mp123 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες 15 λεπτά πριν, aionnou είπε Στα ιδια χρηνατα από τη μια ειναι το Nissan που λες και καινούργιο και από την άλλη είναι μεταχειρισμένο ένα X2 M35i με 306 άλογα, πανόραμα, head up , δερμάτινα κτλπ. Τώρα καταλαβαίνεις τη διαφορά του premium με το απλό? Μιλάμε για 30. Εγώ το βλέπω στο καρ αυτό που λες 46 έχει. Την διαφορά φυσικά την καταλαβαίνω εσύ καταλαβαίνεις το κόστος χρήσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aionnou Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, mp123 είπε Μιλάμε για 30. Εγώ το βλέπω στο καρ αυτό που λες 46 έχει. Την διαφορά φυσικά την καταλαβαίνω εσύ καταλαβαίνεις το κόστος χρήσης; 30-31 εχει τελική εδώ εισαγωγη από Γερμανία.. 26+ έξοδα + διαφορά Άσε τους εδώ απατεώνες στα 46Κ. Κατάλαβες τη διαφορά premium? Άμα θες premium δεν θα ασχοληθείς με πεζά θέματα κόστους Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από aionnou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, aionnou είπε 30-31 εχει τελική εδώ εισαγωγη από Γερμανία.. 26+ έξοδα + διαφορά Άσε τους εδώ απατεώνες στα 46Κ. Κατάλαβες τη διαφορά premium? Άμα θες premium δεν θα ασχοληθείς με πεζά θέματα κόστους Φίλε εγώ μτχ δεν παίρνω. Η θα το πάρω κούτα η όχι. Το 24 έχω ρίξει 39κ σε οχήματα. Αμάξι 20κ και 2 μηχανές 750 και 650 19κ. Μτχ ποτέ.οκ 39 σήμερα τίποτα δεν εινσι. Ούτε ένα κια τζιπ δεν κάνει τόσο. Το να ρίξω 39κ κσι να πάρω 2λιτρο μτχ πενταετίας αμάξι με τίποτα. Θέλω να κλανω πρώτος στην σέλα η στο κάθισμα. Παρτο όπως θες. Επεξ/σία πριν από 10 ώρες από mp123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aionnou Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες Μόλις τώρα, mp123 είπε Φίλε εγώ μτχ δεν παίρνω. Η θα το πάρω κούτα η όχι. Το 24 έχω ρίξει 39κ σε οχήματα. Αμάξι 20κ και 2 μηχανές 750 και 650 19κ. Μτχ ποτέ.οκ 39 σήμερα τίποτα δεν εινσι. Ούτε ένα κια τζιπ δεν κάνει τόσο Μπράβο σου και καλά κάνεις.. Αυτό που εξηγώ είναι γιατί θέλει ο topic starter μεταχειρισμένο. Γιατί αγοράζει πολύ περισσότερο αμάξι στα ιδια χρήματα. Αυτό τίποτα άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες 1 λεπτό πριν, aionnou είπε Μπράβο σου και καλά κάνεις.. Αυτό που εξηγώ είναι γιατί θέλει ο topic starter μεταχειρισμένο. Γιατί αγοράζει πολύ περισσότερο αμάξι στα ιδια χρήματα. Αυτό τίποτα άλλο. Δεν αγοράζει. Βλέπει το δέντρο και όχι το δάσος . Δεν έχει εγγύηση, και πάμε στα αναλώσιμα. Τακάκια δίσκοι αμορτηερ σκουριές. ιμαντες ,Φθορές μηχανή με τουλάχιστον 100κ χλμ κσι αλλά πολλά. 30κ ειναι πολλά τα λεφτά Άρη για μτχ. να λες πως ειναι πριμιουμ. Οκ ο καθένας όπως το βλέπει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα