james01gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Καλησπέρα. είδα πως ο Κώτσος εβαλε μια ενέργεια προσφορών. σε αυτήν περιέχεται και αυτό https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/297685-smartphone-samsung-e3-eureka-256g-violet εάν βάλεις 3 στο καλάθι, είναι 2+1 δώρο. extreme βέβαια αλλά καλύτερη προσφορά... δε νομίζω να υπάρχει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias99 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου καλή υπομονή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Έχει το echo dot 4, 25€ πολύ καλή τιμή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2 λεπτά πριν, elias99 είπε καλή υπομονή δεν γνωρίζω για αναμονή, φαντάζομαι θα έχει κάποιο στοκ. έχει και άλλα κινητά 2+1 πάντως, πολύ φθηνότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G@rg@oun Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Μουφες ότι εχω δει..μονο αν εχεις 2 ακομα και βρεις κατι ακριβο να παρεις οπως το κινητο που γραφει ο φιλος απο πανω αξιζει κατι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Επισης https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/xbox-series/konsola-xbox-series-x/217078-microsoft-xbox-series-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Ρε παιδιά, έχει καταφέρει κανείς να δει την προσφορά 1+1 στο καλάθι; Μόνο το 2+1 μου εμφανίζει. (Όταν δεν είναι πεσμένο το site.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Just now, tsamo2 said: Ρε παιδιά, έχει καταφέρει κανείς να δει την προσφορά 1+1 στο καλάθι; Μόνο το 2+1 μου εμφανίζει. (Όταν δεν είναι πεσμένο το site.) Είχα βάλει έναν ssd, αφαίρεσε κανονικά το ποσό (223 ο ssd, -111€ στα 2 τεμάχια). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2 minutes ago, Ola150 said: Είχα βάλει έναν ssd, αφαίρεσε κανονικά το ποσό (223 ο ssd, -111€ στα 2 τεμάχια). To δοκίμασα με άλλα αντικείμενα και λειτουργεί τελικά. Αλλά για κάποιο λόγο δε λειτουργεί με κλιματιστικά που θέλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Παίζει τίποτα καλό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos- Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, tsamo2 είπε Ρε παιδιά, έχει καταφέρει κανείς να δει την προσφορά 1+1 στο καλάθι; Μόνο το 2+1 μου εμφανίζει. (Όταν δεν είναι πεσμένο το site.) 1+1 δεν είναι, είναι 1 και στο 2ο 50%. Το είδα εγώ ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsamo2 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου To βρήκα το θέμα με τα κλιματιστικά. Αν έχουν δωρεάν εγκατάσταση(αξίας 85€), κάτι το οποίο ισχύει για το 60% αυτών, δε συνδυάζεται με αυτή τη προσφορά. Οπότε πρακτικά, από ότι είδα τουλάχιστον, δεν αξίζει κάτι στα κλιματιστικά, τουλάχιστον στις τιμές που κοίταγα εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsk Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Νομίζω, για όποιον θέλει να το αγοράσει, είναι καλή τιμή: https://www.kotsovolos.gr/computing/software/home-office-software/239054-microsoft-office-2021-home-student-1-pc-mac Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ulb Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Κάποια προϊόντα είναι φθηνότερα εντός της σελίδας τους παρά στη λίστα των προσφορών. Πχ, δύο τυχαία: Xiaomi Redmi 13C 8GB/256GB Black Smartphone | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr Karcher K4 Compact Car Πλυστικό Μηχάνημα | ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr Και κάποια παράλληλα είναι πιο ακριβά. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου από ulb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpao Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου Στα 3 xm5 βγαίνει η τιμή για το καθένα 210. Ενδιαφέρεται κανένας άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα