Noobios Δημοσ. Δευτέρα στις 07:22 μμ Μέλος Share Δημοσ. Δευτέρα στις 07:22 μμ 26 minutes ago, achilles_g_ said: Θα σου έβαζα και το skoda kodiaq αλλα ήθελες κάτι πιο... αλλά αξίζει να το δεις. Έχω Karoq 😂 Κανένα παράπονο από το αμάξι. Χώροι, μηχανή, μηδέν προβλήματα. Απλά είναι manual και θέλω μια αλλαγή. 4 hours ago, doctorkostis said: Αν είναι να μπει Γερμανία στη συζήτηση μπαίνει στην κουβέντα και το Lynk &Co που πρόσφατα παρουσιάστηκε Ελλάδα. Καινούριο κάνει 50Κ, Γερμανία βρίσκεις 2 ετών με 30 ως 45Κ χλμ στη μισή τιμή, 24-25Κ €. Το αυτοκίνητο είναι ένα rebranded Volvo XC40 PHEV. Λόγω του ότι είναι PHEV θα έχει φθηνό τελωνείο. Το έχουν πάρει χαμπάρι οι Έλληνες μαντράδες και παρόλο που το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε Ελλάδα πριν 1-2 μήνες υπάρχουν ήδη καμιά δεκαριά μεταχειρισμένα στο car.gr, ξεκινούν στα 30 χιλιάρικα βέβαια και με περισσότερα χλμ. Δεν τα έχω ξανακούσει καν. Θα το ψάξω λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aionnou Δημοσ. Δευτέρα στις 07:46 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 07:46 μμ X2 M35i σπο εμένα στα 30-32Κ θα βγει εισαγωγή σε καλύτερα ορια από αυτά που θέτει ο topic starter. Kodiaq υπάρχει το bi-tdi που ειναι αμαξάρα αλλα δεν θα βρεθεί με λίγα χλμ και είναι και diesel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:52 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 10:52 μμ 3 ώρες πριν, Noobios είπε Έχω Karoq 😂 Κανένα παράπονο από το αμάξι. Χώροι, μηχανή, μηδέν προβλήματα. Απλά είναι manual και θέλω μια αλλαγή. Δεν τα έχω ξανακούσει καν. Θα το ψάξω λίγο. Μπορείς να πας σε kodiaq αυτόματο... Βεβαια είναι μια κατηγορία πάνω από το karoq και ανεξάρτητη ανάρτηση και πίσω. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/42077829-skoda-kodiaq diesel 4 x 4 https://www.car.gr/classifieds/cars/view/42208359-skoda-kodiaq 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. Δευτέρα στις 11:02 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:02 μμ Τελικά θεωρούνται και τα Skoda premium? 2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. Τρίτη στις 03:17 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 03:17 μμ 16 ώρες πριν, Nabuko είπε Τελικά θεωρούνται και τα Skoda premium? Ουτε καν. Εδω οριακα θεωρουνται τα audi. Τα οποια εχουν γινει ο,τι πιο βαρετο και μιζερο υπαρχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. Τρίτη στις 04:26 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:26 μμ 17 ώρες πριν, Nabuko είπε Τελικά θεωρούνται και τα Skoda premium? Όχι αλλά στα υποψήφια είναι και το vw tiguan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noobios Δημοσ. Τρίτη στις 04:49 μμ Μέλος Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:49 μμ 17 hours ago, Nabuko said: Τελικά θεωρούνται και τα Skoda premium? Δεν νομιζω οτι θεωρουνται premium. Θεωρουνται ως ο ορισμος του vfm παντως. Γενικα το vw group χωλαινει τον τελευταιο καιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:57 μμ Share Δημοσ. Τετάρτη στις 02:57 μμ Πριμιουμ κσι μτχ δεν πάνε. Δίνεις 30κ παρεχενα αμάξι με εγγύηση καινούριο άνθρωπε μου . Δεν τα λυπάστε τα 30 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. πριν από 22 ώρες Share Δημοσ. πριν από 22 ώρες (επεξεργασμένο) Πολλά λεφτά για μεταχειρισμένο. Ίσως κάτι τέτοιο ? 1.3lt Hybrid 158PS X-Tronic 2WD Nissan Qashqai | e-POWER & Mild Hybrid SUV | Nissan Επεξ/σία πριν από 22 ώρες από Vasilisxd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες 2 ώρες πριν, Vasilisxd είπε Πολλά λεφτά για μεταχειρισμένο. Ίσως κάτι τέτοιο ? 1.3lt Hybrid 158PS X-Tronic 2WD Nissan Qashqai | e-POWER & Mild Hybrid SUV | Nissan Το εχει η ξαδερφη μου. Πολυ αδιαφορο αμαξι. Σιγουρα δεν ειναι premium. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες 20 hours ago, mp123 said: Πριμιουμ κσι μτχ δεν πάνε. Δίνεις 30κ παρεχενα αμάξι με εγγύηση καινούριο άνθρωπε μου . Δεν τα λυπάστε τα 30 Φυσικά και πάνε μαζί. Δεν μπορώ καν να επεξεργαστώ την λογική σου να σου πω την αλήθεια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 2 ώρες πριν, Papakaliati είπε Φυσικά και πάνε μαζί. Δεν μπορώ καν να επεξεργαστώ την λογική σου να σου πω την αλήθεια. Χωρίς παρεξήγηση και εγώ την δική σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. πριν από 15 ώρες Share Δημοσ. πριν από 15 ώρες 25 minutes ago, mp123 said: Χωρίς παρεξήγηση και εγώ την δική σου. Το άμα είναι μεταχειρισμένο δεν έχει επίπτωση στο premium, την ποιότητα και την οδηγική εμπειρία. Αντιθέτως μάλιστα, παίρνεις ανώτερο αμάξι με τα ίδια λεφτά, ειδικά άμα πας με ελάχιστα χιλιόμετρα και μικρής παλαιότητας. Η δικιά σου λογική λοιπόν πια είναι; Ότι άμα δεν μυρίζει καινούργια είναι για πέταμα; Ή επειδή το οδήγησε άλλος χάνει την μαγεία του; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. πριν από 11 ώρες Share Δημοσ. πριν από 11 ώρες 3 ώρες πριν, Papakaliati είπε Το άμα είναι μεταχειρισμένο δεν έχει επίπτωση στο premium, την ποιότητα και την οδηγική εμπειρία. Αντιθέτως μάλιστα, παίρνεις ανώτερο αμάξι με τα ίδια λεφτά, ειδικά άμα πας με ελάχιστα χιλιόμετρα και μικρής παλαιότητας. Η δικιά σου λογική λοιπόν πια είναι; Ότι άμα δεν μυρίζει καινούργια είναι για πέταμα; Ή επειδή το οδήγησε άλλος χάνει την μαγεία Πότε έγινε ορινιουμ ένα q3 , x2 ,x3. A ckas το πολύ 159 άλογα στο 30ρι μτχ άρα 49 45 κούτα; Δλδ αυτός που έχει q5 Quatro 300 άλογα τι εινσι luxury. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aionnou Δημοσ. πριν από 10 ώρες Share Δημοσ. πριν από 10 ώρες 16 λεπτά πριν, mp123 είπε Πότε έγινε ορινιουμ ένα q3 , x2 ,x3. A ckas το πολύ 159 άλογα στο 30ρι μτχ άρα 49 45 κούτα; Δλδ αυτός που έχει q5 Quatro 300 άλογα τι εινσι luxury. Στα ιδια χρηνατα από τη μια ειναι το Nissan που λες και καινούργιο και από την άλλη είναι μεταχειρισμένο ένα X2 M35i με 306 άλογα, πανόραμα, head up , δερμάτινα κτλπ. Τώρα καταλαβαίνεις τη διαφορά του premium με το απλό? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα