριους κουβάδες huyndai που επειδή τους έβαλαν 4 ρόδες τους βάφτισαν αυτοκίνητα. Στα 30k μπορείς να πάρεις 5ετιας που κόστισε 45κ, κι εκεί θα καταλάβεις τι σημαίνει premium. Επίσης, 5ετια κι 100.000χλμ είναι τίποτα. Αυτοκίνητα πάνε στα 250k με μηδέν προβλήματα αν ειναι καλοσυντηρημένα, κι αν βγάζεις μεσο όρο 15k/ετος, θα χρειαστείς 10 έτη να φτάσεις τα 250k. 3
dtk-386 Δημοσ. Κυριακή στις 12:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 12:29 μμ Εχεις δει τι βγάζει η Huyndai ή έχεις μείνει στο Accent? 3
mp123 Δημοσ. Κυριακή στις 08:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:11 μμ 7 ώρες πριν, panos spain είπε Με 25k πλέον παίρνεις καινούριους κουβάδες huyndai που επειδή τους έβαλαν 4 ρόδες τους βάφτισαν αυτοκίνητα. Στα 30k μπορείς να πάρεις 5ετιας που κόστισε 45κ, κι εκεί θα καταλάβεις τι σημαίνει premium. Επίσης, 5ετια κι 100.000χλμ είναι τίποτα. Αυτοκίνητα πάνε στα 250k με μηδέν προβλήματα αν ειναι καλοσυντηρημένα, κι αν βγάζεις μεσο όρο 15k/ετος, θα χρειαστείς 10 έτη να φτάσεις τα 250k. 2024 έχουμε φίλε. Με 45κ τι πριμιουμ συζητάμε ;
aionnou Δημοσ. Δευτέρα στις 06:17 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:17 πμ 17 ώρες πριν, dtk-386 είπε Εχεις δει τι βγάζει η Huyndai ή έχεις μείνει στο Accent? Θα σου ζητήσει συγνώμη εάν σου έθιξε το i10. 2
majunior Δημοσ. Δευτέρα στις 11:13 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:13 πμ Στις 15/11/2024 στις 9:31 ΜΜ, mp123 είπε Νιάου. Μινι κουπερ 2ο σέρβις ( 2ετιας) αποκλειστική χρήση γυνσικα με μόνο πόλη 16000χλμ κσι ούτε. Είπες κάτι; Φίλε δεν λέω μαλακιες. .ειδικά εγώ. Καταρχήν δεν αμφισβητώ ότι τα πλήρωσες. Εγώ κρίνω ότι το κόστος είναι εκτός πραγματικότητας και σε άλλο συνεργείο δε θα ήταν τόσο. Πάμε: -Brake pads εμπρός -Brake pad we(ar sensor?) -Αντικατάσταση και των 2 μάκτρων -Σετ υαλοκαθαριστήρων -Κάρτα καυσαερίων Τα παραπάνω κόστισαν 281.61 + 24% = €349.20 Εγώ τα παραπάνω δε θα τα περιελάμβανα όταν θα περιέγραφα ένα στάνταρντ service γιατί δεν είναι τυπικές βλάβες στα 16000km, οπότε δε θα κατέληγα να λέω ότι ένα απλό service σε MINI κοστίζει €600. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα