Innersense Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 15 minutes ago, HatTrick said: πρεπει να αποτελει παγια τακτική να μηνβαζουμε καρτες σε "δωρεαν" εγγραφες κτλ.Το mail μας ok το εχει και η κουτση μαρια,αλλα κάρτα δεν βαζω σχεδον ποτέ. Δυστυχώς αποτελεί πάγιο τρόπο για να σου παραχωρήσουν κάποια "δωρεάν συνδρομή". Είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείς και να το κάνεις. Το έχω κάνει άπειρες φορές με AppleTv ή Ant1 Plus, καλό είναι να έχεις μια ειδική Prepaid με 1€ μέσα γι' αυτές τις δουλειές... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου On 31/10/2024 at 08:05, HatTrick said: πρεπει να αποτελει παγια τακτική να μηνβαζουμε καρτες σε "δωρεαν" εγγραφες κτλ.Το mail μας ok το εχει και η κουτση μαρια,αλλα κάρτα δεν βαζω σχεδον ποτέ. Σιγά, βάλε μια one-time της revolut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HatTrick Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 7 λεπτά πριν, JimGer είπε Σιγά, βάλε μια one-time της revolut λογω ηλικιας (ειμαι 33) δεν μπορω να κανω τετοια κολπα που κανουν οι νεολαιοι στη σημερινη εποχη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 8 minutes ago, HatTrick said: λογω ηλικιας (ειμαι 33) δεν μπορω να κανω τετοια κολπα που κανουν οι νεολαιοι στη σημερινη εποχη Σου ρίχνω 4ετία και άνετα το κάνεις... Ήσουν μικρός όταν η revo έγινε Hot στην Ελλάδα (2015 με capital control) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 1 ώρα πριν, HatTrick είπε λογω ηλικιας (ειμαι 33) δεν μπορω να κανω τετοια κολπα που κανουν οι νεολαιοι στη σημερινη εποχη Sorry αλλά είναι φουλ cringe να διαβάζεις κάτι τέτοιο από έναν 33χρονο νέο .😅 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, HatTrick είπε λογω ηλικιας (ειμαι 33) δεν μπορω να κανω τετοια κολπα που κανουν οι νεολαιοι στη σημερινη εποχη Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από runner69 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλα αμα νιωθεις ετσι οκ Αρκει να μην εβαλες και τα στοιχεια της καρτας γιατι και κερατας και εξαπατημενος δε λεει Eγω το παλεψα μεχρι τα μενου δεν εβγαζε pro με τιποτα και το παρατησα με ενα burner email . Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα