Προς το περιεχόμενο

Perplexity Pro AI 1 έτος free [ΕΛΗΞΕ]

Just_travel_everywhere

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά σε οσους δεν δουλεύει ,πηγαίνετε στον λογαριασμό σας και πατήστε να αγοράσετε το pro.Στην σελίδα τις stripe βαλτε το κωδικό που έδωσε ο φιλος TS "FREEPROUNIVERSE "και θα δείτε οτι θα σας βγάλει "100% έκπτωση για 12 μήνες" και μηδενικο ποσο.Εβαλα revolut καρτα και οντως ολα οκ δεν με χρεωσε τιποτα και μπηκε κανονικα η pro συνδρομη .

Επεξ/σία από special
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

1 λεπτό πριν, special είπε

Παιδιά σε οσους δεν δουλεύει ,πηγαίνετε στον λογαριασμό σας και πατήστε να αγοράσετε το pro.Στην σελίδα τις stripe βαλτε το κωδικό που έδωσε ο φιλος TS και θα δειτε οτι θα σας βγάλει "100% εκπτωση για 12 μηνες" και μηδενικο ποσο.Εβαλα revolut καρτα και οντως ολα οκ δεν με χρεωσε τιποτα και μπηκε κανονικα η pro συνδρομη .

Εγώ το έκανα με νέο λογαριασμό . Γιατί λειτούργησε όπως περιέγραψα ! 

Παιδιά το κουπόνι παίζει, αλλά πρέπει να "αγοράσεις" συνδρομή. Δεν το παίρνει έτσι χωρίς πιστωτική και χωρίς παραγγελία. Το αν κάποιος θέλει να βάλει πιστωτική και να θυμηθεί σε έναν χρόνο να ακυρώσει την συνδρομή είναι άλλο θέμα :-) Προβλέπω τέλη Οκτώβρη του 2025 να επανέρχεται αυτό το θέμα με ερωτήσεις μου έληξε η δωρεάν συνδρομή τι κάνω τώρα 😉 

1 λεπτό πριν, FatMan είπε

Παιδιά το κουπόνι παίζει, αλλά πρέπει να "αγοράσεις" συνδρομή. Δεν το παίρνει έτσι χωρίς πιστωτική και χωρίς παραγγελία. Το αν κάποιος θέλει να βάλει πιστωτική και να θυμηθεί σε έναν χρόνο να ακυρώσει την συνδρομή είναι άλλο θέμα :-) Προβλέπω τέλη Οκτώβρη του 2025 να επανέρχεται αυτό το θέμα με ερωτήσεις μου έληξε η δωρεάν συνδρομή τι κάνω τώρα 😉 

Φίλε εγώ δεν έβαλα καμιά πιστωτική δεν έκανα τίποτα απολύτως απλά έβαλα τον κωδικό και λειτούργησε

Μόλις τώρα, Just_travel_everywhere είπε

Φίλε εγώ δεν έβαλα καμιά πιστωτική δεν έκανα τίποτα απολύτως απλά έβαλα τον κωδικό και λειτούργησε

Οκ, προφανώς δεν παίζει (και) σε εμένα, και δεν βρίσκω άλλον τρόπο εκτός από νέα παραγγελία. Στο checkout το κουπόνι παίζει κανονικά:
image.png.fe9472024418ec0ae3bdbe91cb077582.png

Δυστυχώς το coupon code σε εμένα δεν παίζει καθόλου, το βγάζει invalid, είτε εχω επιλέξει annual billing είτε monthly. Έχω διαγράψει cookies. Αν έχετε κάποια άλλη ιδέα please let me know 

Δοκίμασα και με "μηδενική αγορά" :

The promotion code you entered has expired and has been removed from your order.

Πλέον έχουν ένα έγκυρο email και τα στοιχεία της κάρτας μου. Εξαιρετικά!

εμενα δουλεψε ο κωδικος και ενεργοποιηθηκε κανονικα η ετησια συνδρομη που ληγει σε εναν χρονο.Αν και μου εβγαλε το μηνυμα περι invalid κτλ,μολις πηγα στην αρχικη οθονη ειδα οτι ημουν ηδη συνδεδεμνεος και μου εμφανισε κανονικα την συνδρομη.

Δοκίμασα με VPN και αλλαγή χώρας. Έδειχνε να δέχετε να προχωρήσει η "πληρωμή" με Φινλανδία. 

Έφτασε στο σημείο που έκανε τσεκ την κάρτα μου με τη Revolut αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. 

Πλέον όποια χώρα και να επιλέξω βγάζει τα ίδια. Μας έσπασε τα νεύρα, τα παρατάω.

Εμένα δούλεψε. Αλλά αφού έφτιαξα χρήστη και έβαλα το κουπόνι έδειξε το γνωστό error. Εκεί που δείχνει το error αν κλείσεις το tab/browser και το ξανανοίξεις μετά δείχνει πως το έχει πάρει και εμφανίζει το "pro" στο username.

Κατά τ'άλλα λίγο που το δοκίμασα δε βλέπω κάτι αξιόλογο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, anifiend είπε

Εμένα δούλεψε. Αλλά αφού έφτιαξα χρήστη και έβαλα το κουπόνι έδειξε το γνωστό error. Εκεί που δείχνει το error αν κλείσεις το tab/browser και το ξανανοίξεις μετά δείχνει πως το έχει πάρει και εμφανίζει το "pro" στο username.

Κατά τ'άλλα λίγο που το δοκίμασα δε βλέπω κάτι αξιόλογο.

ενσωματωνει δημιουργαι εικονων που γενικα δεν ειναι free στα περισσοτερα ai chat bots

Επεξ/σία από HatTrick

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...