Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μπηκα σε ενα καινουργειο σπίτι και δυστηχώς δεν εχει φούρνο αλλα εχει πάνω τις εστίες.

• Ερωτήσεις μπορω να συνδεσω αλλη εταιρία;
  • Μου ειπαν χωρίς φούρνο δεν θα δουλευουν και τα μάτια;
  • Τι πρέπει να μετρήσω; να προσέξω στο sizing του φουρνο;
  • Πρεπει να δω κατι στη διασυνδεση; (να ανεβασω φωτογραφίες;)
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

Καλησπέρα μπηκα σε ενα καινουργειο σπίτι και δυστηχώς δεν εχει φούρνο αλλα εχει πάνω τις εστίες.

• Ερωτήσεις μπορω να συνδεσω αλλη εταιρία; Λογικά μπορείς, το έχω κάνει εγώ και πολλοί άλλοι.
  • Μου ειπαν χωρίς φούρνο δεν θα δουλευουν και τα μάτια; Ποιός σου το είπε;
  • Τι πρέπει να μετρήσω; να προσέξω στο sizing του φουρνο; Όλα είναι φιξ στις διαστάσεις κατά >90%.
  • Πρεπει να δω κατι στη διασυνδεση; (να ανεβασω φωτογραφίες;) Θα ήταν το βέλτιστο, καλώδια και χώρος

Δημοσ.

Αν οι εστίες είναι αυτόνομες , δεν υπάρχει κανένα θέμα , βάζεις ότι φούρνο άνω πάγκου θες.

Αν δεν έχουν χειριστήρια τότε πρέπει να συνδυαστούν αναγκαστικά με φούρνο κατω πάγκου , της ίδιας εταιρείας για να είναι δυνατός ο έλεγχος των ματιών. 

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

57.9 βαθος 60 υψος.

ο ιδιοκτητης αλλα και ενας υδραυλικος και μου εκανε μεγαλη εντυπωση η αληθεια ειναι.

Αν γινεται να συνδεθει θα ηταν μεγαλη χαρά γιατι δεν υπαρχουν χρηματα για εξοδα

φωτογραφιες.

Screenshot2024-10-30at1_12_36PM.jpg.2c637116d1c817bcc5a24e6369f356ee.jpgScreenshot2024-10-30at1_12_40PM.jpg.b6af4ffb85a8a1a23ec02a2382f8c3dd.jpgScreenshot2024-10-30at1_12_43PM.jpg.415de72c8ce038c31d8562f841ba53e5.jpgScreenshot2024-10-30at1_12_47PM.jpg.acbb6572615c8ba60a59ceec23870fcd.jpg

Δημοσ.

Βάσει των φωτογραφιών θα χρειαστείς φούρνο ίδιας εταιρείας για να δουλέψουν οι εστίες. Η μαύρη κλέμα θα πάει στο φούρνο και η άσπρη είναι η τροφοδοσία.

Μπορείς να δεις το ενδεχόμενο να πάρεις δικό σου φούρνο και εστίες ανεξάρτητες, το οποίο ίσως βγαίνει και πιο φθηνά από τον σκέτο φούρνο της εταιρείας των εστιών.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Βάσει των φωτογραφιών θα χρειαστείς φούρνο ίδιας εταιρείας για να δουλέψουν οι εστίες. Η μαύρη κλέμα θα πάει στο φούρνο και η άσπρη είναι η τροφοδοσία.

Μπορείς να δεις το ενδεχόμενο να πάρεις δικό σου φούρνο και εστίες ανεξάρτητες, το οποίο ίσως βγαίνει και πιο φθηνά από τον σκέτο φούρνο της εταιρείας των εστιών.

πω μου κανες τη καρδια περιβολι...πω

εταιριας Kuppersbusch ψάχνε γύρευε καποιος με τρολαρει μαλλον.

Επεξ/σία από digitalarchive
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι πράγματι οι εστίες είναι άχρηστες αν δεν βρεθεί φούρνος της ίδιας εταιρείας για να συνδεθούν. Αυτό που επίσης δεν ξέρεις , είναι αν υπάρχει πρόβλημα στις εστίες ... αφού δεν είναι αυτόνομες και θα πρέπει να συνδεθούν με φούρνο για να δεις αν λειτουργούν. Αν μπορείς πήγαινε σε κάνα φθηνο σετάκι ή φουρνάκι....

Επεξ/σία από jobous
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Εκεί που σου δείχνω πρέπει να έρθει μαραγκός να σου ανοίξει τρύπα

Screenshot2024-10-30at1_12_47PM.jpg.897123b37f297193c8671e08fb764efd.jpg

εχει κενο απο πισω.

γιατι θελει τρυπα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, digitalarchive είπε

εχει κενο απο πισω.

γιατι θελει τρυπα;

Ναι δεν το πρόσεξα, μάλλον οκ είναι. 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

τελικα μου εφερε ο μαν το φουρνο του.

η φυσα η πανω φενεται τεροιαζει κουμπωτα.

το ρευμα πως μπαινει; (δεν θα το κανω εγω)

συνδεεται διπλα απο μαρκουτσι με τα 6 pin?

μηπως ειναι τπτ plug n play και περιμενω τοσες μερες;χαχαχαχα

Screenshot 2024-11-10 at 5.46.34 PM.jpg

Screenshot 2024-11-10 at 5.46.39 PM.jpg

Δημοσ.

Δεν είναι Plug n play, αν ήταν θα το καταλάβαινες.

Πρέπει να βρεις το κουτί σύνδεσης επάνω στη συσκευή (λογικά πάνω στο φούρνο), να ανοίξεις και να συνδέσεις την παροχή(αγωγοί σε κλέμα) σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Δεν είναι Plug n play, αν ήταν θα το καταλάβαινες.

Πρέπει να βρεις το κουτί σύνδεσης επάνω στη συσκευή (λογικά πάνω στο φούρνο), να ανοίξεις και να συνδέσεις την παροχή(αγωγοί σε κλέμα) σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

https://www.manualslib.com/manual/589784/K-Ppersbusch-Eeh-6200-1.html?page=5#manual

εδω ειναι το manual που τα λεει αυτα; μονο για πως βαζεις τις εστιες νομιζω λεει

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, digitalarchive είπε

https://www.manualslib.com/manual/589784/K-Ppersbusch-Eeh-6200-1.html?page=5#manual

εδω ειναι το manual που τα λεει αυτα; μονο για πως βαζεις τις εστιες νομιζω λεει

Σελίδα 15

Αναφορά σε κείμενο
Built-in cooker
Permanent connection by means of a cooker socket.
Hob
Connected via the cooker connection strip.
Circuit diagram
for the various mains ratings is illustrated on the
back wall of the appliance

Σου λέει οτι ο τρόπος σύνδεσης της κουζίνας αναγράφεται επάνω στη συσκευή, προφανώς κάποιος σχετικός, καταλαβαίνει με το που το δει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...