Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψάχνω αυτό το φωτιστικό που βάζουν πολλές καφετέριες, είναι σαν μια μακρυά μπάρα , ίσια . Μεταλλική από εξω, και συνήθως κρεμαστή. Δεν παίρνει Λαμπα, είναι σαν ένα led ενιαίο.

Επεξ/σία από Give-me-a-hit
Δημοσ.

Δεν ξέρω σίγουρα αλλά το φαντάζομαι πολύ απίθανο/extreme να υπάρχει σε τέτοιο μήκος (3m) για πολλούς κατασκευαστικούς και πρακτικούς λόγους. Από τον πιο προφανή (μεταφορά, αποθήκευση) μέχρι πιο σύνθετους οικονομικοκατασκευαστικούς.

Προφανώς εκεί που χρειάζονται μεγάλο μήκος κάλυψης με τέτοια φωτιστικά απλά θα βάζουν κολλητά το ένα με το άλλο, πολλά μικρότερα. Ειδικά όταν είναι αναμμένα δεν θα το πάρει χαμπάρι κανείς. Εκτός αν επικεντρωθεί στα σημεία ανάρτησης που δεν θα έχουν ακριβώς την ίδια απόσταση αυτά που είναι σε διπλανά φωτιστικά σε σχέση με αυτά που αφορούν το ίδιο φωτιστικό.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, haris_216 είπε

Δεν ξέρω σίγουρα αλλά το φαντάζομαι πολύ απίθανο/extreme να υπάρχει σε τέτοιο μήκος (3m) για πολλούς κατασκευαστικούς και πρακτικούς λόγους. Από τον πιο προφανή (μεταφορά, αποθήκευση) μέχρι πιο σύνθετους οικονομικοκατασκευαστικούς.

Προφανώς εκεί που χρειάζονται μεγάλο μήκος κάλυψης με τέτοια φωτιστικά απλά θα βάζουν κολλητά το ένα με το άλλο, πολλά μικρότερα. Ειδικά όταν είναι αναμμένα δεν θα το πάρει χαμπάρι κανείς. Εκτός αν επικεντρωθεί στα σημεία ανάρτησης που δεν θα έχουν ακριβώς την ίδια απόσταση αυτά που είναι σε διπλανά φωτιστικά σε σχέση με αυτά που αφορούν το ίδιο φωτιστικό.

Το έχω πετύχει το ίδιο σχέδιο πραγματικά πολύ μακρύ, σε καφετέριες 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Give-me-a-hit είπε

Το έχω πετύχει το ίδιο σχέδιο πραγματικά πολύ μακρύ, σε καφετέριες 

Ρώτα στην καφετέρια.

• Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alefther είπε

Αν και απέτυχα στην εκτίμησή μου, ότι για οικονομικούς λόγους μάλλον δεν υπάρχει, τελικά για οικονομικούς λόγους είναι ΣΑ να μην υπάρχει 😂

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, haris_216 είπε

Αν και απέτυχα στην εκτίμησή μου, ότι για οικονομικούς λόγους μάλλον δεν υπάρχει, τελικά για οικονομικούς λόγους είναι ΣΑ να μην υπάρχει 😂

αυτο πουυ εβαλα ειναι  φτηνο παραγωγης,  "κανονικα" ειναι custom made εδω ->  https://www.bright.gr/EL/industrial/102228/NOTUS-25-LINEAR-LED-SP/

Επεξ/σία από alefther

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...