tutuyo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Ε άμα είναι να στο βάζουν πρώτη θέση στο μαγαζί, χαλάλι Για ένα πουλ μουρ ζούμε στην τελική 9
Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, aionnou είπε Το ένα καινούργιο 32Κ το άλλο μεταχειρισμένο 35Κ. Το ένα υπερremium με 3000 πραγματάκια και ευκολίες που στο βάζουν το βράδυ πρώτη θέση στο μαγαζί. Το δεύτερο είναι ένα τίμιο αμάξι που ετριζε Από τη πρώτη μέρα. Το καθένα έχει το κοινό του και δεν θα πω ποιο προτιμάω. Θα ειχες καλυτερες επιτυχιες αν το ειχες σε ασπρο 2
mp123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 3 ώρες πριν, aionnou είπε Το ένα καινούργιο 32Κ το άλλο μεταχειρισμένο 35Κ. Το ένα υπερremium με 3000 πραγματάκια και ευκολίες που στο βάζουν το βράδυ πρώτη θέση στο μαγαζί. Το δεύτερο είναι ένα τίμιο αμάξι που ετριζε Από τη πρώτη μέρα. Το καθένα έχει το κοινό του και δεν θα πω ποιο προτιμάω. 32 για Σκόντα ούτε με τιποτα ( ούτε χάρισμα Σκόντα λέμε τώρα) . Ορίστε ένα τίμιο στα 34 .japan
aionnou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 7 λεπτά πριν, mp123 είπε 32 για Σκόντα ούτε με τιποτα ( ούτε χάρισμα Σκόντα λέμε τώρα) . Ορίστε ένα τίμιο στα 34 .japan Ότι νανε άλλη μια φορά.. συγκρίνεις το νανο 4.3μ με το kodiaq. Αντίστοιχο είναι το CX-80 που αρχίζει από 63Κ. Όσο για το premium vogue autobiography δεν λες τίποτα για άλλη μια φορά. Γιατί όσο κολλημένος και να είσαι , αυτο θα διάλεγες αε σχέση με τον κουβά των 4 μέτρων made in Japan. 1
mp123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 3 λεπτά πριν, aionnou είπε Ότι νανε άλλη μια φορά.. συγκρίνεις το νανο 4.3μ με το kodiaq. Αντίστοιχο είναι το CX-80 που αρχίζει από 63Κ. Όσο για το premium vogue autobiography δεν λες τίποτα για άλλη μια φορά. Γιατί όσο κολλημένος και να είσαι , αυτο θα διάλεγες αε σχέση με τον κουβά των 4 μέτρων made in Japan. Εγώ πλεμπα Σκόντα δεν αγοραζω 4
aionnou Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγώ πλεμπα Σκόντα δεν αγοραζω Αλλά σου λένε αλλά απαντάς. Πάγια τακτική απο παλιότερα posts σου. 1
Ntinaras Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Εγώ πλεμπα Σκόντα δεν αγοραζω 2
mp123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, aionnou είπε Αλλά σου λένε αλλά απαντάς. Πάγια τακτική απο παλιότερα posts σου. Έλα ρε συ χαβαλέ κάνουμε. Ο καθένας οτι τον ευχαριστεί. Άλλος με μτχ πριμιουμ άλλος με τις σειράς κούτα. Εγώ έτσι και αλλοιως τα αμάξια τα έχω ξεπεράσει πια .12 έχω αλλάξει τα βαρέθηκα. Vw group ποτε ομως. Με μηχανές ασχολουμέ τώρα. Μόνο japan . Όχι κινεζομαλακιες Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου από mp123
Noobios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Ειχα μερες να μπω και νομιζα οτι εχει ξεχαστει το θεμα αλλα βλεπω εχει ψωμι. Το Mazda δεν το πληρωνω φορο πολυτελειας με τιποτα. Ωραιο, χρυσο αλλα δεν ειναι στα γουστα μου ποσο μαλλον να πληρωνω κερατιατικο τον Κουλη για το 2λιτρο. Τωρα με το premium βλεπω κολλησατε ασχημα. Προφανως, αν το πουμε οπως πρεπει κανενα entry level μοντελο premium μαρκας (A, GLA, 1, X1, X2 etc) δεν ειναι ακριβως premium οχημα. Οποτε οταν λεμε premium εννοουμε την μαρκα και οτι εκπτωσεις συνεπαγεται το να παρεις entry level μοντελο. Για να παμε και στο topic μαλλον εχω καταληξει σε ενα BMW X1 F48 2021 το facelift πριν το καινουριο με 32Κ χλμ (Οχι 148.000 και σερβις στον κυρ-Μητσο που λενε τα φιλαρακια απο πανω δεν παιρνουμε ταξακι αγοραιο). Με καλυπτει σε χωρους, design, οδηγηση και features καθως και το γεγονος οτι ειναι αρκετα reliable για bmw. Τιμουλα αρκετα κατω απο 30 οποτε ολοι happy. Θα δουμε αν θα κλεισει το ντιλ. Edit: οσο για την πρωτη κλανια στο καθισμα θα το παω να του βαλω δερμα στο σαλονι οποτε το καναμε τικ και αυτο το κουτακι για τον φιλο Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου από Noobios 1
SaFiS Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δεν υπάρχει πρώτη κλανιά στο κάθισμα, όσο και να το πιστεύει κάποιος. Εχουν πέσει δεκάδες κλανιές σε όλα τα καθίσματα, πολύ πριν, σε κατασκευή, Q.C. Inspection & Testing, μεταφορά, PDI... 6
Burgos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 5 ώρες πριν, Noobios είπε Ειχα μερες να μπω και νομιζα οτι εχει ξεχαστει το θεμα αλλα βλεπω εχει ψωμι. Το Mazda δεν το πληρωνω φορο πολυτελειας με τιποτα. Ωραιο, χρυσο αλλα δεν ειναι στα γουστα μου ποσο μαλλον να πληρωνω κερατιατικο τον Κουλη για το 2λιτρο. Τωρα με το premium βλεπω κολλησατε ασχημα. Προφανως, αν το πουμε οπως πρεπει κανενα entry level μοντελο premium μαρκας (A, GLA, 1, X1, X2 etc) δεν ειναι ακριβως premium οχημα. Οποτε οταν λεμε premium εννοουμε την μαρκα και οτι εκπτωσεις συνεπαγεται το να παρεις entry level μοντελο. Για να παμε και στο topic μαλλον εχω καταληξει σε ενα BMW X1 F48 2021 το facelift πριν το καινουριο με 32Κ χλμ (Οχι 148.000 και σερβις στον κυρ-Μητσο που λενε τα φιλαρακια απο πανω δεν παιρνουμε ταξακι αγοραιο). Με καλυπτει σε χωρους, design, οδηγηση και features καθως και το γεγονος οτι ειναι αρκετα reliable για bmw. Τιμουλα αρκετα κατω απο 30 οποτε ολοι happy. Θα δουμε αν θα κλεισει το ντιλ. Edit: οσο για την πρωτη κλανια στο καθισμα θα το παω να του βαλω δερμα στο σαλονι οποτε το καναμε τικ και αυτο το κουτακι για τον φιλο το 18i; Ωραίο overall αλλά πολύ κακός κινητήρας από θέμα επιδόσεων. Πέρνα του κανά πρόγραμμα γιατί θα σου βγάλει την ψυχή. Είναι εντελώς ηλίθια επιλογή της BMW να έχει ή έναν κινητήρα τάφο ή 2λιτρους.
mp123 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 14 ώρες πριν, Noobios είπε Ειχα μερες να μπω και νομιζα οτι εχει ξεχαστει το θεμα αλλα βλεπω εχει ψωμι. Το Mazda δεν το πληρωνω φορο πολυτελειας με τιποτα. Ωραιο, χρυσο αλλα δεν ειναι στα γουστα μου ποσο μαλλον να πληρωνω κερατιατικο τον Κουλη για το 2λιτρο. Τωρα με το premium βλεπω κολλησατε ασχημα. Προφανως, αν το πουμε οπως πρεπει κανενα entry level μοντελο premium μαρκας (A, GLA, 1, X1, X2 etc) δεν ειναι ακριβως premium οχημα. Οποτε οταν λεμε premium εννοουμε την μαρκα και οτι εκπτωσεις συνεπαγεται το να παρεις entry level μοντελο. Για να παμε και στο topic μαλλον εχω καταληξει σε ενα BMW X1 F48 2021 το facelift πριν το καινουριο με 32Κ χλμ (Οχι 148.000 και σερβις στον κυρ-Μητσο που λενε τα φιλαρακια απο πανω δεν παιρνουμε ταξακι αγοραιο). Με καλυπτει σε χωρους, design, οδηγηση και features καθως και το γεγονος οτι ειναι αρκετα reliable για bmw. Τιμουλα αρκετα κατω απο 30 οποτε ολοι happy. Θα δουμε αν θα κλεισει το ντιλ. Edit: οσο για την πρωτη κλανια στο καθισμα θα το παω να του βαλω δερμα στο σαλονι οποτε το καναμε τικ και αυτο το κουτακι για τον φιλο Περίμενε να το πας για σέρβις στον τραγουδιστή εγώ για το κουπερ ουτα που το ριχα παρει πρώτο σέρβις του χρονου 400 δεύτερο 600 το τρίτο ήθελα 800 αλλά πριν το πάω το πούλησα .
Noobios Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 10 hours ago, Burgos said: το 18i; Ωραίο overall αλλά πολύ κακός κινητήρας από θέμα επιδόσεων. Πέρνα του κανά πρόγραμμα γιατί θα σου βγάλει την ψυχή. Είναι εντελώς ηλίθια επιλογή της BMW να έχει ή έναν κινητήρα τάφο ή 2λιτρους. Ναι μωρε 140hp ειναι με το προγραμματακι παει 175 και εισαι μια χαρα. Το θελει σιγουρα ομως. 1 hour ago, mp123 said: Περίμενε να το πας για σέρβις στον τραγουδιστή εγώ για το κουπερ ουτα που το ριχα παρει πρώτο σέρβις του χρονου 400 δεύτερο 600 το τρίτο ήθελα 800 αλλά πριν το πάω το πούλησα . Θα κλαψουνε μανουλες
Morosana Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Δημοσ. 15 Νοεμβρίου Στις 9/11/2024 στις 12:19 ΜΜ, aionnou είπε Το ένα καινούργιο 32Κ το άλλο μεταχειρισμένο 35Κ. Το ένα υπερremium με 3000 πραγματάκια και ευκολίες που στο βάζουν το βράδυ πρώτη θέση στο μαγαζί. Το δεύτερο είναι ένα τίμιο αμάξι που ετριζε Από τη πρώτη μέρα. Το καθένα έχει το κοινό του και δεν θα πω ποιο προτιμάω. Μια ιστορία από το γκαράζ μου Το ένα αγορά καινούργιο λίγο κάτω από 100k τα οποία τα έχει ξεπεράσει στα χρόνια χρήσης και πλέον αξία κοντά στα 30 και υπάρχει για να σέρνει βάρκες και ψώνια και το δεύτερο αγορά κάποτε σχεδόν 1500 σημερινά λεφτά. Μάντεψε ποιο από τα 3 θα έμπαινε πρώτη μούρη σε ένα μαγαζί αν υπήρχε μόνο μια θέση και ας τρίζει 😛 7
majunior Δημοσ. Παρασκευή στις 05:09 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:09 μμ 8 ώρες πριν, mp123 είπε Περίμενε να το πας για σέρβις στον τραγουδιστή εγώ για το κουπερ ουτα που το ριχα παρει πρώτο σέρβις του χρονου 400 δεύτερο 600 το τρίτο ήθελα 800 αλλά πριν το πάω το πούλησα . Αυτά τα νούμερα είναι εκτός πραγματικότητας για Mini με φυσιολογική φθορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα