Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα μία αγορά μέσω vendora από Κρήτη. Το δέμα εστάλη 22/10 και από τις 23/10 εμφανίζεται για μία εβδομάδα στο Ηράκλειο. Προφανώς υπήρχε μία αργία αλλά θα έπρεπε να φτάσει πολύ πριν την αργία. Αν το ήξερα θα έκανα καλύτερη και φθηνότερη αγορά από Κίνα. Πότε άρχισε να καθυστερεί τόσο η boxnow;

Προσπαθούσα εδώ και μέρες να τους πάρω τηλέφωνο και το μόνο που ακούς αν ζητήσεις εντοπισμό δέματος είναι ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα για να κατεβάσεις το app. Τους έχω στείλει και mail στο οποίο δεν απάντησαν ποτέ. Απαράδεκτη εξυπηρέτηση.

image.png.3b9ac8267e2fafa196fbb00ca079a237.png

Δημοσ.

Το ίδιο έπαθα και εγώ από πρόσφατη αγορά επίσης από Vendora, για εντός Αττικής συναλλαγή με αποστολή πήρε 4 εργάσιμες. Επειδή το χρησιμοποιώ συχνά-πυκνά, είναι η πρώτη φορά με τέτοια καθυστέρηση που σημαίνει ότι πια έχουν χάσει την μπάλα. 

Επίσης, κοιτώντας τους όρους αποζημίωσης, ισχύουν στην ουσία μόνο εάν δεν έχεις ειδική τιμή πχ Vendora ή όχι εκπτωτικούς κωδικούς, πράγμα σπάνιο.

Υπομονή θα πω εγώ. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κι εμένα το ίδιο. Το δέμα ήταν να παραδοθεί Αθήνα 05/11/2024 και για κάποιο λόγο αποφάσισαν πως πρέπει να κάνει μια βόλτα στη Θεσσαλονίκη. Τελικά παραδόθηκε στις 9/11/2024.
image.png.e8c0005abd954b550b019af79b2b5a52.png

Δημοσ.

Εγώ όσες φορές έχω παραγγείλει και μου έχουν στείλει με boxnow, δεν είχα κανένα πρόβλημα με καθυστέρηση. Είχα κάνει και πρόσφατα μια παραγγελία, πριν καμιά 10αριά μέρες. Στην περίπτωσή μου αποστολέας και παραλήπτης ήταν στην ηπειρωτική Ελλάδα, με αποστολές από και προς νησιά δεν ξέρω τι παίζει.

Δημοσ.

Εγώ όσες φορές έχω παραγγείλει σε 2 εργάσιμες έρχεται (μένω σε νησί). Αρκετές φορές αργούν να το παραλάβουν μεν (ενώ το e-shop πχ το έχει ήδη ετοιμάσει/ στέλνει κωδικό εντοπισμού), αλλά από την παραλαβή στην παράδοση παίρνει 2 εργάσιμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...