PETROS13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Ειναι επικαροποιημενος αυτος ο πινακας?? ετσι οπως τα λενε μονο η Παγκρητια δινει πιο πολυ απο την Εθνικη. Δεν το έχω διασταυρωσει. Αλλά για να λέει ενημέρωση πχ 1.11 πρέπει να είναι. Επίσης έχει link σε κάθε γραμμή πχ για Παγκρητια για 6μηνο φαίνεται το 1,9% για 5.000-50.000 https://www.pancretabank.gr/i-trapeza/enimerosi-pelaton/epitokia-katatheseon/#click 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, PETROS13 είπε Δεν το έχω διασταυρωσει. Αλλά για να λέει ενημέρωση πχ 1.11 πρέπει να είναι. Επίσης έχει link σε κάθε γραμμή πχ για Παγκρητια για 6μηνο φαίνεται το 1,9% για 5.000-50.000 https://www.pancretabank.gr/i-trapeza/enimerosi-pelaton/epitokia-katatheseon/#click Δε προσεξα καλα το πινακα, το λινκ οπωςτο εβαλες ειναι για εως 8μηνο και 9000€, μπορεις ομως να του βαλεις αλλη χρονικη περιοδο και αλλα ποσα 🙂
PETROS13 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Στις 2/11/2024 στις 11:06 ΠΜ, fitsoulas2024 είπε Δε προσεξα καλα το πινακα, το λινκ οπωςτο εβαλες ειναι για εως 8μηνο και 9000€, μπορεις ομως να του βαλεις αλλη χρονικη περιοδο και αλλα ποσα 🙂 Σωστά, ανάλογα πόσα θες και τι χρονική περίοδο και σου προτείνει αντίστοιχα ότι βρίσκει η μηχανή αναζήτησης
wolfskinn Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2024 Θα μπορούσες να δεις και τον d-account της freedom 24...
thermaikos4 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Στις 1/11/2024 στις 8:13 ΠΜ, snot είπε Σε revolut, trading212, trade republic αλλά και xeon.de δεν δεσμεύεις τίποτα. Το να έχεις χρήματα σε ελληνική τράπεζα σήμερα δεν σου προσφέρει τίποτα. xeon? δεν μου βγαζει τιποτα. ειδικα με το 1,5% επιστροφη της καρτας της 212, σκεφτομαι να μειωσω την χρηση της yes
Speculoos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Μιας και το τελευταίο διάστημα βλέπω αρκετά θέματα να ανοίγουν για διάφορες ιδέες παθητικής επένδυσης aka γιατί να έχω στην άκρη λεφτά να μου τα τρώει ο πληθωρισμός, ο,τι και αν αποφασίσετε να επιλέξετε μην ξεχάσετε τον βασικό κανόνα. Πάντα να έχετε στην άκρη κάποια λεφτά για έκτακτη ανάγκη και όταν επενδύετε ένα ποσό να το κάνετε με το σκεπτικό ότι μπορεί και να το χάσετε. Αν τικάρετε αυτές τις δύο προϋποθέσεις, προχωρήστε.
snot Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 53 minutes ago, thermaikos4 said: xeon? δεν μου βγαζει τιποτα. ειδικα με το 1,5% επιστροφη της καρτας της 212, σκεφτομαι να μειωσω την χρηση της yes https://finance.yahoo.com/quote/XEON.DE/
Raylan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Στις 30/10/2024 στις 12:21 ΜΜ, ison είπε Καλησπέρα παιδια Εχω χτισει εδω και περιπου 1 1/2 χρονο ενα μικρο κομποδεμα με στοχο την αγορα αμαξιου. Το ποσο οριακα φτανει το 5 ψηφιο. Επειδη η αγορα θα γινει πιθανά του χρόνου τετοια εποχη και επειδη αυτη την στιγμη τα λεφτα "καθονται" σε μια συστεμικη ελεγα να τα περάσω σε revolut. Δηλωνω εξαρχης οτι ειμαι noob σε οτι αφορα επενδυσεις / καταθετικα προγραμματα κλπ περαν των βασικών εννοιων. ΔΕΝ περιμένω να βγαλω 5000 τοκο αλλα απο την αλλη εστω και 50 ευρω να προστεθούν στο κεφαλαιο θα εινα καλυτερο απο το μηδεν που παιρνω τωρα. Νομιζω στην revolut ειναι 3-4% σε ευρω το οποιο αποδιδετε καθημερινα? (σωστα?) Δλδ αν τα αφησω για ενα χρονο θα βγει ενα μικρο μεν σεβαστο δε ποσο. Εχετε κατι αλλο να προτεινετε που να εχει μηδεν ρισκο. Δεν ψαχνω για επενδυση θελω κατι leave and forget. Πχ σκεφτομουν και etf αλλα δεν ξερω αν ταιριαζει στην περιπτωση μου + ειμαι και ασχετος στο πως να το διαχειριστω. Ευχαριστώ για το πολυτιμο χρόνο και γνωση σας. Δεν είναι κακή ιδέα, νομίζω ότι έχει πέσει περίπου στο 2,7% τώρα και έχεις άμεση πρόσβαση χωρίς δεσμεύσεις.
leonidas_fs Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Trade republic Παιδιά!! Ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή και έχει κανονικά δουλειά τραπεζική άδεια από Γερμανία. Αν θυμάμαι καλά είναι στο 3,59%
Raylan Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε Trade republic Παιδιά!! Ότι καλύτερο υπάρχει αυτή την στιγμή και έχει κανονικά δουλειά τραπεζική άδεια από Γερμανία. Αν θυμάμαι καλά είναι στο 3,59% Είχα πάει να ανοίξω λογαριασμό σε γερμανική τράπεζα πολύ γνωστή αλλά δεν έπαιρνε την ελληνική ταυτότητα το σύστημα. Σε επικοινωνία με εκπρόσωπο μέσω κάμερα μου είπε ότι μπορεί να κάνει ταυτοποίηση και άνοιγμα λογαριασμού με την ταυτότητα που έχω αλλά η κουβέντα πρέπει να γίνει με την γερμανική διάλεκτο και όχι στα αγγλικά ότι έτσι είναι ο κανονισμός και αν δεν γνωρίζω γερμανικά να πάω να βγάλω την νέα ελληνική ταυτότητα και να ξανά κάνω την διαδικασία με τον άλλον τρόπο και ότι έχουν πολλούς Έλληνες για πελάτες και θα ότι χαίρονται πολύ αλλά για λόγους ασφαλείας αυτή είναι η διαδικασία. Άσχετο Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2024 από Raylan
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα