Just_travel_everywhere Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Ένα έτος δωρεάν από το AI Το οποίο βασίζεται στο chat Gpt 4o https://www.perplexity.ai/join/p/redeem Με τον promo κωδικο : FREEPROUNIVERSE Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από Just_travel_everywhere 4 4 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c_access Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Φαίνεται να μην δουλεύει ο κωδικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m4is Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Καλημέρα, αφού βάλω το promo code, το email, και το verification code βγάζει το παρακάτω σφάλμα: "An error occurred. It's likely your promotion code is invalid." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
c_access Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Βγήκα και ξαναμπήκα και εμφανίζει οτι το πήρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokofli Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Thanks @Just_travel_everywhere Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από kokofli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eliac7 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) άμα πας στο προφίλ σου, σου λέει ότι είσαι Pro. Ευχαριστούμε πολύ! Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από eliac7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy2486 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Σε εμένα δεν παίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Narayan Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Ούτε εμένα, πάτησα το confirmation link στο email και μου εμφάνισε πως ο κωδικός δεν είναι έγκυρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
carolosjk Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Και σε εμένα δε λειτουργεί. Έχει βέβαια banner πάνω που λέει "Activate your fee 1-year subscription" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δείχνει οτι δεν είναι έγκυρος αλλα το ενεργοποιεί. Κάντε από πριν login και προσπαθήστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Εγώ έσβησα τώρα όλα τα Cookies Και πάτησα πάλι πάνω στον σύνδεσμο και μου έβγαλε κανονικά τον κωδικό τον έβαλα και λειτούργησε ξανά για δεύτερη φορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Indiko_Xoiridio Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Έκανα login πρώτα και μετά μπήκα στο link για redeem. Δούλεψε μια χαρά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
squib Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου σε μένα δε παίζει με τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apan@samos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δεν έπαιξε ποτέ και σχετικά νωρίς όσο το δοκίμασα. Προφανώς ήταν για λίγες χρήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Δουλεύει ακόμα. Βγάζει error ότι το κουπόνι δεν ισχύει αλλά αν πας στις συνδρομές σου θα δεις ότι είναι ενεργό το pro. Thanks OP! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα