IoannisSM Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Opel Corsa 1.2D βενζίνη. Μεταξύ αλλαγής ταχυτήτων (ανέβασμα σχέσης) ανεβάζει στροφές, αλλά όχι πάντα. Τι μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_anes Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Αναλογα ποτε στο κανει, ειτε συμπλεκτης που δεν αποσυμπλεκει πληρως, ειτε πεταλουδα που μενει ανοιχτη εστω και αν αφηνεις γκαζι. Αυτα για αρχη. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από kostas_anes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stam53 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Εγώ θα ξεκινούσα ελέγχοντας αν έχουν αποθηκευτεί κωδικοί βλαβών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoannisSM Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Λαμπάκι δεν υπάρχει ανοιχτό. Το κάνει και όταν πηγαίνει με σταθερή ταχύτητα, όχι απαραίτητα πάνω στην αλλαγή σχέσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, IoannisSM είπε Opel Corsa 1.2D βενζίνη. Μεταξύ αλλαγής ταχυτήτων (ανέβασμα σχέσης) ανεβάζει στροφές, αλλά όχι πάντα. Τι μπορεί να φταίει; Μήπως τραβάει από κάπου αέρα , κάποιο κολάρο να έχει σκιστεί; Έχουν γίνει εργασίες τελευταία ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoannisSM Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, meletis_m είπε Μήπως τραβάει από κάπου αέρα , κάποιο κολάρο να έχει σκιστεί; Έχουν γίνει εργασίες τελευταία ; Κολαρο σκεφτηκα κι εγω, το ελεγξα, ενταξει φαινεται. Τωρα αν δεν δενει καπου καλα, δεν ξερω και θελει ειδικο κλειδι για σφιξιμο ειδα και δεν εχω. Εργασιες, ενα μεγαλο σερβις πριν 1,5 μηνα εγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Όταν το βάζεις μπροστά ανεβάζει στροφές; Κάπου τραβάει αέρα φίλε. Το πιθανότερο είναι απο την πολλαπλή εισαγωγής. Βέβαια μπορεί να είναι κ κάποιο κολάρο στην εισαγωγή γενικότερα. Ένας μηχανικός θα βρει εύκολα την βλάβη. Μπορεί να μην κλείνει καλά η πεταλούδα αν κ πιστεύω ότι θα μπερδεύε. Τέλος ίσως είσαι βρώμικη η egr και δεν κλείνει καλά τα καυσαέρια. Η egr βέβαια το πιθανότερο είναι ότι θα σου πετούσε λαμπάκι. . Ότι κ να είναι δεν είναι κάτι ακριβό. Εύκολη επισκευή κ γρήγορη. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από bill999r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoannisSM Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 7 ώρες πριν, bill999r είπε Όταν το βάζεις μπροστά ανεβάζει στροφές; Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirtouLisS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Στο κάνει όταν πας να αλλάξεις ταχύτητα, την ώρα που πατάς συμπλέκτη και έχει ελαφρύ φορτίο πχ σε κάποια ελαφρά ανηφόρα? Το κάνει και σε μένα. Εγώ το είχα συνηθίσει αλλά το παρατήρησε ο μηχανικός μου και μου το επισήμανε ότι δεν είναι φυσιολογικο. Απλά να σου πω ότι δεν βρήκαμε λύση ακόμα. Αν και μάλλον μου είπε είναι πεταλουδα. Γρανάζι πεταλουδας που έχει τεμπέλικη επαναφορα. Που δεν ανοίγει να καθαριστει. Renault clio εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IoannisSM Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, SpirtouLisS είπε Στο κάνει όταν πας να αλλάξεις ταχύτητα, την ώρα που πατάς συμπλέκτη και έχει ελαφρύ φορτίο πχ σε κάποια ελαφρά ανηφόρα? Το κάνει και σε μένα. Εγώ το είχα συνηθίσει αλλά το παρατήρησε ο μηχανικός μου και μου το επισήμανε ότι δεν είναι φυσιολογικο. Απλά να σου πω ότι δεν βρήκαμε λύση ακόμα. Αν και μάλλον μου είπε είναι πεταλουδα. Γρανάζι πεταλουδας που έχει τεμπέλικη επαναφορα. Που δεν ανοίγει να καθαριστει. Renault clio εγώ. Το κάνει και όταν πηγαίνει με σταθερή ταχύτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα