Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 22/11/2024 at 20:57, shodan said:

Δεν το έχω συναντήσει όπως σου είπα αυτό το πρόβλημα.

Ότι βρήκα μετά από αναζήτηση ή προσωπικές εμπειρίες.

δοκιμασα με rename αλλα τιποτα. εν το μεταξύ εβγαλα τον ssd με τα linux και κουμπωσα ενα δισκο hdd με W7 απο to αλλο pc κατεβασε τους drivers και δουλευει οκ. Ακομα δεν εχω κανει update τα bios. Στην συνεχεια εβαλα και τον SSD με τα linux με σκοπο να μεταφερω καποια αρχεια στον hdd και να κανω format και να του μεταφερω τα W7 απο τον hdd. Αλλα ενο τον εμφανιζει σαν D sto file exlorer δεν φαίνονται τα αρχεια του... ειναι με FAT32 ενο ο αλλος ειναι NTFS. Δεν θελω να τους εχω με dual boot προτιμω να κρατησω τα Windows στον ssd.

τι πρεπει να κανω για να εχω προσβαση στα αρχεια του πριν του κανω format??

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το bios 504 που λες δεν υπάρχει στη λίστα της M3A78-EM αλλά της M4A78-EM.

Με αναζήτηση στο google του REV : 1,03G που έχεις γράψει στην αρχή επίσης βγαίνει η M4A78-EM χωρίς να σημαίνει οτι δεν υπάρχει άλλη μητρική της asus με αυτο το revision.

Σίγουρα κοιτάς για τη σωστή μητρική;

Tο έχει αναφέρει και ο benign στην 1η σελίδα αλλά δε βλέπω να δόθηκε σημασία.

Επεξ/σία από Sarandis
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 hours ago, Sarandis said:

Το bios 504 που λες δεν υπάρχει στη λίστα της M3A78-EM αλλά της M4A78-EM.

Με αναζήτηση στο google του REV : 1,03G που έχεις γράψει στην αρχή επίσης βγαίνει η M4A78-EM χωρίς να σημαίνει οτι δεν υπάρχει άλλη μητρική της asus με αυτο το revision.

Σίγουρα κοιτάς για τη σωστή μητρική;

Tο έχει αναφέρει και ο benign στην 1η σελίδα αλλά δε βλέπω να δόθηκε σημασία.

Ναι το αναφερω ποιο πανω οτι ειναι η 506. η μητρικη ειναι M3A78-EM pcb 1,03G

asus M3A78-EM.jpg

2 hours ago, dsi44 said:

βαλτον ως δευτερο δισκο και παρε τα αρχεια σου.

....,αλλα ενο τον εμφανιζει σαν D sto file exlorer δεν φαίνονται τα αρχεια του... ειναι με FAT32 ενο ο αλλος ειναι NTFS ... αν φαινοντουσαν δεν θα το συζητούσαμε..

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, vaha είπε

Ναι το αναφερω ποιο πανω οτι ειναι η 506. η μητρικη ειναι M3A78-EM pcb 1,03G

asus M3A78-EM.jpg

Σαν αυτοκόλλητο μου μοιάζει εκεί που λέει μοντέλο. Στο google ας πούμε βρίσκω αυτό που είναι τυπωμένο στο pcb. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει αλλά είναι περίεργο να μην έχει η asus το bios που φοράς ήδη στα διαθέσιμα.

image.png.c45868f0fa537312e389c7e06c319d76.png

Αν δε βαριέσαι, πως την αναγνωρίζει στο cpu-z στην καρτέλα mainboard;

image.png.8153a084e20fb62994b992bc3e16d219.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EDIT

Νομίζω το βρήκα

Έψαξα το vM3A3200.

Σαν αποτελέσματα παίρνω κάποια prebuilt της asus.

Ίσως είναι κάποια παραλλαγή της μητρικής που βάζανε σε έτοιμα και δεν είναι συμβατή με το bios της M3A78-EM που θα αγόραζες απο το εμπόριο. Και στα 3 μοντέλα, το τελευταίο bios είναι το 506.

Λες;

Spoiler

image.png.2bf2487abbfa394bd21bbbdf6bf77c3f.png

image.png.a401d0898b9cb3d57ad588f5fc8e2e79.png

image.png.5e6973241dc0c0da5384b3637f5a1542.png

image.png.1e6f024366a1779bb838ee3ed92f1a4d.png

Επεξ/σία από Sarandis
Δημοσ.
1 hour ago, Sarandis said:

Σαν αυτοκόλλητο μου μοιάζει εκεί που λέει μοντέλο. Στο google ας πούμε βρίσκω αυτό που είναι τυπωμένο στο pcb. Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει αλλά είναι περίεργο να μην έχει η asus το bios που φοράς ήδη στα διαθέσιμα.

image.png.c45868f0fa537312e389c7e06c319d76.png

Αν δε βαριέσαι, πως την αναγνωρίζει στο cpu-z στην καρτέλα mainboard;

image.png.8153a084e20fb62994b992bc3e16d219.png

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EDIT

Νομίζω το βρήκα

Έψαξα το vM3A3200.

Σαν αποτελέσματα παίρνω κάποια prebuilt της asus.

Ίσως είναι κάποια παραλλαγή της μητρικής που βάζανε σε έτοιμα και δεν είναι συμβατή με το bios της M3A78-EM που θα αγόραζες απο το εμπόριο. Και στα 3 μοντέλα, το τελευταίο bios είναι το 506.

Λες;

Reveal hidden contents

image.png.2bf2487abbfa394bd21bbbdf6bf77c3f.png

image.png.a401d0898b9cb3d57ad588f5fc8e2e79.png

image.png.5e6973241dc0c0da5384b3637f5a1542.png

image.png.1e6f024366a1779bb838ee3ed92f1a4d.png

Eιμουν ετοιμος να κανω boot και να βαλω το CPU-Z, θα το κανω σε λοιγω. Δηλαδη δεν παιρνει αλλη εκδοση? πως ειναι δυνατον?  εμενα δεν με 'ενοχλει' η 506 αλλα θελω να βαλω τον αλλον επεξεργαστη  τον  Phenon II X4 945 C3 REV  (95W) CPU. Δεν μπορω να τον βαλλω με αυτη την εκδωση..??

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vaha είπε

Eιμουν ετοιμος να κανω boot και να βαλω το CPU-Z, θα το κανω σε λοιγω. Δηλαδη δεν παιρνει αλλη εκδοση? πως ειναι δυνατον?  εμενα δεν με 'ενοχλει' η 506 αλλα θελω να βαλω τον αλλον επεξεργαστη  τον  Phenon II X4 945 C3 REV  (95W) CPU. Δεν μπορω να τον βαλλω με αυτη την εκδωση..??

Κάνω υποθεσεις απο την αναζήτηση και τις εικόνες που παρέθεσα. Tώρα, αν όντως είναι prebuilt και ποιό και τι cpu support list/bios έχει απο τα 3 που βρήκα δεν ξέρω δεν τα άνοιξα ένα ένα. Ούτε το cpu που πας να βάλεις ξέρουμε αν είναι λειτουργικό.

• Like 1
Δημοσ.
20 minutes ago, Sarandis said:

Κάνω υποθεσεις απο την αναζήτηση και τις εικόνες που παρέθεσα. Tώρα, αν όντως είναι prebuilt και ποιό και τι cpu support list/bios έχει απο τα 3 που βρήκα δεν ξέρω δεν τα άνοιξα ένα ένα. Ούτε το cpu που πας να βάλεις ξέρουμε αν είναι λειτουργικό.

ετρεξα το cpu-z  αυτη η μητρικη V-3A3200 και εχει τον Athlon 64X2 6000+  με 8GB Ram

τον phenon 2x4 945 τον εχω και λειτουργει σε αυτη τη μητρικη : M4A78L-M LE  με 4gb ram . Ομως αυτη η μητρικη επαθε ζημια στην καρτα δικτυου απο κεραυνο που επεσε στη γραμμη του οτε ο οποιος εκαψε το μοντεμ και το switch, και μετα εβαλα καρτα με usb αλλα ειχα διαφορα προβληματα στο τοπικο δικτιο οταν έκανα διαφορα downloads. Αυτος ειναι ο λογος που θελω να βαλω τον phenon εδω ειναι τετραπειρινος θα εχει καλητερη αποδοση με τα 8gb ram και αμα κανω αντιγραφη τα W7 στον ssd

• Λύση
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaha είπε

ετρεξα το cpu-z  αυτη η μητρικη V-3A3200 και εχει τον Athlon 64X2 6000+  με 8GB Ram

τον phenon 2x4 945 τον εχω και λειτουργει σε αυτη τη μητρικη : M4A78L-M LE  με 4gb ram . Ομως αυτη η μητρικη επαθε ζημια στην καρτα δικτυου απο κεραυνο που επεσε στη γραμμη του οτε ο οποιος εκαψε το μοντεμ και το switch, και μετα εβαλα καρτα με usb αλλα ειχα διαφορα προβληματα στο τοπικο δικτιο οταν έκανα διαφορα downloads. Αυτος ειναι ο λογος που θελω να βαλω τον phenon εδω ειναι τετραπειρινος θα εχει καλητερη αποδοση με τα 8gb ram και αμα κανω αντιγραφη τα W7 στον ssd

Το πιο κοντινό που βρίσκω είναι αυτό, που αν το διαβάζω σωστά θα έπρεπε να βλέπει τον 945.

Δε μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό 😮‍💨

V3-M3A3200

image.png.faeeb593d96b27d6aff879f9c1aa823c.png

• Like 1
Δημοσ.
20 minutes ago, Sarandis said:

Το πιο κοντινό που βρίσκω είναι αυτό, που αν το διαβάζω σωστά θα έπρεπε να βλέπει τον 945.

V3-M3A3200

Ναι βρικα το manual. V2/V3 M3A3200. εχουν και τα 2 την ιδια μητρικη μαλλον με τελευταια εκδοση την 506 δεν θα πρεπε να ειχε προβλημα ο phenon θα ξανα δοκιμασω και θα επανελθω. Δεν εχω καταλαβει τι ειχε παθει και δεν φορτωνε τιποτα. ευτοιχως επεμενα γιατι ειμουν ετοιμος να την ξεφορτωθω.. Εντομεταξι θα κοιταξω να αντιγραψω τον  HDD στον SSD σ'ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, vaha είπε

εβαλα καρτα με usb αλλα ειχα διαφορα προβληματα στο τοπικο δικτιο οταν έκανα διαφορα downloads.

Μα βάλεις μια pci κάρτα δικτύου να τελειώνεις.

• Like 1
Δημοσ.
11 hours ago, micos000 said:

Μα βάλεις μια pci κάρτα δικτύου να τελειώνεις.

εχω μια παλια αλλα δεν ξερω αν δουλευει. Αλλα το προβλημα δεν ηταν με τη usb καρτα γιατι τι δοκιμασα σε αλλο pc . θα ξαναδοκιμασω πριν μεταφερω την cpu. πρεπει πρωτα να αντιγραψω τα Windows στην ssd

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 24/11/2024 at 17:16, Sarandis said:

V3-M3A3200

Γεια σου ..

Εκανα αντιγραφει του δισκου σε ssd και τελικα παρατηρησα οτι καποια πιν της cpu ειχαν στραβωσει.. εκατσα με υπομονη τα ισιωσα και τοποθετησα με προσοχη να κατσει απο μονη της και το μηχανημα παει σφαιρα..

Νομιζω μου το ειχες πει και για αυτο εκατσα με μεγενθυτικο φακο και τον εψαξα.. Πραγματικα σε ευχαριτω

Μου το ειχες αναφερει νωμιζω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, vaha είπε

Γεια σου ..

Εκανα αντιγραφει του δισκου σε ssd και τελικα παρατηρησα οτι καποια πιν της cpu ειχαν στραβωσει.. εκατσα με υπομονη τα ισιωσα και τοποθετησα με προσοχη να κατσει απο μονη της και το μηχανημα παει σφαιρα..

Νομιζω μου το ειχες πει και για αυτο εκατσα με μεγενθυτικο φακο και τον εψαξα.. Πραγματικα σε ευχαριτω

Μου το ειχες αναφερει νωμιζω

Για στραβά pins δεν είπα σίγουρα, μαζί βρήκαμε οτι δε θες bios update και ρώτησα αν είναι σίγουρα λειτουργικό το cpu. Αφού πέτυχε η εγχείρηση όλα καλά 😁

Επεξ/σία από Sarandis
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...