Super Moderators billdanos Δημοσ. Πέμπτη στις 09:33 πμ Super Moderators Share Δημοσ. Πέμπτη στις 09:33 πμ 1 minute ago, Homecinemakias said: ΟΚ σόρυ! ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ευχαριστούμε για τις γνώσεις που κατα καιρούς μας παρέχεις! LOL πάλι δεν με κατάλαβες! Μιλάς με άτομο που κάθεται στο γραφείο του και τα θέλει ΟΛΑ ευθυγραμισμένα, με τη σωστή κλίση, συμμετρικά, κλπ κλπ (πως λέμε "με χαρτί γιατρού")... 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YngwieMalmsteen Δημοσ. Πέμπτη στις 09:53 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 09:53 πμ 19 ώρες πριν, Jmanol000 είπε γιατι να νοιάζεται κανείς για την κατανάλωση του ? Γιατί πληρώνει ρεύμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. Πέμπτη στις 09:56 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 09:56 πμ 20 λεπτά πριν, billdanos είπε LOL πάλι δεν με κατάλαβες! Μιλάς με άτομο που κάθεται στο γραφείο του και τα θέλει ΟΛΑ ευθυγραμισμένα, με τη σωστή κλίση, συμμετρικά, κλπ κλπ (πως λέμε "με χαρτί γιατρού")... 😛 Η τελευταία απάντηση μου δεν ήταν επι του θέματος! Πάντως κι εγώ έτσι είμαι. Της λεπτομέρειας σε όλα. Αλλα που και που προσαρμόζομαι κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. Πέμπτη στις 09:56 πμ Super Moderators Share Δημοσ. Πέμπτη στις 09:56 πμ 6 minutes ago, YngwieMalmsteen said: Γιατί πληρώνει ρεύμα... Έχεις υπολογίσει δηλαδή πόσο μπορεί να καίει μέσα σε έναν χρόνο ένα Mac σε sleep mode? 😛 Τι είναι ...θερμοσίφωνας??? Μιλάμε για 1-5w νομίζω όταν είναι σε sleep mode? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:28 πμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 10:28 πμ (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Εάν πιστεύεις ότι κάνω λάθος έχω ανεβάσει και φωτογραφία. Και όσον αφορά το Ντουμπάι που λες συγνώμη αλλά στο Dubai έχει έξτρα φόρο σχεδόν σε όλα Τα ΗΑΕ φίλε έχουν ΦΠΑ 5% το οποίο ότι ψωνίσεις φεύγοντας στο αεροδρόμιο μέσω εφαρμογής planet tax free το παίρνεις πίσω .. Η Γερμανία έχει ΦΠΑ 19% Δεν γίνετε να είναι ποιο ακριβά στο Dubai από την στη Γερμανία διότι δεν θα ψωνίζαμε τόσα χρονια από κάτω.. ΥΓ: Εκτος και εαν εισαι φοιτητης στην Γερμανια και ψωνιζεις με αλλες τιμες. 593€ στο Dubai 699€ στη Γερμανια 739€ Ελλάδα Επεξ/σία Πέμπτη στις 10:38 πμ από dream21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkteryx Δημοσ. Πέμπτη στις 12:08 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 12:08 μμ (επεξεργασμένο) 12 hours ago, Jmanol000 said: γιατί το standby δεν είναι option ? και τι στο καλό να το κανείς στο σαλόνι ? εννοώ θα το χρησιμοποιήσεις ωσ τι ? εκανες 3 ερωτησεις χωρις και να απαντησεις σε αυτο που ζητησα.. 100% response accuracy! Επεξ/σία Πέμπτη στις 12:09 μμ από Arkteryx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jmanol000 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:19 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 01:19 μμ 1 ώρα πριν, Arkteryx είπε εκανες 3 ερωτησεις χωρις και να απαντησεις σε αυτο που ζητησα.. 100% response accuracy! γιατί ρώτησες κάτι για το οποίο η απάντηση ήταν δεδομένη 3 ώρες πριν, YngwieMalmsteen είπε Γιατί πληρώνει ρεύμα... μα δεν καίει απολύτως τίποτα 22 ώρες πριν, Hellenicsun είπε Ναι. Ένα και μοναδικό που δε λύθηκε ποτέ εξ' αρχής: κάποιες φορές στο "ξύπνημα" η οθόνη δείχνει "χιόνια" και πρέπει να αποσυνδέσω κι επανασυνδέσω το καλώδιο HDMI. Έχω διαβάσει διάφορα, ΠΧ αλλαγή με πολύ μικρό HDMI καλώδιο, χρήση HDMI σε USB-C κ.α. μα δεν ασχολήθηκα. 21 ώρες πριν, kostasmonaco είπε Ελλάδα Θα βγεί στα 739 💶 και 650 θα έχεις όπως ο προκάτοχος του που βρισκότανε εύκολα σε αυτή τη τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. Πέμπτη στις 01:47 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 01:47 μμ 15 hours ago, djuan1988 said: Γελάω με τις αγγελίες που δίνουν ακριβότερα τα M1 16/256 από καινούργιο Μ4 16/256. Είναι δοκιμασμένα ρε 😂 Ελλάδα δεν έχει 10% student discount όπως το MacBook Air. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkteryx Δημοσ. Πέμπτη στις 03:11 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 03:11 μμ 1 hour ago, Jmanol000 said: γιατί ρώτησες κάτι για το οποίο η απάντηση ήταν δεδομένη θεωρεις δλδ οτι το Siri remote κανει για το Mac Mini? Διοτι εγω αυτό ρωτησα. Το αν εγω το θελω για το γραφειο το σαλονι η την τουαλετα ή αν δεν θελω να το εχω σε μονιμο standby , εσενα τι σε νοιαζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StavrosD Δημοσ. Πέμπτη στις 09:47 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 09:47 μμ Για Xcode ποιον επεξεργαστή θα επιλέγατε; Υπάρχει πρακτική διαφορά μεταξύ των M4, M4 Pro και M4 Max στο development; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilios_n Δημοσ. Πέμπτη στις 11:15 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 11:15 μμ On 30/10/2024 at 17:54, vasilios_n said: Ναι σοβαρά ; Σοβαρα μπορεί κάποιος να κατεβάσει ταινίες κλπ απο τα πειρατικά, διότι απ' οσα ξέρω συνήθως κρύβουν το ip για στα windows ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:15 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 12:15 πμ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Volga Δημοσ. Παρασκευή στις 08:37 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 08:37 πμ Στις 29/10/2024 στις 8:07 ΜΜ, Huruduru είπε Φοβερό Update αλλά ρε πούστη μου αναρωτιέμαι τι καπνίζουν οι σχεδιαστές τους. Πρώτα το ποντίκι με την θύρα φόρτισης απο κάτω και τώρα εδώ βάλανε το power button στο κάτω μέρος του υπολογιστή. Αν και δεν θα έπρεπε να δίνουμε ιδέες... (ποτε δεν ξέρεις αν κάποιος από την Apple βλέπει)... Υπάρχει αυτό το βοηθητικό αξεσουάρ που ίσα ίσα καλύπτει τον μικρό πάτο και έτσι υπερυψώνει το mac mini ουτως ώστε να χωράει το δάκτυλο από κάτω. (Μοναδική τιμή των 199 ευρώ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScorpioX777 Δημοσ. Παρασκευή στις 08:51 πμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 08:51 πμ 8 ώρες πριν, dream21 είπε Να εχεις αυτη την ομορφια στο γραφειο σου και να του κοτσαρεις αυτο το κερατο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. Παρασκευή στις 12:11 μμ Super Moderators Share Δημοσ. Παρασκευή στις 12:11 μμ 3 hours ago, ScorpioX777 said: Να εχεις αυτη την ομορφια στο γραφειο σου και να του κοτσαρεις αυτο το κερατο... Εδώ πάνε και κουκουλώνουν τα τηλέφωνα τους με θήκες εκτρώματα, θα κολλήσουν σε αυτό; 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα