alefther Δημοσ. 10 Νοεμβρίου Δημοσ. 10 Νοεμβρίου plug and play δεν ειναι αφου κρατας στο χερι σου τη κλεμα με τα κομμενα καλωδια συνδεσης σε μια φωτο
digitalarchive Δημοσ. Πέμπτη στις 09:06 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 09:06 μμ (επεξεργασμένο) θα ερθει αυριο ρε παιδια καποιος να τη συνδεσει αλλα πουθενα πισω δεν γραφει που μπαινει τι.... που επρεπε δλδ να το αναγραφει; ανοιξα να δω και το καπάκι μπας και γραφει εκει συνδεσμολογια αλλα δεν βρηκα κατι. τωρα το ψαχνω μην ερθει αυριο κανενας και μου πει δεν εχω ιδεα να τη συνδεσω μηπως τον κατευθηνω... Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:17 μμ από digitalarchive
kostassam Δημοσ. Παρασκευή στις 08:22 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:22 πμ Οι εντοιχιζομενοι φούρνοι άνω πάγκου πως διαχειρίζονται υδρατμούς - μυρωδιές αφού δεν υπάρχει απορροφητήρας από πάνω;
nickol-us Δημοσ. Παρασκευή στις 09:45 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:45 πμ 1 ώρα πριν, kostassam είπε Οι εντοιχιζομενοι φούρνοι άνω πάγκου πως διαχειρίζονται υδρατμούς - μυρωδιές αφού δεν υπάρχει απορροφητήρας από πάνω; Έχει βεντιλατερ που βγάζει στην πίσω πλευρά. 12 ώρες πριν, digitalarchive είπε θα ερθει αυριο ρε παιδια καποιος να τη συνδεσει αλλα πουθενα πισω δεν γραφει που μπαινει τι.... που επρεπε δλδ να το αναγραφει; ανοιξα να δω και το καπάκι μπας και γραφει εκει συνδεσμολογια αλλα δεν βρηκα κατι. τωρα το ψαχνω μην ερθει αυριο κανενας και μου πει δεν εχω ιδεα να τη συνδεσω μηπως τον κατευθηνω... Αν έρθει και δεν ξέρει, είναι άσχετος, στείλτον σπίτι του και φέρε τον επόμενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα