Markerparts Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Μπα δεν καταλαβαίνουν, κάποιο κορόιδο θα βρεθεί! Black Friday is coming ….. 😂
Devil9697 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αμα δουλευεις πιο πολυ γραφειο, παιρνεις ενα μινι στα ιδια spec με μια οθόνη και ενα air για εξω στο black friday με την τιμή του pro! Το mini ειναι απο τα vfm προϊόντα π εχει βγάλει ποτε η apple. Ευρώπη καπου στα 1800-1900 βγαίνει Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από Devil9697
kirileman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου https://nanoreview.net/en/cpu-compare/intel-core-ultra-5-245k-vs-apple-m4-max-16-core 1
Homecinemakias Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Άρα πάω σε Μ5 pro με 1tb κλπ κλπ (του χρόνου). Τώρα είμαι με Μ1pro. Δεν ξέρω εαν συμφωνείτε οι γνώστες. Συμπληρωματικά αναφέρω πως ασχολούμαι με φώτο και βίντεο μοντάζ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Super Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 24 minutes ago, kirileman said: https://nanoreview.net/en/cpu-compare/intel-core-ultra-5-245k-vs-apple-m4-max-16-core Γιατί όχι 285Κ?
kirileman Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 49 minutes ago, Thresh said: Γιατί όχι 285Κ? Είπα να ξεκινήσω από το μικρό μοντέλο, γιατί έχουν πανομοιότυπο σκορ σε Cinebench R23 (Single-Core), 2114.
atheatos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kirileman είπε Είπα να ξεκινήσω από το μικρό μοντέλο, γιατί έχουν πανομοιότυπο σκορ σε Cinebench R23 (Single-Core), 2114. Desktop vs laptop . Not bad... Όχι ότι θα έχει μεγάλη διαφορά αν ο M max μπει σε Desktop ποτέ... αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει αν θα μπει σε laptop o core ultra τι σκορ θα βγάζει, ειδικά σε battery mode... Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από atheatos 1
VaggD Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου On 30/10/2024 at 19:29, somt said: Κλαίνε οι αγγελίες με τα 8αρια απόψε 🥲 Είναι γνωστό εδώ και μήνες ότι θα γινόταν η μετάβαση στα 16. Τα οποία μπορεί εν τελεί να μην είναι αρκετά αν αναλογιστούμε ότι το apple intelligence θα χρειάζεται 6-8gb.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 12 hours ago, VaggD said: Τα οποία μπορεί εν τελεί να μην είναι αρκετά αν αναλογιστούμε ότι το apple intelligence θα χρειάζεται 6-8gb. Sorry για την ασχετοσύνη ή την τεμπελιά να διαβάσω αντίστοιχο άρθρο, αλλά είναι υποχρεωτική η χρήση του, τρέχει "always on" και καβατζώνει resources? Αν όχι τότε κέρδος έτσι κι αλλιώς.
VaggD Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 4 hours ago, Thresh said: Sorry για την ασχετοσύνη ή την τεμπελιά να διαβάσω αντίστοιχο άρθρο, αλλά είναι υποχρεωτική η χρήση του, τρέχει "always on" και καβατζώνει resources? Αν όχι τότε κέρδος έτσι κι αλλιώς. Δεν έχω ιδέα· έχει λιγότερο από μία εβδομάδα που έγινε διαθέσιμο για download. Υποθέτω ότι θα μπορεί να απενεργοποιηθεί. Επίσης, τα LLM λογικά δεν θα είναι τα ίδια σε iPhone και Mac. Από τα λίγα που έχω διαβάσει, θα υπάρχει κάτι σαν LLM των 2GB για τα iPhone με 8GB RAM και σίγουρα μεγαλύτερο για τα Mac. Πόσο μεγαλύτερο όμως, δεν γνωρίζουμε και απλά κάνουμε εικασίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα