Προς το περιεχόμενο

Το νέο Mac Mini έρχεται με νέο σχεδιασμό, M4 Pro και υποστήριξη ray tracing

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
1 minute ago, Homecinemakias said:

ΟΚ σόρυ! :) ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ευχαριστούμε για τις γνώσεις που κατα καιρούς μας παρέχεις!

LOL πάλι δεν με κατάλαβες! Μιλάς με άτομο που κάθεται στο γραφείο του και τα θέλει ΟΛΑ ευθυγραμισμένα, με τη σωστή κλίση, συμμετρικά, κλπ κλπ (πως λέμε "με χαρτί γιατρού")...

😛 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 λεπτά πριν, billdanos είπε

LOL πάλι δεν με κατάλαβες! Μιλάς με άτομο που κάθεται στο γραφείο του και τα θέλει ΟΛΑ ευθυγραμισμένα, με τη σωστή κλίση, συμμετρικά, κλπ κλπ (πως λέμε "με χαρτί γιατρού")...

😛 

Η τελευταία απάντηση μου δεν ήταν επι του θέματος! :P Πάντως κι εγώ έτσι είμαι. Της λεπτομέρειας σε όλα. Αλλα που και που προσαρμόζομαι κιόλας.

• Super Moderators
6 minutes ago, YngwieMalmsteen said:

Γιατί πληρώνει ρεύμα...

Έχεις υπολογίσει δηλαδή πόσο μπορεί να καίει μέσα σε έναν χρόνο ένα Mac σε sleep mode? 😛 Τι είναι ...θερμοσίφωνας???  Μιλάμε για 1-5w νομίζω όταν είναι σε sleep mode?

18 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε

Εάν πιστεύεις ότι κάνω λάθος έχω ανεβάσει και φωτογραφία. Και όσον αφορά το Ντουμπάι που λες συγνώμη αλλά στο Dubai έχει έξτρα φόρο σχεδόν σε όλα

Τα ΗΑΕ φίλε έχουν ΦΠΑ 5% το οποίο ότι ψωνίσεις φεύγοντας στο αεροδρόμιο μέσω εφαρμογής planet tax free το παίρνεις πίσω .. Η Γερμανία έχει ΦΠΑ 19%

Δεν γίνετε να είναι ποιο ακριβά στο Dubai από την στη Γερμανία διότι δεν θα ψωνίζαμε τόσα χρονια από κάτω..

ΥΓ: Εκτος και εαν εισαι φοιτητης στην Γερμανια και ψωνιζεις με αλλες τιμες.

IMG_0228.jpeg

593€ στο Dubai 699€ στη Γερμανια 739€ Ελλάδα

apple store dubai.png

mac mini de.png

Επεξ/σία από dream21

12 hours ago, Jmanol000 said:

γιατί το standby δεν είναι option ? και τι στο καλό να το κανείς στο σαλόνι ? εννοώ θα το χρησιμοποιήσεις ωσ τι ? 

εκανες 3 ερωτησεις χωρις και να απαντησεις σε αυτο που ζητησα.. 100% response accuracy! :-D

Επεξ/σία από Arkteryx

1 ώρα πριν, Arkteryx είπε

εκανες 3 ερωτησεις χωρις και να απαντησεις σε αυτο που ζητησα.. 100% response accuracy! :-D

γιατί ρώτησες κάτι για το οποίο η απάντηση ήταν δεδομένη 

3 ώρες πριν, YngwieMalmsteen είπε

Γιατί πληρώνει ρεύμα...

μα δεν καίει απολύτως τίποτα 

22 ώρες πριν, Hellenicsun είπε

Ναι. Ένα και μοναδικό που δε λύθηκε ποτέ εξ' αρχής: κάποιες φορές στο "ξύπνημα" η οθόνη δείχνει "χιόνια" και πρέπει να αποσυνδέσω κι επανασυνδέσω το καλώδιο HDMI. Έχω διαβάσει διάφορα, ΠΧ αλλαγή με πολύ μικρό HDMI καλώδιο, χρήση HDMI σε USB-C κ.α. μα δεν ασχολήθηκα.

21 ώρες πριν, kostasmonaco είπε

Ελλάδα Θα βγεί στα 739 💶

και 650 θα έχεις όπως ο προκάτοχος του που βρισκότανε εύκολα σε αυτή τη τιμή 

15 hours ago, djuan1988 said:

Γελάω με τις αγγελίες που δίνουν ακριβότερα τα M1 16/256 από καινούργιο Μ4 16/256.

Είναι δοκιμασμένα ρε 😂

Ελλάδα δεν έχει 10% student discount όπως το MacBook Air.

1 hour ago, Jmanol000 said:

γιατί ρώτησες κάτι για το οποίο η απάντηση ήταν δεδομένη

θεωρεις δλδ οτι το Siri remote κανει για το Mac Mini? Διοτι εγω αυτό ρωτησα. Το αν εγω το θελω για το γραφειο το σαλονι η την τουαλετα ή αν δεν θελω να το εχω σε μονιμο standby , εσενα τι σε νοιαζει?  

On 30/10/2024 at 17:54, vasilios_n said:

Ναι σοβαρά ;

Σοβαρα μπορεί κάποιος να κατεβάσει ταινίες κλπ απο τα πειρατικά, διότι απ' οσα ξέρω συνήθως κρύβουν το ip για στα windows ?

Στις 29/10/2024 στις 8:07 ΜΜ, Huruduru είπε

Φοβερό Update αλλά ρε πούστη μου αναρωτιέμαι τι καπνίζουν οι σχεδιαστές τους. Πρώτα το ποντίκι με την θύρα φόρτισης απο κάτω και τώρα εδώ βάλανε το power button στο κάτω μέρος του υπολογιστή. 

IMG_3846.jpeg

Αν και δεν θα έπρεπε να δίνουμε ιδέες... (ποτε δεν ξέρεις αν κάποιος από την Apple βλέπει)...
Υπάρχει αυτό το βοηθητικό αξεσουάρ που ίσα ίσα καλύπτει τον μικρό πάτο και έτσι υπερυψώνει το mac mini ουτως ώστε να χωράει το δάκτυλο από κάτω. (Μοναδική τιμή των 199 ευρώ).
Cream Round Outdoor Side Table | Eichholtz Vitalis | Eichholtz Miami

• Super Moderators
3 hours ago, ScorpioX777 said:

Να εχεις αυτη την ομορφια στο γραφειο σου και να του κοτσαρεις αυτο το κερατο...

tasoula.png.97ac8e8f03223e835d8276abfb9c

Εδώ πάνε και κουκουλώνουν τα τηλέφωνα τους με θήκες εκτρώματα, θα κολλήσουν σε αυτό; 😛 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...