Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα δουλευεις πιο πολυ γραφειο, παιρνεις ενα μινι στα ιδια spec με μια οθόνη και ενα air για εξω στο black friday με την τιμή του pro! Το mini ειναι απο τα vfm προϊόντα π εχει βγάλει ποτε η apple.

Ευρώπη καπου στα 1800-1900 βγαίνει

Επεξ/σία από Devil9697
Δημοσ.

Άρα πάω σε Μ5 pro με 1tb κλπ κλπ (του χρόνου). Τώρα είμαι με Μ1pro. Δεν ξέρω εαν συμφωνείτε οι γνώστες. Συμπληρωματικά αναφέρω πως ασχολούμαι με φώτο και βίντεο μοντάζ.

Δημοσ.
49 minutes ago, Thresh said:

Γιατί όχι 285Κ?

Είπα να ξεκινήσω από το μικρό μοντέλο, γιατί έχουν πανομοιότυπο σκορ σε Cinebench R23 (Single-Core), 2114.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, kirileman είπε

Είπα να ξεκινήσω από το μικρό μοντέλο, γιατί έχουν πανομοιότυπο σκορ σε Cinebench R23 (Single-Core), 2114.

Desktop vs laptop . Not bad...

Όχι ότι θα έχει μεγάλη διαφορά αν ο M max μπει σε Desktop ποτέ... αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει αν θα μπει σε laptop o core ultra τι σκορ θα βγάζει,  ειδικά σε battery mode...

Επεξ/σία από atheatos
  • Like 1
Δημοσ.
On 30/10/2024 at 19:29, somt said:

Κλαίνε οι αγγελίες με τα 8αρια απόψε 🥲

Είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι θα γινόταν η μετάβαση στα 16. Τα οποία μπορεί εν τελεί να μην είναι αρκετά αν αναλογιστούμε ότι το apple intelligence θα χρειάζεται 6-8gb. 

• Super Moderators
Δημοσ.
12 hours ago, VaggD said:

Τα οποία μπορεί εν τελεί να μην είναι αρκετά αν αναλογιστούμε ότι το apple intelligence θα χρειάζεται 6-8gb. 

Sorry για την ασχετοσύνη ή την τεμπελιά να διαβάσω αντίστοιχο άρθρο, αλλά είναι υποχρεωτική η χρήση του, τρέχει "always on" και καβατζώνει resources? Αν όχι τότε κέρδος έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ.
4 hours ago, Thresh said:

Sorry για την ασχετοσύνη ή την τεμπελιά να διαβάσω αντίστοιχο άρθρο, αλλά είναι υποχρεωτική η χρήση του, τρέχει "always on" και καβατζώνει resources? Αν όχι τότε κέρδος έτσι κι αλλιώς.

Δεν έχω ιδέα· έχει λιγότερο από μία εβδομάδα που έγινε διαθέσιμο για download. Υποθέτω ότι θα μπορεί να απενεργοποιηθεί. Επίσης, τα LLM λογικά δεν θα είναι τα ίδια σε iPhone και Mac. Από τα λίγα που έχω διαβάσει, θα υπάρχει κάτι σαν LLM των 2GB για τα iPhone με 8GB RAM και σίγουρα μεγαλύτερο για τα Mac. Πόσο μεγαλύτερο όμως, δεν γνωρίζουμε και απλά κάνουμε εικασίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...