Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για πλυσιμο αυτοκινητου με Ψεκαστικό Προπίεσης

jon_83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σκέφτομαι να αγοράσω κάτι σαν το παρακάτω, και να βάλω μέσα αφρό καθαρισμού για αμάξια και να το λειτουργώ σαν αφροποιητή.
Αυτοί οι ψεκαστήρες χρησιμοποιούνται για ράντισμα, όπότε αναρωτιέμαι αν κάποιος το έχει δοκιμάσει και αν θα κάνει για τέτοια δουλειά.

Σκεφτόμουν να πάρω της Xiaomi το Mijia Cordless Car Wash 2, αλλά 70€ τα θεωρώ πολλά.

image.png.e8b147c0df18fc05d0f654081105948d.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

11 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ναι φίλε μου το είδα αυτό και είπα επειδή είναι μικρό για αμάξι, μήπως με το μεγάλο δεν χρειάζεται να κάνω αυτήν την πατέντα (ή αν όντως γίνεται στον μεγάλο.)

5 ώρες πριν, jon_83 είπε

Ναι φίλε μου το είδα αυτό και είπα επειδή είναι μικρό για αμάξι, μήπως με το μεγάλο δεν χρειάζεται να κάνω αυτήν την πατέντα (ή αν όντως γίνεται στον μεγάλο.)

Αυτό που έβαλες δεν κάνει αφρό ,θέλει μετατροπή.Με την ίδια πατέντα θα το κάνεις.Αλλά δεν θεωρώ ότι χρειάζεσαι μεγάλη ποσότητα για να πάρεις 5λιτρο,δεν το έχω δοκιμάσει όμως για να είμαι σίγουρος.

• Thanks 1

Αν το θες μόνο για αφρό τότε ίσως το βίντεο που ανέβηκε να είναι καλύτερο, μια χαρά θα την κάνεις την δουλειά σου ειδάλλως πας σε έτοιμη και δοκιμασμένη λύση στα Marolex axel 2000 / iK Foam Pro 2 (δεν έχουν βαλβίδα για τρόμπα αέρα) ή iK Foam Pro 2 Plus (έχει βαλβίδα για τρόμπα αέρα).

(υπάρχει και το Foam Pro 12 αλλά είναι αρκετά ακριβότερο)

Εδώ το iK Foam Pro 2 Plus μαζί με φορητή τρόμπα.

Αυτό που έβαλες πάντως θα το δοκίμαζα κατευθείαν όπως είναι (χωρίς μετατροπή για αφρό) με κάποιο Rinseless wash (ONR, P&S Absolute, Koch Chemie RRW).

• Thanks 1

3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Αν το θες μόνο για αφρό τότε ίσως το βίντεο που ανέβηκε να είναι καλύτερο, μια χαρά θα την κάνεις την δουλειά σου ειδάλλως πας σε έτοιμη και δοκιμασμένη λύση στα Marolex axel 2000 / iK Foam Pro 2 (δεν έχουν βαλβίδα για τρόμπα αέρα) ή iK Foam Pro 2 Plus (έχει βαλβίδα για τρόμπα αέρα).

(υπάρχει και το Foam Pro 12 αλλά είναι αρκετά ακριβότερο)

Εδώ το iK Foam Pro 2 Plus μαζί με φορητή τρόμπα.

Αυτό που έβαλες πάντως θα το δοκίμαζα κατευθείαν όπως είναι (χωρίς μετατροπή για αφρό) με κάποιο Rinseless wash (ONR, P&S Absolute, Koch Chemie RRW).

Ευχαριστώ αδερφέ. Είχα δει αρκετά βίντεο αλλά αυτό που συνδέεις και τρόμπα της Xiaomi - που τυχαίνει να έχω, δεν μου πέρασε καν από το μυαλό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...