Προς το περιεχόμενο

δεν παιρνει μπρος μετα απο αλλαγη cpu

vaha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

38 minutes ago, vaha said:

Ναι τα εχω τσεκαρει ολα η καρτα ειναι ενσωματωμένη. το ηχειάκι επεσε ..😁  δεν υπαρχει πρεπει να το κολλησω. δεν πμορω να ακουσω τα μπιπ

οταν το ανοιγω περνουν μπρος οι δισκοι ssd hdd και ακουγεται ο επεξεργαστεις να λειτουργει ιδικα ο παλιος ακουγετσι ποιο εντονα με εναν ηχο που επανεχεται περιοδικα και ζεστενεται ποιο πολυ απο τον phenon

Σύνδεσε οπωσδήποτε ηχείο γιατί μπορεί η μητρική να δίνει σήμα για το τι φταίει. Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό. Βεβαιώσου ότι η έξοδος προς την οθόνη είναι η σωστή. Τσέκαρε το βύσμα της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 minutes ago, hawkpilot said:

Σύνδεσε οπωσδήποτε ηχείο γιατί μπορεί η μητρική να δίνει σήμα για το τι φταίει. Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό. Βεβαιώσου ότι η έξοδος προς την οθόνη είναι η σωστή. Τσέκαρε το βύσμα της.

s'ευχαριστω θα επανερθω γιατι τωρα μου ειναι δισκολο να δοκιμασω αλλο τροφοδοτικο και το κολιτιρη για να κολισω το ηχειακι...

Κανονικα πρεπει να μπουταρει με το στικακι στα bios και αφου κανω την ενιμερωση εκει να φορτωσω εναν δισκο με windows ετσι δεν ειναι..?

Θa μπορω να χρεισιμοποιησω εναν αλλο δισκο με w7? η θα πρεπει να κανω κατι αλλο πριν?

Στις 30/10/2024 στις 2:08 ΜΜ, vaha είπε

Ναι μολις τωρα εκανα την δοκιμη με τον προηγουμενο pcu αλλα δεν μπαινει καν στα bios

Μάλλον εννοείς με την προηγούμενη CPU. Δηλαδή δεν ανοίγει ούτε με τον παλιό επεξεργαστή; Αυτό δεν είναι καλό, εκτός αν ο επεξεργαστής τα έχει παίξει.

Στις 30/10/2024 στις 3:16 ΜΜ, benign είπε

Αυτο λεω,δεν υπαρχει αυτο το αρχειο σε αυτη την ιστοσελιδα.

spacer.png

14 hours ago, virus33 said:

ρε φιλε για να καταλαβω εχεις ρευματα κανονικα γυρνανε  οι ανεμιστηρες και του επεξεργαστη αλλα δεν εχεις εικονα?

ΝΑΙ

11 hours ago, micos000 said:

Μάλλον εννοείς με την προηγούμενη CPU. Δηλαδή δεν ανοίγει ούτε με τον παλιό επεξεργαστή; Αυτό δεν είναι καλό, εκτός αν ο επεξεργαστής τα έχει παίξει.

spacer.png

ΝΑΙ αυτο το αρχειο  κατεβασα και εβαλα στο στικακι αλλα δεν φορτωνει ουτε τα bios με κανενα απο τα 2 cpu

Κάτι έκανες λάθος στην τοποθέτηση δεν γίνεται να μην δουλεύει ούτε με το παλιό.. εκτός και αν κούνησες τις RAM. Βγάλε τις ram και δοκίμασε χωρίς για αρχή.

41 minutes ago, Klausx said:

Κάτι έκανες λάθος στην τοποθέτηση δεν γίνεται να μην δουλεύει ούτε με το παλιό.. εκτός και αν κούνησες τις RAM. Βγάλε τις ram και δοκίμασε χωρίς για αρχή.

τι μπορει να ειναι λαθος δεν γνωριζω,  κατεβασα το αρχειο 3 φορες το ξεζιπαρα και το εβαλα σε στικακι μονο του (δοκιμασα με 2 στικακια)..  εχω μετακινησει και τις ram. Το ηχειακι (buzzer) ξεκολλησε οποτε δεν εχω ηχο οταν το ανοιγω. Εχω αλλο ηχειακι αλλα δεν το εχω εδω για να δοκιμασω. αλλα αφου δεν εμφανιζονται ουτε τα bios τι δεν παει καλα??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χωρις cpu +  ram δεν μπαινει bios...αρα μηπως στραβωσαν τα πινακια cpu ή βασης ή κ των 2?

clear cmos κανε με jumper

πως εκανες bios update αφου δεν μπηκες bios...χλωμο να χει κουμπι για Bios update.. αν δεν ειχες σωστη εκδοση δεν θα περναγε bios update αρα αν εβαζες την παλια cpu θα ανοιγε

Επεξ/σία από kage

6 hours ago, kage said:

χωρις cpu +  ram δεν μπαινει bios...αρα μηπως στραβωσαν τα πινακια cpu ή βασης ή κ των 2?

clear cmos κανε με jumper

πως εκανες bios update αφου δεν μπηκες bios...χλωμο να χει κουμπι για Bios update.. αν δεν ειχες σωστη εκδοση δεν θα περναγε bios update αρα αν εβαζες την παλια cpu θα ανοιγε

αυτο ειναι το ζητημα οτι δεν κανει τιποτα..

Κουμπι δεν εχει

δεν ανοιγει ουτε με την παλια cpu

5 hours ago, giavra said:

μετα απο ολα αυτα, μαλλον θέλει αλλαγη η μίζα (μητρικη)

δεν αποκλείεται αλλά τι προεκυψε ξαφνικα?

2 ώρες πριν, vaha είπε

αυτο ειναι το ζητημα οτι δεν κανει τιποτα..

Κουμπι δεν εχει

δεν ανοιγει ουτε με την παλια cpu

δεν αποκλείεται αλλά τι προεκυψε ξαφνικα?

σιγουρα κατι εκανε στα πινς της μητρικης κατα την αλλαγη του επεξεργαστη

1 minute ago, dsi44 said:

bios corruption απο κακη χρηση.

η οθονη ανοιγει ? βλεπεις κατι?

BIOS corruption που προέκυψε κατά την αλλαγή cpu? Πολύ μεγάλη σύμπτωση για να είναι σύμπτωση. Κι εγώ κάποιο στραβωμένο πινάκι υποψιάζομαι.

3 minutes ago, Mene said:

BIOS corruption που προέκυψε κατά την αλλαγή cpu? Πολύ μεγάλη σύμπτωση για να είναι σύμπτωση. Κι εγώ κάποιο στραβωμένο πινάκι υποψιάζομαι.

γιατι συμπεραινω οτι ο φιλος δεν εχει ιδεα πως να κανει bios update.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...