kage Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Οτι ισχυει γ υδραγυρο ισχυει κ γ το αλουμινιο..η υπερβολικη ημερησια ποσοστητα μπορει να προκαλεσει θεμα.. Aυστηρή προειδοποίηση από τον ΠΟΥ: Αποφύγετε το αλουμινόχαρτο στο μαγείρεμα Η υπερβολική συγκέντρωση αλουμινίου στον εγκέφαλο συνδέεται στενά με νευρωτικές ασθένειες όπως το Αλτσχάιμερ και μειώνει το σχηματισμό νέων κυττάρων Κ απο την αλλη το εφετ σ λεει μην σκεπαζεις φαγητα με αλουμινοχαρτο γιατι υπαρχει κινδυνος για δημιουργια βακτηριων Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από kage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Μετα απο 20 χρονια φιλε, οτι αλουμινοκαρκινο ηταν να παρεις το πηρες αλλα μ'αρεσεις Σου λεει ο κατασκευαστης ρητα ΜΗΝ το κανεις. Με ενα προχειρο ψαξιμο βρισκεις αρθρα να ΜΗΝ το κανεις. Αλλα δεν μαμιεται εσυ συνεχιζεις. YOLO Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου από tutuyo 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dante80 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 19 hours ago, Witcher1st said: Εχει πανω απο 20 χρονια που ψηνω τα τοστ με αυτο το τροπο. Συγχαρητήρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου On 30/10/2024 at 00:00, Witcher1st said: Εχει πανω απο 20 χρονια που ψηνω τα τοστ με αυτο το τροπο. στα 30 καιγεσαι. διαβαζεις οτι δεν πρεπει αλλα ειπες να ρωτησεις στο insomnia ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fitsoulas2024 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Και για την λαδόκολλα έχουν ακουστεί διάφορα. Τι εχει ακουστει για τη λαδοκολλα?? χαρτι ειναι. Στο google παντως δε βρηκα τιποτα 14 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε αντικολλητική επίστρωση ίσως;; Με ένα κομμάτι χαρτί κουζίνας καθαρίζει μια χαρά. Η δικη μου εχει αντικολλητικη επιστρωση και αποσπωμενες πλακες, αλλα αν ψησεις κατι που βγαζει υγρα το χαρτι θα τα συγκρατησει, αλλιως θα περνουσαν κατω απο τη πλακα, στην αντισταση. 13 ώρες πριν, kage είπε Κ απο την αλλη το εφετ σ λεει μην σκεπαζεις φαγητα με αλουμινοχαρτο γιατι υπαρχει κινδυνος για δημιουργια βακτηριων Το κρυο φαγητο μπορουμε να το σκεπαζουμε? αν η απαντηση ειναι αρνητικη τοτε γεννιεται το ερωτημα σε τι χρησιμευει το αλουμινοχαρτο. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από fitsoulas2024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 35 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Τι εχει ακουστει για τη λαδοκολλα?? χαρτι ειναι. Στο google παντως δε βρηκα τιποτα Η δικη μου εχει αντικολλητικη επιστρωση και αποσπωμενες πλακες, αλλα αν ψησεις κατι που βγαζει υγρα το χαρτι θα τα συγκρατησει, αλλιως θα περνουσαν κατω απο τη πλακα, στην αντισταση. Το κρυο φαγητο μπορουμε να το σκεπαζουμε? αν η απαντηση ειναι αρνητικη τοτε γεννιεται το ερωτημα σε τι χρησιμευει το αλουμινοχαρτο. Γράψε στο google λαδόκολλα κίνδυνοι... https://cibum.gr/nea/asfaleia-trofimon/karkinogones-oysies-se-ladokolla-psisimatos-eyrimata-neas-meletis/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Οτιδήποτε κι αν γράψεις στο Google, αν κολλήσεις και τη λέξη κίνδυνος, θα σου βγάλει αποτελέσματα ότι είναι επικίνδυνο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaIdoror Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 4 hours ago, poulinos said: στα 30 καιγεσαι. διαβαζεις οτι δεν πρεπει αλλα ειπες να ρωτησεις στο insomnia ... So 29 is the limit. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Το θέμα είναι ποιο τζιμανι του το έμαθε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 3 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Η δικη μου εχει αντικολλητικη επιστρωση και αποσπωμενες πλακες, αλλα αν ψησεις κατι που βγαζει υγρα το χαρτι θα τα συγκρατησει, αλλιως θα περνουσαν κατω απο τη πλακα, στην αντισταση. Πόσα υγρά βγάζει το τόστ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzavardin Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, achilles_g_ είπε Γράψε στο google λαδόκολλα κίνδυνοι... https://cibum.gr/nea/asfaleia-trofimon/karkinogones-oysies-se-ladokolla-psisimatos-eyrimata-neas-meletis/ Δεν αρκεί αυτό φίλε. Γραψε στο google κινδυνοι κι οτι γραψει. Τι είναι το τσίμπουμ τζι αρ, οργανισμός υγείας; Το αλουμινοχαρτο είναι γνωστό από χρόνια ότι προκαλεί πρόβλημα. Για τη λαδόκολλα αν προκαλεί γενικά, ή αν μια συγκεκριμένη μάρκα είχε πρόβλημα, θέλει απόδειξη ή από κάποιο αρμόδιο οργανισμό, ή έστω αν είναι καινούρια έρευνα με link της ίδιας της έρευνας να δούμε αν δημοσιεύτηκε κανονικά, σε πραγματικό περιοδικό κλπ. Και αυτό ως έναυσμα να το ψάξουμε περισσότερο, να ρωτήσουμε ένα γιατρό κλπ. Τι τσιμπουμ τζι αρ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosAIAS Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Στις 30/10/2024 στις 12:00 ΠΜ, Witcher1st είπε Εχει πανω απο 20 χρονια που ψηνω τα τοστ με αυτο το τροπο. Ειναι επικινδυνο; Διαβαζω αρθρα οτι πρεπει να αποφευγεται το ψησιμο σε αλουμινοχαρτο και επισης το γραφει και στις οδηγιες απο τις τοστιερες; Ειναι δυνατον;; Προφανως και μιλαω για τα υψηλης αντοχης, τυπου Sanitas. Δεν μπορω να βρω και πληροφοριες στα αγγλικα, η λεξη toaster δε δειχνει τις κλασσικες δικες μας τοστιερες.. Ειναι προτιμοτερο να βαζω λαδοκολλα; Μεταφέρετε έτσι αλουμίνιο στο φαγητό που προκαλεί ζημιά στο στον εγκέφαλο, Αλτσχάιμερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
magicnumbers Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Παιδιά μάλλον έχει παλιά τοστιέρα ο φίλος ταλαιπωρημένη οπότε οι συμβουλές καθαρισμού κλπ δεν έχουν νόημα. Απο τα σύγχρονα μέσα ψησίματος κ σκευών το πιο άκυρο είναι τα πλαστικά σιλικονενια σκεύη κ εργαλεία πχ σπάτουλες κουτάλες που τα ξύνεις κ τρως πλαστικό τριμμένο σπέσιαλ. Το αλουμινόχαρτο διαλύεται μέσω ηλεκτρόλυσης όταν έρχεται σε επαφή με οξινα αλμυρά φαγητά πχ σκεπάζει ένα ταψί παστίτσιο μουσακά γεμιστά,σε σημεία κάνει τρύπες κ μένει αλουμίνιο στο φαι ακόμα κ κρύο στο ψυγείο. Για ένα τοστ 3 λεπτά τώρα δε νομίζω να τρέχει κάτι. Σαν υλικό λιώνει στους 660+ ,το δε χαρτί τι έχει πάνω δε ξέρουμε,τα πλαστικά κ το τεφλόν είναι γνωστά για τις καλοσύνες τους.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Κάντε το υγιεινά ,ψήστε σαν την ορεινή μέλισσα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 3 hours ago, MaIdoror said: So 29 is the limit. το θεωρητικο Limit :P. το πρακτικο θα φανει στην πραξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις