Προς το περιεχόμενο

Τι συμβαίνει με το Skroutz;

orestakos21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι ποτέ δεν είχα κάποια αρνητική εμπειρία με το Skroutz αλλά τις τελευταίες μέρες πραγματικά είμαι στο όριο να μην το ξαναχρησιμοποιήσω.

Είχα παραγγείλει ένα λάπτοπ για ένα συγγενή στις 20/10. Σημειώστε την ημερομηνία γιατί θα χρειαστεί. Στις 20 λοιπόν, το συνεργαζόμενο κατάστημα συσκευάσει το δέμα και στις 21 το παρέλαβε η μεταφορική της Skroutz.

Από την εμπειρία μου παίρνει περίπου 3-4 μέρες να έρθει η παραγγελία από Skroutz στη διεύθυνση μου, οπότε υπέθεσα ότι μέχρι τις 25 το μέγιστο θα είχε έρθει.

Έλα όμως που η αναχώρηση του δέματος από το κέντρο διαλογής έχει καθυστερήσει από τις 23. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το support ώστε να δούμε τι μπορεί να γίνει και μου είπαν ότι έχουν δεσμεύσει τη θυρίδα του Skroutz point που θα έρχονταν ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση.

Από τη Δευτέρα που μας πέρασε όμως το support του Skroutz έχει πέσει και πλέον δεν υπάρχει κανένας τρόπος επικοινωνίας με το support. Το δέμα λέει ότι θα έρθει αύριο αλλά δεν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή στο tracking number.

Τι να πω πραγματικά έχω απογοητευτεί και ελπίζω να φτιαχτεί σύντομα. Υποθέτω ότι και άλλοι θα αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οποτε εχει φυγει απο το μαγαζι,το εχει παραλλαβει ο μεταφορεας αλλα δεν το εχει φερει ακομα?χμμμ πολυ κακο ,δες και αυριο και βλεπεις..Μπας και το εχασαν ?

24 λεπτά πριν, SOCRATIS1000 είπε

Οποτε εχει φυγει απο το μαγαζι,το εχει παραλλαβει ο μεταφορεας αλλα δεν το εχει φερει ακομα?χμμμ πολυ κακο ,δες και αυριο και βλεπεις..Μπας και το εχασαν ?

Ναι στο tracking λέει ότι η Skroutz έχει παραλάβει το δέμα απο το κατάστημα. Τώρα είναι στο στάδιο που λέει:

"Καθυστέρηση αναχώρησης από το κέντρο διαλογής της Skroutz Last Mile"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...