Προς το περιεχόμενο

Το νέο Xiaomi 15 Pro έρχεται με Snapdragon 8 Elite και μπαταρία 6100mAh

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

25 λεπτά πριν, MikeKata είπε

Ισχύει. Κοίταξα τώρα στα γρήγορα και βλέπω (τουλάχιστον στις φήμες) ότι η Samsung θα βγάλει το S25 με τον Elite. Μάλλον θα παίξω μπάλα με αυτό και Universal Android Debloater που μπορείς να το αφήσεις σχεδόν στοκ. Έχει κάνει θαύματα στο tablet μου.

Πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ιδέα.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, ZoReN είπε

Snapdragon 8 Elite και μπαταρία 6100mah φαίνεται πολλά υποσχόμενο

Σιγουρα , του χρονου τετοιο καιρο , second  hand και με σκληρη διαπραγματευση απο τις αγγελιες του Ινσομνια.

• Like 1
  • Haha 1

44 λεπτά πριν, AtiX είπε

Έχω την αίσθηση ότι ο elite θα έχει μεγάλες απαιτήσεις από κατανάλωση και για αυτό αποφάσισαν να βάλουν μεγάλες μπαταρίες… 

Πάντα υπάρχει λόγος. Καμία εταιρεία, ειδικά αν παίζει σε VFM όπως η Xiaomi, δεν κάνει άσκοπα έξοδα.

• Like 1

14 Ultra μια ίντσα κάμερα και η φωτογραφίες στο γάμο μου ήταν απλά υπέροχες !! Με έβγαζε φίλος με την συσκευή μου και τα χρώματα τα πορτρέτα η υφή και η ποιότητα απλά δεν πιάνονται . Όχι από Samsung που είναι έτσι και αλλιώς σκουπίδια ούτε από iPhone που έχω σαν πρώτη συσκευή το 16 pro ! Και απλά αρνούμαι να πουλήσω το Xiaomi . 

• Like 2
  • Sad 1

4 hours ago, MikeKata said:

Όντως, το HyperOS είναι τροχοπέδη. . Δεν περίμενα να βάλει σε κινητά τόσο γρήγορα η Qualcomm τον Elite.

Σκεφτόμουν Pixel για επόμενο τηλέφωνο, καθαρά για την εμπειρία χρήσης, αλλά αρχίζω να καλοβλέπω το 15 Pro με μια custom ROM. Εκτός κι αν ακολουθήσουν κι οι άλλοι κατασκευαστές και μπει ο Elite παντού.

Custom rom λογικα θα αργησουν να βγουν, εξαρταται απο το ποσο θα περπατησει η συσκευη. Οι developers συνηθως επιλεγουν κινητα στη μεσαια κατηγορια.Επισης ειναι πλεον δυσκολο και το θεμα με διαφορες εφαρμογες που δε λειτουργουν οταν βλεπουν ξεκλειδωτη συσκευη. Θα πρεπει να ρουταρεις, να εγκαταστησεις διαφορα modules(Play Integrity Fix κλπ) και παλι μερικες εφαρμογες αναγνωριζουν το ξεκλειδωμα. Η Google κυνηγαει αυτες τις χακεριες, προσφατα υπαρχουν αναφορες οτι κατεστησε αχρηστο το PIF, γενικα τα πραγματα ειναι δυσκολα και πρεπει να παιδευεσαι συνεχως για να διατηρεις τη συσκευη σου πληρως λειτουργικη.Το debloat που ανεφερες ισως ειναι καλυτερη λυση πλεον, δυστυχως..

• Like 2

4 minutes ago, Noreak said:

Custom rom λογικα θα αργησουν να βγουν, εξαρταται απο το ποσο θα περπατησει η συσκευη. Οι developers συνηθως επιλεγουν κινητα στη μεσαια κατηγορια.Επισης ειναι πλεον δυσκολο και το θεμα με διαφορες εφαρμογες που δε λειτουργουν οταν βλεπουν ξεκλειδωτη συσκευη. Θα πρεπει να ρουταρεις, να εγκαταστησεις διαφορα modules(Play Integrity Fix κλπ) και παλι μερικες εφαρμογες αναγνωριζουν το ξεκλειδωμα. Η Google κυνηγαει αυτες τις χακεριες, προσφατα υπαρχουν αναφορες οτι κατεστησε αχρηστο το PIF, γενικα τα πραγματα ειναι δυσκολα και πρεπει να παιδευεσαι συνεχως για να διατηρεις τη συσκευη σου πληρως λειτουργικη.Το debloat που ανεφερες ισως ειναι καλυτερη λυση πλεον, δυστυχως..

Καταλαβαίνω τι λες. Η αλήθεια είναι ότι τελευταία φορά που ασχολήθηκα να περάσω custom ROM ήταν στο Poco F2 Pro με Pixel Experience Android 13. Μου έβγαλε λίγο την πίστη το Safety Net αλλά το έλυσα και όλα δούλευαν ρολόι. Η αλήθεια είναι ότι, ναι, η Google τις κυνηγάει αυτές τις χακεριές, θυμάμαι ήταν πολύ ευκολότερο να παρακάμψεις τους περιορισμούς σε Android 12 και πίσω.

Έχω καλομάθει με το "καθαρό" λειτουργικό (LineageOS, όλες τις Pixelοειδείς ROMs και τώρα με ένα Nothing Phone) και δε μου πάει η καρδιά να γυρίσω σε bloated. Έχω καεί κι από το MIUI, όταν πήγε και έκανε update σε MIUI 12 (στοκ συσκευή, όχι beta) και μου έκανε corrupt ο,τι PDF άνοιγα. Ακόμα και να περνούσα μετά τα αρχεία σε άλλη συσκευή ή σε PC, παρέμεναν corrupted. 2 φορές reset και τις 2 φορές το ίδιο πρόβλημα. Να είσαι δουλειά και να μην μπορείς να ανοίξεις έγγραφα, σχεδια κλπ. Δεν ξαναπλησιάζω MIUI, ούτε αν μου έκαναν κινέζικα βασανιστήρια.

• Like 2

Τώρα πια υποστηρίζει και την Β20(800) μπαντα για 4G που σημαίνει ότι η κινέζικη έκδοση, αν δεν βγει global μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην Ευρώπη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, Just_travel_everywhere said:

14 Ultra μια ίντσα κάμερα και η φωτογραφίες στο γάμο μου ήταν απλά υπέροχες !! Με έβγαζε φίλος με την συσκευή μου και τα χρώματα τα πορτρέτα η υφή και η ποιότητα απλά δεν πιάνονται . Όχι από Samsung που είναι έτσι και αλλιώς σκουπίδια ούτε από iPhone που έχω σαν πρώτη συσκευή το 16 pro ! Και απλά αρνούμαι να πουλήσω το Xiaomi . 

Λογικά και το 15 Ultra θα έχει 4 κάμερες και 1" κύριο αισθητήρα. Είδα κάτι leaks που δείχνουν ασύμετρο layout στις κάμερες και αυτό γιατί θα έχει αισθητήρα 200ΜΡ με 5χ ζουμ. Ο κύριος αισθητήρας ελπίζω να είναι 1" πάλι, αλλιώς τι νόημα θα έχει να το λένε ultra

image.png.09beaaaf82517e3addf910a93102bdf0.png

Επεξ/σία από Diavolos666

13 hours ago, MikeKata said:

Ισχύει. Κοίταξα τώρα στα γρήγορα και βλέπω (τουλάχιστον στις φήμες) ότι η Samsung θα βγάλει το S25 με τον Elite. Μάλλον θα παίξω μπάλα με αυτό και Universal Android Debloater που μπορείς να το αφήσεις σχεδόν στοκ. Έχει κάνει θαύματα στο tablet μου.

Θέλει root ή παίζει και σε stock?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...