Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσοι εχετε PSP παρατημενο σε συρταρια,παταρια,αποθηκες ελεγξτε την μπαταρια σας πολυ πιθανο να ειναι σε αυτη την κατασταση.Πεταχτε(ανακυκλωστε) την!

1314004870_.jpg.c5ebf932d399c8755f94c63099c291b1.jpg

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.

Απ' όσα έχω διαβάσει online, προτείνονται οι μπαταρίες της OSTENT από μαγαζιά τύπου Aliexpress.Μάλιστα προσφέρουν και μπαταρίες με ελαφρώς βελτιωμένη χωρητικότητα από τις εργοστασιακές.

• Like 4
Δημοσ.

Σημαντικό μην αφήνετε μπαταρια μέσα στο psp γιατί από το φούσκωμα θα σπάσει το καπάκι της μπαταρίας.Και η δική μου μπαταρια έχει ξεκινήσει να φουσκώνει.Θελω να βρω μια μπαταρια αξιόπιστη να την αλλάξω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr_Terror είπε

Σημαντικό μην αφήνετε μπαταρια μέσα στο psp γιατί από το φούσκωμα θα σπάσει το καπάκι της μπαταρίας.Και η δική μου μπαταρια έχει ξεκινήσει να φουσκώνει.Θελω να βρω μια μπαταρια αξιόπιστη να την αλλάξω.

Δεν μου το εσπασε το καπακι αλλα ειχε ανοιξει μονο του απο το φουσκωμα

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

OSTENT από alliexpress πήρα πρόσφατα για το 2000 και είναι άψογη......

• Like 2
Δημοσ.

Original δεν παιζει πουθενα.
Οι μπαταριες στα PSP πλεον ειναι για πεταμα,εχει παρελθει ο χρονος τους.

Επισης,οσοι εχετε wii και buzz, ειναι μια καλη ευκαιρια να ελεγξετε αν εχετε μπαταριες μεσα στα χειριστηρια σας.
Αυτα τα 2 χειριστηρια,επειδη δεν ειναι χειριστηρια που τα χρησιμοποιουμε συχνα, πασχουν πιο πολυ απο οτιδηποτε αλλο.

Εχω συνεργατες που αγοραζω  χαλασμενα, ή μου στελνουν χαλασμενα για να τα επισκευασω, συνηθως προβλημα με υγρα μπαταριων εχουν αυτα τα 2,επειδη μενουν παρατημενα καιρο.

Δημοσ.

Τσεκαρα το δικό μου μόλις. Δεν φαίνεται να έχει φουσκώσει. Αλλά δεν το έχω τελείως παρατημένο. 1 φορά το 3μηνο παίζω λίγο...

Δημοσ.
Στις 1/11/2024 στις 12:44 ΜΜ, Mr_Terror είπε

Δυστυχως την πατησα με ενα psp ξεχασμενο για χρονια.Φουσκωσε η μπαταρια και μου εσπασε το κουμπωμα απο το καπακι.Ο λογoς που τo αναζητησα, ηταν για να το χρησιμοποιησω σαν χειριστηριο στο PC.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/11/2024 στις 8:19 ΜΜ, toyo73 είπε

Δυστυχως την πατησα με ενα psp ξεχασμενο για χρονια.Φουσκωσε η μπαταρια και μου εσπασε το κουμπωμα απο το καπακι.

Δουλευει και με το φορτιστη μονο.
Μπορεις να βαλεις μπαταρια και να σφηνωσεις ενα χαρτακι,για να μη βγαινει.
Εμπλεξες ομως,αν εσπασε το μεσα θελει αλλαγη ολο το σασι τωρα.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.

Μαλλον το κουμπωμα που ειναι πανω στο καπακι εσπασε.Με νεο καπακι θα κουμπωνει.Ευτυχως βρισκεις καπακια απο κινα φθηνα.

• Confused 1
Δημοσ.

Δεν ξερω γιατι απορεις StamThe Man και αφηνεις φατσουλα.Στου ξαδερφου μου αυτα που εχω σημειωσει με μπλε κυκλο σπασανε.Αυτα τα 2 πλαστικα ειναι πανω στο καπακι και μπαινουν σε μια τρυπα στην πλατη της κονσολας και το κρατανε να μην ανοιγει.Βαλαμε καινουργιο καπακι και εκλεινε μετα οπως πριν.Αγορα πολυ παλια απο ebay οταν και οι τιμες ηταν πολυ πιο φθηνες απο σημερα.

psp1.jpg.25aecc9b0c114547f976091db720c25c.jpg

Δημοσ.
Στις 14/11/2024 στις 9:45 ΠΜ, Mr_Terror είπε

Δεν ξερω γιατι απορεις StamThe Man και αφηνεις φατσουλα.Στου ξαδερφου μου αυτα που εχω σημειωσει με μπλε κυκλο σπασανε.Αυτα τα 2 πλαστικα ειναι πανω στο καπακι και μπαινουν σε μια τρυπα στην πλατη της κονσολας και το κρατανε να μην ανοιγει.Βαλαμε καινουργιο καπακι και εκλεινε μετα οπως πριν.Αγορα πολυ παλια απο ebay οταν και οι τιμες ηταν πολυ πιο φθηνες απο σημερα.

psp1.jpg.25aecc9b0c114547f976091db720c25c.jpg

Αρχικα δε δουλευει ετσι η παραθεση.
Βαζεις παπακι και κολλητα το nickname.
Κατα δευτερον,ηταν  απλα μια θεωρια σου,απο ενα μεμονωμενο περιστατικο.

Ειναι εξισου πιθανο να εχει σπασει το κουμπωμα που ειναι πανω στο σασι,ειδικα αν προκειται για τα μοντελα 2χχχ και 3χχχ.

Εκει θελει αλλαγη ολο το σασι.

Δεν τα λεω στην τυχη,πριν 10 μερες εκανα refurbish 10  psp.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...