georgerov Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Τα ίδια και μένα, εγώ όσο είμαι logged in στην αρχική σελίδα μου λέει:
runner69 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 47 λεπτά πριν, anifiend είπε Εμένα δούλεψε. Αλλά αφού έφτιαξα χρήστη και έβαλα το κουπόνι έδειξε το γνωστό error. Εκεί που δείχνει το error αν κλείσεις το tab/browser και το ξανανοίξεις μετά δείχνει πως το έχει πάρει και εμφανίζει το "pro" στο username. Και αυτο δοκιμασα, τιποτα.
Hergal123 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Με μια αναζήτηση του promocode και το perplexity βρήκα ενα site κουπονιών που γράφει οτι έληξε πριν μια ώρα. Τώρα μάλλον όσοι πρόλαβαν ήταν τυχεροί 3
runner69 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου @Just_travel_everywhere κάνε edit το αρχικο post να βαλεις ενα ΤΕΛΟΣ στον τιτλο μην βαζει αδικα ο κοσμος τα email του.
satsok2 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Πάντως αλλού έβλεπα The offer runs until November 6, 2024 at 11:59 p.m. PST, so act fast! (Note: existing Perplexity Pro users are excluded from this offer.)
Innersense Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 5 hours ago, HatTrick said: ενσωματωνει δημιουργαι εικονων που γενικα δεν ειναι free στα περισσοτερα ai chat bots Περιέργος ΔΕΝ ενσωματώνει δημιουργία εικόνων...
agriokatsiko Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Εμένα μόλις μου ακύρωσαν το PRO που το ενεργοποίησα σήμερα το πρωί, λέει ότι το ακύρωσα εγώ (???). Edit: Παίζει και να το ακύρωσαν οι τρόμπες επειδή ενεργοποιήθηκε χωρίς να βάλω κάρτα Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από agriokatsiko 3
anifiend Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 17 minutes ago, agriokatsiko said: Εμένα μόλις μου ακύρωσαν το PRO που το ενεργοποίησα σήμερα το πρωί, λέει ότι το ακύρωσα εγώ (???). Edit: Παίζει και να το ακύρωσαν οι τρόμπες επειδή ενεργοποιήθηκε χωρίς να βάλω κάρτα Παρομοίως... μόλις έσκασε μειλ που λέει ότι το ακύρωσα εγώ και καλά. 1
Innersense Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Ομοίως μου έστειλαν μήνυμα ότι την ακύρωσα (ενεργοποιημένη PRO χωρίς κάρτα) Ίσως οι μεγαλύτεροι καραγκιόζιδες που έχουν παίξει ποτέ. 1
Doubt Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Σας την έπαιξε το skynet, να περιμένετε επισκέψεις τώρα. Spoiler 7
apan@samos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Προφανώς έγινε "απαράδεκτη" χρήση του κουπονιού. Έχουν ιστορικό ακυρώσεων τέτοιων περιπτώσεων. Πάντως το σενάριο είναι τέλειο για υποκλοπή στοιχείων email και καρτών. Δωρεάν κουπόνια. Πάρε πάρε.
HatTrick Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, apan@samos είπε Προφανώς έγινε "απαράδεκτη" χρήση του κουπονιού. Έχουν ιστορικό ακυρώσεων τέτοιων περιπτώσεων. Πάντως το σενάριο είναι τέλειο για υποκλοπή στοιχείων email και καρτών. Δωρεάν κουπόνια. Πάρε πάρε. πρεπει να αποτελει παγια τακτική να μηνβαζουμε καρτες σε "δωρεαν" εγγραφες κτλ.Το mail μας ok το εχει και η κουτση μαρια,αλλα κάρτα δεν βαζω σχεδον ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα