chrivas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Καλησπέρα σε όλους έχω το εξής ερώτημα,3/11/24 λήγει το συμβόλαιο που έχω στην κινητή με την cosmote,σε τηλεφωνικη επικοινωνία που είχα μαζί τους συμφωνήσαμε να μην γίνει αύξηση συμβολαίου,μου στέλνουν τα έγγραφα της ανανέωσης συμβολαίου αλλά δεν τους τα στέλνω υπογεγραμμένα γιατί μέσα έγραψε σε ένα πεδίο πως το ποσό που συμφώνησα ήταν για δύο μήνες και μετά γίνεται αύξηση.σημερα μπαίνοντας στην εφαρμογή της cosmote βλέπω πως το συμβόλαιο μου ανανεώθηκε αυτόματα από της 21-10-24 μέχρι 21-10-26, και ερωτούμε τώρα πόσο είναι νόμιμο να γίνει αυτόματη ανανέωση μέσω τηλεφώνου χωρίς την υπογραφή μου?και πόσο είναι νόμιμο να γίνει η ανανέωση από 21-10-24 που μιλήσαμε τηλεφωνικός και όχι από της 4-11-24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soul_d Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Ίσως υπήρξε παρανόηση. Μίλησε με την εξυπηρέτηση και θα λυθεί το ζήτημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrivas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 50 λεπτά πριν, soul_d είπε Ίσως υπήρξε παρανόηση. Μίλησε με την εξυπηρέτηση και θα λυθεί το ζήτημα Η απορία είναι κατά πόσο μπορεί να γίνει ανανέωση χωρίς την υπογραφή μου,γιατί βάση άρθρου 16 Ν.4933/22 παράγραφος 6 χωρίς την υπογραφή του πελάτη δεν μπορεί να ισχύει κανένα συμβόλαιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Engimek Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πώς σου τα έστειλαν τα συμβόλαια? Χύμα με email? Ή σου έστειλαν ένα link στο κινητό? Αν έγινε το δεύτερο, τότε στη σελίδα που ανοίγει μπορείς να κατεβάσεις το συμβόλαιο και στη συνέχεια να το αποδεχτείς, πατώντας "συμφωνώ" στην ιστοσελίδα. Μήπως έγινε αυτό? Από όσο έχω δει δε χρειάζεται πλέον να στέλνεις πίσω υπογεγραμμένα συμβόλαια είτε με email, είτε ταχυδρομικά. Εκτός αν έπεσες σε περίπτωση. Τώρα, μιλώντας για νομιμότητα, δε γνωρίζω τι να σου πω αν και πιστεύω ότι είναι γκρίζα ζώνη. Π.χ. ο παραπάνω τρόπος που περιέγραψα δεν είναι ακριβώς έγκυρη διαδικασία υπογραφής. Αν μπορούσες να βάλεις την ηλεκτρονική υπογραφή σου θα ήταν άλλο θέμα βέβαια... Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από Engimek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrivas Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 9 ώρες πριν, Engimek είπε Πώς σου τα έστειλαν τα συμβόλαια? Χύμα με email? Ή σου έστειλαν ένα link στο κινητό? Αν έγινε το δεύτερο, τότε στη σελίδα που ανοίγει μπορείς να κατεβάσεις το συμβόλαιο και στη συνέχεια να το αποδεχτείς, πατώντας "συμφωνώ" στην ιστοσελίδα. Μήπως έγινε αυτό? Από όσο έχω δει δε χρειάζεται πλέον να στέλνεις πίσω υπογεγραμμένα συμβόλαια είτε με email, είτε ταχυδρομικά. Εκτός αν έπεσες σε περίπτωση. Τώρα, μιλώντας για νομιμότητα, δε γνωρίζω τι να σου πω αν και πιστεύω ότι είναι γκρίζα ζώνη. Π.χ. ο παραπάνω τρόπος που περιέγραψα δεν είναι ακριβώς έγκυρη διαδικασία υπογραφής. Αν μπορούσες να βάλεις την ηλεκτρονική υπογραφή σου θα ήταν άλλο θέμα βέβαια... Τα έστειλαν μέσω email δεν πρόλαβα να τα υπογράψω απλά ανανέωσαν το συμβόλαιο,όπως και να έχει ζήτησα υπαναχώρηση σήμερα,μετά από επικοινωνία που είχα με την ΕΕΤΤ μου είπαν πως μπορούν να κάνουν αναβίωση χωρίς υπογραφή,απλά δεν τήρησαν αυτά που συμφωνήσαμε μέσω τηλεφώνου,αν δεν αλλάξουν το συμβόλαιο να τους πάρω τηλέφωνο για καταγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Σε καθε περιπτωση εχεις δικαιωμα υπαναχωρησης αφου δεν εγινε σε καποιο καταστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2024 και ακομη κανετε ανανεωση συμβολαιου τηλεφωνικα. Μεσα στο App σου εχει για ανανεωση ίσως την καλύτερη δυνατη προσφορα για ανανεωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrivas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε 2024 και ακομη κανετε ανανεωση συμβολαιου τηλεφωνικα. Μεσα στο App σου εχει για ανανεωση ίσως την καλύτερη δυνατη προσφορα για ανανεωση Και όμως δεν την είχε,μου πήγαινε την κινητή στα 44 ευρώ από τα 31 που πλήρωνα,έπρεπε να τους πω ότι δεν επιθυμώ ανανέωση για να με πάρουν από το τμήμα συμβολαίων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2 hours ago, chrivas said: Και όμως δεν την είχε,μου πήγαινε την κινητή στα 44 ευρώ από τα 31 που πλήρωνα,έπρεπε να τους πω ότι δεν επιθυμώ ανανέωση για να με πάρουν από το τμήμα συμβολαίων Α ήταν αυτή η προσφορά, ναι. Μόνο για αυτήν την προσφορά ισχύει το αντίθετο πραγματικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrivas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Στις 31/10/2024 στις 8:59 ΜΜ, Lewnidas1995 είπε Α ήταν αυτή η προσφορά, ναι. Μόνο για αυτήν την προσφορά ισχύει το αντίθετο πραγματικά Όπως και να έχει έκανα υπαναχώρηση,με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είχε γίνει λάθος στο σύστημα για αυτό και θά έληγε η έκπτωση μετά από 2 μήνες.γυρισα πλέον σε καρτοκινητο και μια χαρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα