lp_fan_1 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα από την δουλειά μου έδωσαν μια prepaid κάρτα go for eat η οποία θα ανανεώνετε κάθε μήνα, μπήκα στον λογαριασμό από την σελίδα και όλα καλά φαίνεται να έχει χρήματα. Σε τοπικό κατάστημα σε επαρχία που πήγα, πιο συγκεκριμένα σε Μασούτη δεν με άφησαν να κάνω συναλλαγή λέγοντας ότι το μηχάνημα δεν την δέχεται, υποθέτω πως δεν συνεργάζονται πλέον η όχι? Πριν 2-3 χρόνια απ'οσο θυμάμαι μπορούσες να κάνεις αγορές. Έχει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα? Κοντά μου δεν έχω μεγάλες αλυσίδες τροφίμων όπως στην Αθήνα η Θεσσαλονίκη παρά μόνο 3 καταστήματα Μασούτη 1 Discount και 1 Κρητικός(στα τελευταία 2 δεν έχω ρωτήσει ακόμη). Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2024 από lp_fan_1
apostolos22 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 13 ώρες πριν, lp_fan_1 είπε Καλησπέρα από την δουλειά μου έδωσαν μια prepaid κάρτα go for eat η οποία θα ανανεώνετε κάθε μήνα, μπήκα στον λογαριασμό από την σελίδα και όλα καλά φαίνεται να έχει χρήματα. Σε τοπικό κατάστημα σε επαρχία που πήγα, πιο συγκεκριμένα σε Μασούτη δεν με άφησαν να κάνω συναλλαγή λέγοντας ότι το μηχάνημα δεν την δέχεται, υποθέτω πως δεν συνεργάζονται πλέον η όχι? Πριν 2-3 χρόνια απ'οσο θυμάμαι μπορούσες να κάνεις αγορές. Έχει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα? Κοντά μου δεν έχω μεγάλες αλυσίδες τροφίμων όπως στην Αθήνα η Θεσσαλονίκη παρά μόνο 3 καταστήματα Μασούτη 1 Discount και 1 Κρητικός(στα τελευταία 2 δεν έχω ρωτήσει ακόμη). Θα έλεγα μην τους ρωτήσεις καν απλά πέρασέ την ανέπαφα, το πολύ πολύ έχει και μία δεύτερη κάρτα μαζί. Κρητικό περνάει σίγουρα 1
giorgosaero Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 17 ώρες πριν, lp_fan_1 είπε Καλησπέρα από την δουλειά μου έδωσαν μια prepaid κάρτα go for eat η οποία θα ανανεώνετε κάθε μήνα, μπήκα στον λογαριασμό από την σελίδα και όλα καλά φαίνεται να έχει χρήματα. Σε τοπικό κατάστημα σε επαρχία που πήγα, πιο συγκεκριμένα σε Μασούτη δεν με άφησαν να κάνω συναλλαγή λέγοντας ότι το μηχάνημα δεν την δέχεται, υποθέτω πως δεν συνεργάζονται πλέον η όχι? Πριν 2-3 χρόνια απ'οσο θυμάμαι μπορούσες να κάνεις αγορές. Έχει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα? Κοντά μου δεν έχω μεγάλες αλυσίδες τροφίμων όπως στην Αθήνα η Θεσσαλονίκη παρά μόνο 3 καταστήματα Μασούτη 1 Discount και 1 Κρητικός(στα τελευταία 2 δεν έχω ρωτήσει ακόμη). https://map.uphellas.gr/ Ρίξε μια ματιά.
Λύση Apokios Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Περνάει κανονικά σε όλα τα sm . Μην ρωτήσεις καν απλά πέρασε την! Δεν είναι θέμα μαγαζιού αλλά ΚΑΔ και η αρχή των κουπονιών ( και μετέπειτα καρτών) σίτισης είναι αυτή ακριβώς! Αν σου κάνουν "νερά" τότε προβαίνεις σε καταγγελία γιατί πολύ απλά δεν έχουν τομ ΚΑΔ περασμένο στο pos, άρα κάποια μαιμουδια παίζει 1
lp_fan_1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2024 7 ώρες πριν, apostolos22 είπε Θα έλεγα μην τους ρωτήσεις καν απλά πέρασέ την ανέπαφα, το πολύ πολύ έχει και μία δεύτερη κάρτα μαζί. Κρητικό περνάει σίγουρα κρητικό εδώ δεν τις δέχονται ρε παιδιά..Τι στο καλό γίνεται? 3 ώρες πριν, giorgosaero είπε https://map.uphellas.gr/ Ρίξε μια ματιά. η εφαρμογή είναι για τα πανηγύρια, βγάζει λάθος στίγματα όπου να'ναι κιόλας 3 ώρες πριν, Apokios είπε Περνάει κανονικά σε όλα τα sm . Μην ρωτήσεις καν απλά πέρασε την! Δεν είναι θέμα μαγαζιού αλλά ΚΑΔ και η αρχή των κουπονιών ( και μετέπειτα καρτών) σίτισης είναι αυτή ακριβώς! Αν σου κάνουν "νερά" τότε προβαίνεις σε καταγγελία γιατί πολύ απλά δεν έχουν τομ ΚΑΔ περασμένο στο pos, άρα κάποια μαιμουδια παίζει Ευχαριστώ, θα ξαναπεράσω πάλι από το ίδιο κατάστημα και θα προσπαθήσω ξανά!
drunkdonkey Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Την έχω χρόνια και πληρώνω σε όλα τα σούπερ μάρκετ αλλά και σε εστιατόρια ταβέρνες κλπ χωρίς θέμα. Όπως είπαν και από πάνω είναι θέμα ΚΑΔ.. μόνο σε κάποια yes stores κλπ έχει τύχει να μην περνάει.
lp_fan_1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2024 σε κρητικο που ρωτησαμε παλι και τους ειπα οτι σε αλλα καταστηματα κρητικος την δεχονται ειπαν οτι η επωνυμια ειναι simba και οχι κρητικος γιαυτον δεν την δεχεται(ασχετα που το καταστημα εχει με μεγαλα τεραστια γραμματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ )..Ε ρε Ελλαδαρα...εχει μεσα 3-4 γυναικες δεν ξερουν τι τους γινεται μου φαινεται με τα pos και πως να τα ενημερωσουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα