tutuyo Δημοσ. Σάββατο στις 01:39 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 01:39 μμ Ε άμα είναι να στο βάζουν πρώτη θέση στο μαγαζί, χαλάλι Για ένα πουλ μουρ ζούμε στην τελική 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. Σάββατο στις 01:42 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 01:42 μμ 1 ώρα πριν, aionnou είπε Το ένα καινούργιο 32Κ το άλλο μεταχειρισμένο 35Κ. Το ένα υπερremium με 3000 πραγματάκια και ευκολίες που στο βάζουν το βράδυ πρώτη θέση στο μαγαζί. Το δεύτερο είναι ένα τίμιο αμάξι που ετριζε Από τη πρώτη μέρα. Το καθένα έχει το κοινό του και δεν θα πω ποιο προτιμάω. Θα ειχες καλυτερες επιτυχιες αν το ειχες σε ασπρο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. Σάββατο στις 03:54 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 03:54 μμ 3 ώρες πριν, aionnou είπε Το ένα καινούργιο 32Κ το άλλο μεταχειρισμένο 35Κ. Το ένα υπερremium με 3000 πραγματάκια και ευκολίες που στο βάζουν το βράδυ πρώτη θέση στο μαγαζί. Το δεύτερο είναι ένα τίμιο αμάξι που ετριζε Από τη πρώτη μέρα. Το καθένα έχει το κοινό του και δεν θα πω ποιο προτιμάω. 32 για Σκόντα ούτε με τιποτα ( ούτε χάρισμα Σκόντα λέμε τώρα) . Ορίστε ένα τίμιο στα 34 .japan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aionnou Δημοσ. Σάββατο στις 04:06 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 04:06 μμ 7 λεπτά πριν, mp123 είπε 32 για Σκόντα ούτε με τιποτα ( ούτε χάρισμα Σκόντα λέμε τώρα) . Ορίστε ένα τίμιο στα 34 .japan Ότι νανε άλλη μια φορά.. συγκρίνεις το νανο 4.3μ με το kodiaq. Αντίστοιχο είναι το CX-80 που αρχίζει από 63Κ. Όσο για το premium vogue autobiography δεν λες τίποτα για άλλη μια φορά. Γιατί όσο κολλημένος και να είσαι , αυτο θα διάλεγες αε σχέση με τον κουβά των 4 μέτρων made in Japan. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. Σάββατο στις 04:10 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 04:10 μμ 3 λεπτά πριν, aionnou είπε Ότι νανε άλλη μια φορά.. συγκρίνεις το νανο 4.3μ με το kodiaq. Αντίστοιχο είναι το CX-80 που αρχίζει από 63Κ. Όσο για το premium vogue autobiography δεν λες τίποτα για άλλη μια φορά. Γιατί όσο κολλημένος και να είσαι , αυτο θα διάλεγες αε σχέση με τον κουβά των 4 μέτρων made in Japan. Εγώ πλεμπα Σκόντα δεν αγοραζω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aionnou Δημοσ. Σάββατο στις 04:12 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 04:12 μμ 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Εγώ πλεμπα Σκόντα δεν αγοραζω Αλλά σου λένε αλλά απαντάς. Πάγια τακτική απο παλιότερα posts σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. Σάββατο στις 04:13 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 04:13 μμ 1 λεπτό πριν, mp123 είπε Εγώ πλεμπα Σκόντα δεν αγοραζω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. Σάββατο στις 04:22 μμ Share Δημοσ. Σάββατο στις 04:22 μμ (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, aionnou είπε Αλλά σου λένε αλλά απαντάς. Πάγια τακτική απο παλιότερα posts σου. Έλα ρε συ χαβαλέ κάνουμε. Ο καθένας οτι τον ευχαριστεί. Άλλος με μτχ πριμιουμ άλλος με τις σειράς κούτα. Εγώ έτσι και αλλοιως τα αμάξια τα έχω ξεπεράσει πια .12 έχω αλλάξει τα βαρέθηκα. Vw group ποτε ομως. Με μηχανές ασχολουμέ τώρα. Μόνο japan . Όχι κινεζομαλακιες Επεξ/σία Σάββατο στις 04:24 μμ από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noobios Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μέλος Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Ειχα μερες να μπω και νομιζα οτι εχει ξεχαστει το θεμα αλλα βλεπω εχει ψωμι. Το Mazda δεν το πληρωνω φορο πολυτελειας με τιποτα. Ωραιο, χρυσο αλλα δεν ειναι στα γουστα μου ποσο μαλλον να πληρωνω κερατιατικο τον Κουλη για το 2λιτρο. Τωρα με το premium βλεπω κολλησατε ασχημα. Προφανως, αν το πουμε οπως πρεπει κανενα entry level μοντελο premium μαρκας (A, GLA, 1, X1, X2 etc) δεν ειναι ακριβως premium οχημα. Οποτε οταν λεμε premium εννοουμε την μαρκα και οτι εκπτωσεις συνεπαγεται το να παρεις entry level μοντελο. Για να παμε και στο topic μαλλον εχω καταληξει σε ενα BMW X1 F48 2021 το facelift πριν το καινουριο με 32Κ χλμ (Οχι 148.000 και σερβις στον κυρ-Μητσο που λενε τα φιλαρακια απο πανω δεν παιρνουμε ταξακι αγοραιο). Με καλυπτει σε χωρους, design, οδηγηση και features καθως και το γεγονος οτι ειναι αρκετα reliable για bmw. Τιμουλα αρκετα κατω απο 30 οποτε ολοι happy. Θα δουμε αν θα κλεισει το ντιλ. Edit: οσο για την πρωτη κλανια στο καθισμα θα το παω να του βαλω δερμα στο σαλονι οποτε το καναμε τικ και αυτο το κουτακι για τον φιλο Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Noobios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. πριν από 50 λεπτά Share Δημοσ. πριν από 50 λεπτά Δεν υπάρχει πρώτη κλανιά στο κάθισμα, όσο και να το πιστεύει κάποιος. Εχουν πέσει δεκάδες κλανιές σε όλα τα καθίσματα, πολύ πριν, σε κατασκευή, Q.C. Inspection & Testing, μεταφορά, PDI... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα